Hornet A4 Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 ykk fela była prosta jeszcze wczoraj heheheheheheh bratowa sie dzis lansowała moja halbiczka hehehehehhe teraz niewiadomo czy beda proste fele czy nie heheheheheheheheh czaki fotele poszły mi z przed nosa
lelus_DT Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 szkoda ze nie dałem rade jechać na spota tyle :audi:powinno być na tarnowskim spocie no powinno byc ale jak kazdy nie moze byc na spocie tak jak ty to skad sie ich nabierze ? Co do Xenonow, to widze ze to jest jeden ciul tylko w innych pudelkach i tak naprawde nie idzie wybadac ktore zaklocaja CB a ktore nie, troche sie o tym oczytalem i nie raz nawet identyczne zestawy od tego samego sprzedawcy i jeden zakloca a drogi nie :/ U mnie delikatnie szumi na CB ale nie przeszkadza mi to wogole wazne ze radyjko FM dziala super . Gdzies cos czytalem ze te starsze przetwornice robily zakłócenia ale ja w to watpie bo teraz niby wszystkie sa te nowsze ale i tak niektorym zaklocaja Jak dla mnie to wina lezy po stronie zarnikow , wiele osob po ich wymianie wlasnie zaznalo cisze na CB podobno filtry antyzakloceniowe na CB nie daja rady, ale ktos tam na forum pisal ze sprowadza jakies filtry z chin ktore sie wpina miedzy zarnik a przetwornice i ze ma smigac ale to trzeba bylo by odgrzebac temat i zapytac czy cos sie ruszylo w tym temacie dla mnie jest ok i za te piniadze to jest za***iście CB niech sobie delikatnie tam szumi co mi wogole nie przeszkadza a zreszta i tak nie używam go tak czesto ale za to mam jasno i elegancko przed maska a to jest potrzebne na codzien [br]Dopisany: 17 Listopad 2008, 22:30_________________________________________________a zapomnialem linku moje to cos takiego( tylko ze tansze trzeba znalesc ) : http://allegro.pl/item476665470_zestaw_xenon_h1_h3_h7_6000k_tuning_nowe_faktura.html ale jutro zapodam link do goscia od ktorego ja bralem
ykk Opublikowano 17 Listopada 2008 Opublikowano 17 Listopada 2008 Hornet A4 w sobote latal jak prawdziwy odrzutowiec.. :polew:
lelus_DT Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 Hornet A4 w sobote latal jak prawdziwy odrzutowiec.. :polew: hehehe on wprost uwielbia wysepki :polew: nie ma to jak sobie przejechac przez ktoras albo ominąć z drugiej strony
czaki22 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 norbi tez cos ma wspolnego z hornetem:)
Hornet A4 Opublikowano 18 Listopada 2008 Opublikowano 18 Listopada 2008 eeeeeeeeeeee ja nie omjałem wysepki tylko przejechałm po niej hehehheheeh norbi omijał pod prad hehehehe [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 20:58_________________________________________________AAAAAAAAAAA co to Tarnów nocą spi hehehheheheheheh
chrapusta Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 pany - za kilka godzin pokaże wam fotke znaczka A4-klub.pl - czaki już troszke widział, ale wypasik wyszedł straszny
lelus_DT Opublikowano 19 Listopada 2008 Opublikowano 19 Listopada 2008 eeeeeeeeeeee ja nie omjałem wysepki tylko przejechałm po niej hehehheheeh norbi omijał pod prad hehehehe [br]Dopisany: 18 Listopad 2008, 20:58_________________________________________________AAAAAAAAAAA co to Tarnów nocą spi hehehheheheheheh aaa to ja myslalem ze to tobie zachcialo sie jej omijac z lewej strony i pech chcial ze okazala sie to najdluzsza wysepka na swiecei hehee[br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 08:19_________________________________________________ pany - za kilka godzin pokaże wam fotke znaczka A4-klub.pl - czaki już troszke widział, ale wypasik wyszedł straszny nooo to czekamy ja tez juz cos nie cos widzialem zapowiada sie za***iście
czaki22 Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 spi nikt sie nie udziela [br]Dopisany: 19 Listopad 2008, 18:21_________________________________________________hornet jak tam fotele?
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 Kupil cos..? Panowie ramki chyba dziala bo coraz wiecej osob sie pojawia na forum.. Szkoda tylko ze nie udzielaja sie..
lelus_DT Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a kto sie pojawil z naszego terenu ?
lelus_DT Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a no to jak dzialaja ramki jak nie dzialaja ?? a tak serio to widzialem ze 2 tam nowych sie pojawilo z tarnowa w ostatnim czasie ale chyba sie wstydza
chrapusta Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 lelus - po cholere zamiast avatara dajesz swoje foto? tam powinno się dać raczej wszystko inne, tylko nie swoje zdjęcie..?? no ale jak tak lubisz....
lelus_DT Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 a chcialem pokazac jakie mam ladne czyczki a ykk tez ma swoje foto
ykk Opublikowano 20 Listopada 2008 Opublikowano 20 Listopada 2008 I umiem grac bimbolami na tamburynie..
TTom3k Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 HAhaha nudzi sie wam Levy a tak apropo tego szczelania pod maska dzisiaj to to chyba jednak u ciebie bylo bo u mnie tak glosno nie stuka
ykk Opublikowano 21 Listopada 2008 Opublikowano 21 Listopada 2008 No nudzimy sie, bo nikt nic nie pisze.. L3Vy Ty zyjesz w ogole..?
Rekomendowane odpowiedzi