Cris Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 siema . jak ktos chetny to w niedziele mamy spota w N.S. zapraszamy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 20 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 czaki ja będę jak mi furkę poskładają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 proponuje zrobic w czwartek spota, lun zorganizowac grila ludziska, co wy na to ?? moze piatek i gril rodzinny hmm ? jakies miejsce? jakies pomysły ? moze zaspotujemy sobie z rzeszowem cos wkoncu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelus_DT Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Ja wpadne jak coś tylko muszę wiedzieć wcześniej aby grafik sobie jakoś dostosować, ale przyjade clio niestety ałdi już nie ma ;( mam nadzieje, ze mnie nie wygonicie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin18T Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 NO TO KIEDY TEN SPOCIK PANOWIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 29 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 no no juz sie toczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 2 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2011 Za tydzien w sobote? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 3 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2011 Panowie takie pytanie : Gdzie w Tarnowie można przeczyścić turbine w dobrych pieniążkach ??? zakład lub ktoś prywatny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ma ktos moze ori xenony z poziomowaniem w B6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destiny007 Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Ma ktos moze ori xenony z poziomowaniem w B6? a co ogarniasz komu zajumac:P czy chcesz sie z nim wybrać na testy po ul narutowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 4 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2011 Chce sprawdzic swoj czujnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi889 Opublikowano 7 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2011 witajcie koledzy jesli ktoś potrzebuje oponki na zime to niech da znac moge załatwic taniej ps pracuje na serwisie opon tel 508 099 558 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majuDJ Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Zna ktoś tego handlarza???? http://otomoto.pl/audi-a4-klimatronik-lift-okazja-C21093322.html Co myślicie o tym autku?Tak niby w ogłoszeniu zapewnia że przebieg prawdziwy a ja już po gałce zmiany biegów widzę ze można go pomnożyć x2. Jak wam widzi się to auto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danieldt Opublikowano 14 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Juz same zdjęcia w ogloszeniu nie zachęcają do ogladniecia tego samochodu.. Troche przymeczone;) Wg mnie samochod nie warty uwagi i jeszcze ta cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 spotujemy pany wkoncu czwartek 18 co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek88 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 no ja bym się chętnie pokazał wkońcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakol Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 Witam, czy zna ktoś może ten samochód http://otomoto.pl/audi-80-4x4-2-0-16v-gaz-quattro-okazja-C21668840.html ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 10 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2011 gaz i ten wtrysk nie rokuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czakol Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 No właśnie, tak mówią chociaż też słyszałem że pasują tam te tańsze instalacje, ala brc, a nie sekwencje, może ktoś to auto już oglądał i ma opinie na jego temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 powiem Ci tak, ten rodzaj wtrysku nie cierpi gazu, wrecz nie mozna gazu go przy nim montowac, miałem wiem co sie dzialo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi