Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja czekam na DUKE NUKEM FOREVER :polew: Od 13 lat :decayed:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

TDU2 pewnie bedzie koksem... ale i tak nie moge doczekac sie jesieni i WRC.

Opublikowano

No bo do tego przyda się mocna NVIDIA lub karta PhysX albo najlepiej do tego jakiś niechudy Quadzik ;)

No mam gtx260core216 do tego Intel C2D E7500 ale to też za mało :gwizdanie:

Opublikowano

Ja dlatego planuje strzelić sobie [email protected] do tego radzia 5850 i powinno styknąć. Obecnie mam korka [email protected], GF9800GTX i jakoś daje radę.

Opublikowano

Kolejny fajny darmowy fps http://ava.ijji.com/index.nhn

Opublikowano

Kolejny fajny darmowy fps http://ava.ijji.com/index.nhn

Gram już od ok miesiąca i przyznam, że jest bardzo fajny. Grafika też niczego sobie jak na darmówke, lagi praktycznie nie występują (zdarzyło mi się ze 3 razy może 1sek przycięcie). Trzeba uważać na początku z kasą i nie wydawać na głupoty bo potem brakuje na fajne bronie :) Na początek najlepsze AK-47 tylko trzeba go opanować, siła miotania nieziemska :D

Opublikowano

A ja czekam na DUKE NUKEM FOREVER :polew: Od 13 lat :decayed:

:polew: :polew: prawda..

Opublikowano

zaraz sprawdze tą gre :D:D a jeśli dużó zachodu przy niej no to ściągne dzisiaj popracy bo mam wolne terminy tylko przerejestruje auto ubezpiecze może założe tłumik spotkam się ze znajomymi i już kurde jestem wolny i moge grać :D

Opublikowano

Ja ostatnio przeszedłem HEAVY RAIN - doj*b%%%#a interaktywana gierka, może nie pogra się w nią wiele razy bo to fabularna gra z wątkiem kryminalnym ale naprawde polecam bo ta gra wnosi coś nowego.

Ciekawa scena z ubcinanym palcem, albo jak ginie mu drugie dziecko, normalnie melancholia i łezka sie kręci w oku, kto grał wie o co chodzi... Fajnie to zrobili.

Teraz czekam na wysyłkę God of War3 - z dubbingiem Lindy.

No i z nowości to grałem jeszcze Colina drift 2 - fajnie sie wymiata, i Just Cause 2.

Pozdro dla fanów PS3.

Opublikowano

Ja ostatnio przeszedłem HEAVY RAIN - doj*b%%%#a interaktywana gierka, może nie pogra się w nią wiele razy bo to fabularna gra z wątkiem kryminalnym ale naprawde polecam bo ta gra wnosi coś nowego.

Ciekawa scena z ubcinanym palcem, albo jak ginie mu drugie dziecko, normalnie melancholia i łezka sie kręci w oku, kto grał wie o co chodzi... Fajnie to zrobili.

Dobrze, że nie mam PS3 i nie zamierzam grać w Heavy Rain bo strasznie bym się wkurzył gdyby ktoś mi psuł zabawę opowiadając szczegóły :wallbash:

Spoilery powinny być jakoś oznaczane.

Opublikowano

To było w trailerze takze nic z fabuły nie zdradziłem.

Opublikowano

W takim razie sprawy nie było ;)

Opublikowano

Nie będą nie będą - chyba, że będziesz non stop dawał czadu w trailer :polew: bo gry doczekasz się chyba na emeryturze :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Przyjebal w bande i co? i nic :decayed:

Filmik co prawda slabej jakosci, ale jakos nie widze tej zapowiadanej przepasci w grafice w stosunku do Forzy :cool1:

Opublikowano

Niestety macie racje co do premiery to strasznie się przeciąga a ja bym już chętnie wydał te 199zł....co do filmiku to jest kiepskiej jakości no i kierowca mało doświadczony...

Teraz katuje Ridge Racer 7 ale to jest jak dlamnie masakra..... zero realizmu bo to arkadówka Namco ale każde zajęcie 1st to wielki wielki sukces.... masakra[br]Dopisany: 20 Maj 2010, 09:58_________________________________________________

Przyjebal w bande i co? i nic :decayed:

Filmik co prawda slabej jakosci, ale jakos nie widze tej zapowiadanej przepasci w grafice w stosunku do Forzy :cool1:

Forzy nie znam nie mam Ixa....

Opublikowano

Forzy nie znam nie mam Ixa....

żałuj synu żałuj :decayed:

Opublikowano

Dobrze, że nie mam PS3 będę mógł spać spokojnie.... Na emeryturze :kox: