Opublikowano 21 Października 201015 l Panowie... szykuje mi się XBOX slim i tak sobie pomyślałem, że może pomożecie... Syn ma 5 lat i zastanawiam się co tam by się przydało oprócz Forza 3... bo w to razem pogramy... ja pamietam czasy gierki CROC odpalanej jeszcze na 3dfx'ie i myślę o czymś podobnym... weźcie pod uwagę to że z początku może być drobny problem z umiejętnościami manualnymi także nie chcę dawać mu jakiegoś stresu że nie może sobie z czymś tam poradzić Miło by również było gdybyśmy mogli wspólnie grać choć to nie priorytet... Także czekam na tytuły w co gracie z dzieciakami, lub w co one grają... może jakieś demka gdzieś leżą do ściągnięcia oficjalnie to dla niego niewielka różnica raczej... Przeróbka nie wchodzi w grę... podobnie kupowanie jakiś nowości za 200zł sztuka pozdrówki
Opublikowano 21 Października 201015 l Autor GRazny, sa tzw INDIE GAMES i ARCADE GAMES do sciagniecia/kupienia za punkty. Punkty kupujesz na allegro, np. 2100 za 66PLN - to mniej wiecej starcza na 2-5 gier [ceny za nie sa rozne]. Obczaj sobie online te gry, albo poprostu posciagasz dema i bedziesz testowal
Opublikowano 21 Października 201015 l czyli coś z tego http://www.xblaratings.com/ dzięki - poczytam...
Opublikowano 21 Października 201015 l Autor ano... ale generalnie poczytaj tez w innych miejscach, ten serwis jest jakis dziwny dla mnie najlepsza gra ARCADE jest TRIALS HD - mega tytul, ale dla 5-latka moze byc ciut za trudny.
Opublikowano 22 Października 201015 l Ja naku%wiam w Castle Crashers czasami - trials tez fajne, uwazam ze granie na PC to porazka, "rece w gorze na myszce i klawiaturze" plecy bola na sama mysl o tym. Dlugie godziny w jednej pozycji siedzacej z jedna reka na klawiaturze a druga gdzies jezdzaca po biurku kiedys moga dac we znaki. Pozdro ortopedic
Opublikowano 22 Października 201015 l Próbował już ktoś Star Wars II :?: Zassałem demówkę i nawet całkiem to niezłe jest
Opublikowano 22 Października 201015 l Próbował już ktoś Star Wars II :?: Zassałem demówkę i nawet całkiem to niezłe jest Dobra.. To zasysam
Opublikowano 22 Października 201015 l Próbował już ktoś Star Wars II :?: Zassałem demówkę i nawet całkiem to niezłe jest Potwierdzam, dobra giera.
Opublikowano 22 Października 201015 l Trochę mi samo sterowanie GOD III zalatuje - podobne opcje Może być grubo... Ja czekam jeszcze na Civilization V, ale niestety na konsolę premiery się dopatrzyć nie mogę... Na PC już jest... Wie ktoś coś na ten temat :?:
Opublikowano 23 Października 201015 l A ma w ogóle wyjść na PS3? Na kompa widziałem w empiku i jest dość kuszące, jak każda część Haha! Wbiłem 5 poziom w PSN
Opublikowano 23 Października 201015 l A ma w ogóle wyjść na PS3? Na kompa widziałem w empiku i jest dość kuszące, jak każda część No IV jest na PS3 dostępna, dziwne zatem jakby V nie wydali... Chyba trza będzie kompa do grania uruchomić... Dobrze że mam klawiature i mysz bezprzewodową i kompa pod tv podpiętego
Opublikowano 23 Października 201015 l Próbował już ktoś Star Wars II :?: Zassałem demówkę i nawet całkiem to niezłe jest Potwierdzam, dobra giera. Podoba mi się
Opublikowano 24 Października 201015 l Ktos bedzie ciupal w Black Opsa ? Juz niedlugo bedzie Black Ops kusi, cholera... Ostatnio mnóstwo fajnych tytułów, a kasy na pierdoły brak
Opublikowano 24 Października 201015 l właśnie skończyłem MoH , na na FMV po ostatniej misji wcisnąłem pause i mnie wywaliło checkpoint wcześniej , myślałem ze coś pojebałem a to sie okazało ze koniec gry conajmniej o polowe za krotka
Opublikowano 24 Października 201015 l a jak gral ktos w f1? bo nie wiem czy warto sie nad nia zastanowic hmm
Opublikowano 24 Października 201015 l Ostatnio mnóstwo fajnych tytułów, a kasy na pierdoły brak Dlatego ja kupuję troszkę starsze tytuły bo inaczej bym przecież zbankrutował... A już na pewno się rozwiódł a jak gral ktos w f1? bo nie wiem czy warto sie nad nia zastanowic hmm rex gra i to dosyć często z tego co widzę na PS-ie. Można zatem wnioskować że niezłe
Opublikowano 24 Października 201015 l a jak gral ktos w f1? bo nie wiem czy warto sie nad nia zastanowic hmm hhacek gra, sporo online kiera do tej gry obowiązkowa, widać różnicę jak ktoś padem jeździ a inny na kierze. miał kupić G27 ale podpowiedziałem mu taką sporo tańszą, kupił nówkę poniżej 300 zł: http://www.logitech.com/pl-pl/gaming/wheels/devices/4172 i jest bardzo zadowolony z tej kiery