Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOCIKI TARNOWSKIE 26.04.2013r godz. 15 Zapraszamy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

L3Vy wczoraj chyba widzialem S3 8P na Dabrowskich blachach.. :gwizdanie: :decayed::naughty::slina:

jeśli było w kolorze SILVER to nie przewidziałęs sie :) kilka krotnie widziałem tą bestie pod Stonka :D

raz nawet garażowałem koło niego ehhe :)

dywanikow juz niema [br]Dopisany: 27 Luty 2008, 16:25 _________________________________________________a dywaniki identyczne jak w orginale z dobrej gumy kosztuja 99 zł umytnika ja kupiłem i jestem happy

oj no to szkoda.. za 100 mam ORi na allegro...

A od Anglika czasem nie sa inne dywaniki..? Tzn kierowcy i pasazera.. :mysli:

ehhe nio ciut inne :)

ja mam teraz te szmaciane od anglika :) bo ta dodatkowa szmatka co jest pod nogi kierowcy jest po prawej stronie :)[br]Dopisany: 27 Luty 2008, 19:58 _________________________________________________i czy mógł by mi ktos zrobic fotke ORi dywaników gumowych... :)

• Odpowiedzi 8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jedz do aso to zoabczysz cene orginalnych :) nowych 400 zl

Opublikowano

L3Vy po co Ci w ogole na sezon letni gumowe dywaniki..? :mysli:

Opublikowano

nio ja mam gumowe dywaniki kupilem u Mytnika robia robote jak niewiem nie uznaje innych bo jak leje deszcz to jest kiepsko w aucie przy welurowych dywanikach :thumbdown:

Opublikowano

nio ja mam gumowe dywaniki kupilem u Mytnika robia robote jak niewiem nie uznaje innych bo jak leje deszcz to jest kiepsko w aucie przy welurowych dywanikach :thumbdown:

kupuje właśnie ze wzgledu na mokro :|

gumowy to bierzesz i wylejeesz.. albo samo wyschnie.

a welur to wchłonie badziewl.. ciagl jest brudny.. bo nawet odkurzaczem trudno wydostać te drobinki piasku...

pomysle... mzoe jeszcze bedzie czas :D

Hornet kiedy spotkanie z VAGie ??

Opublikowano

ttom takie rzeczy tylko nowe 90 zł w aso, niepolecam uzywki wogole, ale na zyczenie jak najbardziej

Opublikowano

Co tu taka cisza..? :mysli::rolleyes:

Opublikowano

poumierali, wszyscy

Opublikowano

L3vy a byleś grzeczny :polew:

a i owszem :D

hehe pasimi sprawdzic moją błyskawice :) bo cos czasem immo śfiruje (narazie wyzcaiłem zę przy mokrym kluczyku nie pali, albo jak jest przykurzony czy coś)

i jak dam po gazie to cos sie za powoli zbiera:D hehe

ostatnio miałem za***iste trudnosci z Bora...

później to odpusciłem bo sie cykałem ze Żandarmeria bedzie stać (Nowodąbrowska - w przegiecinie) :)

ale jakbym na 3 pociagnął to bym był szybszy :) ale na jakiejs 95 wtedy szurałem... a raczej jej oparach hehe :)[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 00:47 _________________________________________________aaa i znalazłem skad mi tak pierdzi przy 2300-2700 :)

przed kat. jest złączka z 2 na 1 rure.. tma jest malutka dziurka... i przez to tak daje po uszach :P

Opublikowano

Ja takie Bory to na wstecznym robie :evil: Lewy ty masz LPG ?

nie...

pewno by i wziął :D ale raz to ze na oparach jechałem :D

a dwa że wyloozowałem bo Psy czesto stoją...

:kox:

Opublikowano

Dzis stali na Slonecznej.. :naughty:

Opublikowano

mam pytanie czy wams ie swiecie na obrotomierzu na zielono ze macie wlaczne światła ?

Opublikowano

mam pytanie czy wams ie swiecie na obrotomierzu na zielono ze macie wlaczne światła ?

nie a przydało by sie :)

a niechce mi sie bawic :) moze latem :kox:[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 20:05 _________________________________________________ps. zaspawałem tą dziure xD od razu lepiej sie jeździ :D

Opublikowano

no ja mam kontrolke fabrycznie :cool: jak se wlanczam pozycyjne to świeci a jak psztrykne jeszcze raz na mijania to gasnie ...[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 23:00 _________________________________________________gites :decayed:

Opublikowano

no ja mam kontrolke fabrycznie :cool: jak se wlanczam pozycyjne to świeci a jak psztrykne jeszcze raz na mijania to gasnie ...[br]Dopisany: 29 Luty 2008, 23:00 _________________________________________________gites :decayed:

Taki tjuning.. :cool: