Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dla odmiany odpaliłem na PC Warhammer 40000 Dawn of War :)

znalazłem w moich szpargałach dodatek do tego Winter Assault, w który nie grałem a trzeba ori grę zainstalować i postanowiełem troszkę pokatować PC :decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gry na PS3 są wiadomo - drogie, trzeba sobie jakoś radzić :D może ktoś sie wymieni jak już nie gra w jakąś.

Ja mam nówkę Resident Evil 5 i w nią nie gram bo się jej boje :tongue4: wole sobie pograć w coś innego a nie stresować sie przed ekranem :D

Zaoferuje ktoś coś fajnego ?

Moge jeszcze wymienić MetalSolid4 czy jakoś tak, - też w to wogóle nie gram. Gry praktycznie nowe, odpakowane i raz odpalone. Ale ponoć są fajne. Ja jednak gustuje w innych.

Opublikowano

MGS4 jest mega (jestem fanem serii), choc prawda taka, ze scenki przerywnikowe potrafia trwac 2 godziny doslownie :wallbash: :wallbash: :tongue4:

Opublikowano

MGS4 jest mega (jestem fanem serii), choc prawda taka, ze scenki przerywnikowe potrafia trwac 2 godziny doslownie :wallbash: :wallbash: :tongue4:

ja tez byłem fanem , ale w momencie wyjscia 4-tej częsci , moja miłość ograniczyła sie do 1,2,3. :good:

poprostu mi nie podeszła :thumbdown:

Opublikowano

Peace Walker na PSP ma byc podobno przemega :kox: :kox:

4 to takie zakonczenie serii, wszystkie watki musialy byc pozamykane.

Najlepsze to i tak 1 i 3 :decayed:

Opublikowano

No ja teraz ciupę w InFamous.

Fajne nawet.

Musze przyznać że gry na konsole a na PC są całkiem inne.

Tzn. chodzi mi o to że dobra gra z PC nie zawsze jest dobra na konsoli.

Np. GTA4 inne. Za to w taką Infamous na PC na pewno bym nie grał.

Tym sie właśnie różni PS3 od PC.

Opublikowano

Najlepsze to i tak 1 i 3 :decayed:

dokładnie :good:

Opublikowano

Ja mam nówkę Resident Evil 5 i w nią nie gram bo się jej boje :tongue4: wole sobie pograć w coś innego a nie stresować sie przed ekranem :D

Przestań, ona wogóle nie jest straszna... Spokojnie możesz pykać, w porównaniu do poprzednich części jest lajtowa :good: Ja troche zacząłem grać w Army Of Two 40th day, i zapowiada sie całkiem całkiem, ale wypowiem się jeszcze później czy napewno jest tak spoko jak mi sie wydaje :wink4:

Opublikowano

Ja właśnie grałem w poprzednie i spoko :D

A ta gdzies mi nie podeszła :gwizdanie:

Już je wymieniłem na gametrade.pl na Little Big Planet i Burnout Paradise.

Opublikowano
  • Autor

Reniu,

dzis trafilem na w sumie fajny sajt odnosnie tylko gier "samochodowych" :kox:

http://www.motogames.gram.pl

Opublikowano
:good: Wszystko w kupie :kox:
Opublikowano

Na dzień dzisiajszy mam pożyczonego PS3 i napierdzielam God of War. III już skończyłem, teaz pod pada poszła I i II.... przynajmniej jakaś odskocznia od PC

Opublikowano

ja pogralem troche w Splinter Cell Conviction.. i jakis dziwny... malo skradania, wiecej "rambo style"... opcja z "ladowaniem umiejetnosci cichego zabijania" bez sensu jak dla mnie.. nie moge wykonac egzekucji z broni z tlumikiem dopoki kogos nie zalatwie "hand to kill", no mega to realistyczne...

grafa fajna, ale jednak brakuje mi jakies konkretnej skradanki.. trzeba chyba odpalic ps2 i zalatwic sobie MGS3 Subsistence, bo mam tylko "zwyklego" :wink4:

Opublikowano

Ja mieszam póki co w InFamous.

Polecam, fajna gierka, choć na pierwszy rzut oka myślałem że zaraz to zgasze, bo fabuła jakaś dziwna... Za to w pełni po polsku. Za to duzy plus, dobry dubbing.

Opublikowano

A ja sobie kupiłem GTA IV :polew: Wiem że duży poślizg ale wcześniej nie miałem jakoś klimatu na gangsterską grę :polew: Teraz na L4 oglądam non stop Rodzinę Soprano to mnie wzięło :polew: Oczywiście gierka trzyma poziom jak poprzednie części :good: Do tego wziąłem Trackmania United Forever z okularami 3D :polew: Od tej darmowej, którą opisywałem 2 strony wcześniej, różni się większą ilością tras, samochodów i dodatkowymi opcjami. Zabawa super :good: A co do okularów 3D... hmm, po włączeniu odpowiedniej opcji w grze, rzeczywiście wygląda to jak 3D, tyle że oczy bolą już po paru minutach i kolorki jakieś koślawe w tym trybie są :>

Opublikowano

A mi GTA IV tez jakos nie podeszlo... Nie wiem, wole San Andreas juz, mimo ze to generacja wstecz, ale wg mnie wieksza swoboda byla tam, niz w IV.

Opublikowano

Polecam dodateczek do GTA IV "Ballada o geju Tonym" :D Świetna sprawa, oczywiście dla miłośników serii :good:

Opublikowano

wole San Andreas juz, mimo ze to generacja wstecz, ale wg mnie wieksza swoboda byla tam, niz w IV.

inny klimat , bardziej czarny :kox: :kox: :kox:

Opublikowano

i wieksza swodoboda, samoloty, helikoptery, skakanie ze spadochronem i tego typu smaczki, w IV tego nie ma...

Opublikowano
  • Autor

helikoptery i skaknie ze spadchronem jest w IV :cool1: