ykk Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 ringi to syf, kto jeszcze bedzie ludziska lelus stawia wszytskim zarcie:) W takim razie zmieniamy miejscowke..
czaki22 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 :) moze tak odrazu w mościcach ? po co jezdzic pozniej , atak sie stanie i bedzie gawedziło na spokojnie
chrapusta Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 ja też obstawiam mościce, no chyba że w macku ale w lokalu w środku.
wit.s Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 ringi to syf, kto jeszcze bedzie ludziska lelus stawia wszytskim zarcie:) To ja chyba też na chwile wpadnę
wit.s Opublikowano 3 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2008 Przywiez 2 danie.. Sztućce co najwyżej przywiozę
lelus_DT Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Lelus jak patrze na zdjecia tych FK to ringi sa jako postojowki i nie ma zadnej innej zarowki Ciezko okreslic w tych sonarach byly na 100% bo sam je odpinalem a tutaj faktycznie dobrze nie widac , wes przedzwon do ktorego ze sprzedawcow i ci powie co i jak ringi to syf, kto jeszcze bedzie ludziska lelus stawia wszytskim zarcie:) W takim razie zmieniamy miejscowke.. tak zmieniamy w mc za drogo , proponuje Secesje na PKP
czaki22 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 sesja sesja zapodaje wam logotyp forum do wklejenia na samochod wykoniy profesjonalnie, narazie niezadawac pytan o cene itp wykonanie jest troxhe skomplikowane bedzie mozna zamawiac jednostkowo zdjecie pogladowe pierwszy bedzie licytowany na cele dobrocznne na forum ! oto ono : ( zdjecie wykonane zwyklym aparatem ) produkt wykonany z aluminium
norbi3000 Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 no Czaki moje zdanie znasz, jak tylko bedzie na sprzedaz to sie pisze, ogolnie produkt mi sie zarabiscie podoba, dostalem od Ciebie mms tego, ale zapomnialem Ci odpisac, pozdrawiam !!!
chrapusta Opublikowano 3 Grudnia 2008 Opublikowano 3 Grudnia 2008 w sobote obadacie to live, są dwie wersje, chyba ta jest ładniejsza niż ta którą ja mam przyjlejoną teraz do samochodu, czaki będę to swoją zrywał i poprawiał - musze dociąć jak ta twoja. FOTY W skali 1:1 MOŻNA ZGRAĆ NA DYSK _ ładniej detale widać
malik Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 chrapusta Muszę przyznać, że wyszło Ci to za***iście. Dobrym pomysłem byłoby wypuszczenie wersji z uszkiem żeby można było nosić logo jako breloczek.
czaki22 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 logo będzie dostępne w sprzedaży po ustaleniach z zarządem klubu[br]Dopisany: 04 Grudzień 2008, 10:17_________________________________________________widze ze chrapusta zbiera oklaski :):):):
lukaszr Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 logo będzie dostępne w sprzedaży po ustaleniach z zarządem klubu Super, jak coś to dawajcie znać
chrapusta Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 to raczej jest jako wersja doklejana do klapy bagażnika
amrys Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 moze i ja sie w koncu pojawię na spocie!!!jesli znowu coś sie nie wys...a!!! a moz by tak troszke wcześniej się spotkać????
czaki22 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 nosadzeze trzeba bedzie wczesniej zrobic spocika !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 18 to ciemnica straszeczna juz jest , niewiemjak inni ale sadze ze 16 to dobra godzina ! co wy na to i kto jeszcze chce logo ! 3 juz sa zamowione lelus hornet norbi kto jeszcze ?
czaki22 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 no ja jestem za niech reszta sie wypowie a co z levym darekiem i reszta?
amrys Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 16 to juz ludzka godzina!!!!! ja za...........
Rekomendowane odpowiedzi