L3Vy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja mam jutro wolne.. W czasie sesji Jerze nie kłują.. !!! :polew: :polew:
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Ja jeszcze 2 egzaminy i kolos zaliczeniowy..
TTom3k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja z 8 wsumie egz i kolosow + pozniej z 5 poprawek
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 A ja z 8 wsumie egz i kolosow + pozniej z 5 poprawek Tyle to ja mialem rok temu w letniej.. Ale jakos sie udalo przejsc bez szwanku.. a ja zbieram na 3.0 Kazdy pisze co go boli..
L3Vy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie 3 egzaminy + minimum 4 zaliczenia :| TTom3k sposptrzegłem Cie dziś na NowoDąbrowskiej:D (jak wjeżdzałeś na Wojska Polskiego )
TTom3k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie 3 egzaminy + minimum 4 zaliczenia :| TTom3k sposptrzegłem Cie dziś na NowoDąbrowskiej:D (jak wjeżdzałeś na Wojska Polskiego ) Yes sir! To bylem ja ..;]
L3Vy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 u mnie 3 egzaminy + minimum 4 zaliczenia :| TTom3k sposptrzegłem Cie dziś na NowoDąbrowskiej:D (jak wjeżdzałeś na Wojska Polskiego ) Yes sir! To bylem ja ..;] jakbyś jechał wcześniej o 20 sekund lub ja później to byśmy sie spikneli
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Swiruje w ten sposob ze kierunki nie gasna, tylko caly czas sie swieta - takze wyglada jakby mial obrysowki.. I na pewno to nie jest kwestia przerywacza, bo jak jedziesz to normalnie dzialaja kierunki. Jak juz sie alarm zablokuje to jedyna rada aku na noc, i z rana moze pusci.. W zwiazku z tym czy znacie moze w Tarnowie lub w okolicach kogos kto zajmuje sie elektryka/alarmami..? Bo do Bochni do chlopa nie chce mi sie jechac, tym bardziej ze chlop nie ma pojecia..
L3Vy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Swiruje w ten sposob ze kierunki nie gasna, tylko caly czas sie swieta - takze wyglada jakby mial obrysowki.. I na pewno to nie jest kwestia przerywacza, bo jak jedziesz to normalnie dzialaja kierunki. Jak juz sie alarm zablokuje to jedyna rada aku na noc, i z rana moze pusci.. W zwiazku z tym czy znacie moze w Tarnowie lub w okolicach kogos kto zajmuje sie elektryka/alarmami..? Bo do Bochni do chlopa nie chce mi sie jechac, tym bardziej ze chlop nie ma pojecia.. ykk - elektryk za Księzym lasem - jak sie na Nieczajną jedzie zadzwon i sie zapytaj czy sie czegoś takieog podejmie... jak bedziesz chciał tel.. to zostaw wiadomosc to ci później wyśle bo teraz lece
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 L3Vy ROMEK..? To go znam on robil przy tych dziennych. Ale czy na alarmach sie zna..
TTom3k Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Krupa ? Tam niedaleko slonia nie pamietam jak ta ulica sie zwie ...Sowińskiego ?
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 Kiedys tez u Bosza bylem, moze by tak do nich uderzyc.. Bo normalnie autem sie da jezdzic, ale nie zamknie go.. Bo wtedy blokada..
L3Vy Opublikowano 23 Stycznia 2008 Opublikowano 23 Stycznia 2008 L3Vy ROMEK..? To go znam on robil przy tych dziennych. Ale czy na alarmach sie zna.. niewiem jak On sie zwie wiem gdzie jest... elektryk z niego dobry.. musiał bys podjechac albo zadzwonić i sie psytac..
Hornet A4 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 o pierwszej ide na egz. z psychologi ;( trzymać kciuki
ykk Opublikowano 24 Stycznia 2008 Opublikowano 24 Stycznia 2008 Hornet A4 dasz rade.. Rozgryziesz ich tam wszystkich..
Rekomendowane odpowiedzi