wustyle Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 koledzy mam kolejne pytanie bo właśnie nie sprecyzowałem ostatnio swojego pytania jakie gry polecacie takie przygodowe co sie skacze zwiedza nie leje po mordach ale na x-boxa a drugie pytanie majac liveboxa neostrade jak podłączyć x boxa do netu ? mam x-a już ponad rok a jeszcze nigdy go nie podłączałem i w sumie nie wiem po co ale moja by sobie przynajmniej w demo gierki sobie pościąga zabiles mnie
Remik-A4 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 nie można jakos bez kabla mozna , sa dwi opcje : 1. kupic kabel bezprzewodowy 2. puścić światłowodem , wtedy są dwa przewody , w jednym idzie światło a w drugim woda :polew:
moskal Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 1. kupic kabel bezprzewodowy :naughty: cos w ten deseń , ja mam podobny tylko z czarną obudową
SebaMC Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 1. kupic kabel bezprzewodowy :naughty: cos w ten deseń , ja mam podobny tylko z czarną obudową Tyyy, a jaki to ma zasięg? bo mam też z czarną obudową ale coś mi nie działa
Nosfer Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Tak panie i panowie, dzieci i młodzieży. Po ponad półtora miesięcznej przerwie, PlayStation Store wraca do świata żywych. Można pobrać już pierwszy rzut zawartości (później wrzucimy listę co nowego), tylko uprzedzam, wszystko działa bardzo wolno. Większość użytkowników rzuciło się na raz i serwery Sony odczuwają małe przeciążenie. Co ponadto?Jak mówi wpis na oficjalnym blogu PlayStation, program Welcome Back wystartuje ciut później (możliwe, że nawet dziś). Sony musi przetestować działanie sklepu i przygotować go na masowe ściąganie całej zawartości, więc prosi się o cierpliwość i braki bluzgów. Testowanie zajmuje. Cała zaległa zawartość pojawi się w sklepie w przeciągu kilku dni i będzie wrzucana gigantycznymi paczkami. A teraz, zapraszam do sklepu.
jarko Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ciekawe ile na raz konsol trzeba odpalić żeby to uruchomić
Reniu Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 To materiał promocyjny, nie gameplay Na PC coś takiego było by możliwe do przeliczenia w czasie rzeczywistym, ale co ja Wam będę smaka robił
PABLO Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Działa wam już PS Store :?: To prawda by móc ściągnąć darmowe gry trzeba mieć jakieś konto psplus założone bo coś tam mi insane infinity wspomniał
julo23 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Darmowe gry mają być dla wszystkich co mieli konto przed awarią. A ci co mieli tą droższą opcje wykupioną - będą mogli korzystać z niej dłużej. Tak to w skrócie wygląda.
insane_Infinity Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 ach czyli dla tych szarych ludzi co nie mieli konta na PS store plus to d*pa blada....echh wiedziałem że tak będzie BTW samo konto na PS store mam ale nie te PLUS
moicz Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Panowie spokojnie, będziecie mogli sobie ściągnąć te gry, jak sie pojawi 'WELCOME BACK' a narazie go nie ma więc, musicie jeszcze wytrzymac. " Wygląda na to, że Sony tym razem dotrzyma daną obietnicę, bowiem dziś w nocy japoński gigant uruchomił w końcu usługę PS Store, choć całość wciąż nie działa jeszcze tak, jakbyśmy tego chcieli. Z informacji jakie pojawiają się w Sieci wynika, że część graczy może już zalogować się do sklepiku, a część wciąż ma z tym problemy. Czasami trzeba wykonać kilkanaście prób by operacja się udała, ale cieszy fakt, że coś się w końcu ruszyło w tym temacie. W chwili obecnej nie działa jednak jeszcze usługa "Welcome Back", dzięki której w ramach zadośćuczynienia gracze będą mogli pobrać dwie gry za darmo. Wszystko zmieni się najprawdopodobniej w najbliższych godzinach, bowiem Sony cały czas nad tym pracuje. Przypominam również, że możemy się teraz przygotować na częstsze aktualizacje, gdyż sklepik ma sporo do nadrobienia. Kolejna pojawi się najprawdopodobniej już jutro. "
julo23 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Spokojnie, nie trzeba mieć wykupionego konta PLUS. Wszyscy, otrzymają 30 dniowy darmowy dostęp do PS+ oraz dwie do wyboru z następujących gier na PS3 i dwie na PSP do pobrania za darmo. Europejski PSS: LittleBigPlanet Infamous Wipeout HD/Fury Ratchet and Clank: Quest for Booty Dead Nation LittleBigPlanet (PSP) ModNation (PSP) Pursuit Force (PSP) Killzone Liberation (PSP)
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 japoński gigant po takim blamażu nie powinni juz ich/się tak nazywać/tytułować
Nosfer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Działa wam już PS Store :?: To prawda by móc ściągnąć darmowe gry trzeba mieć jakieś konto psplus założone bo coś tam mi insane infinity wspomniał Kilka stron wcześniej o wszystkim napisałem.. A Insane jak zwykle bredzi... ach czyli dla tych szarych ludzi co nie mieli konta na PS store plus to pupa blada....echh wiedziałem że tak będzie BTW samo konto na PS store mam ale nie te PLUS O.. A nie mówiłem.. :gwizdanie: Ps. Mi PsStore działa, ale serwery są wyraźnie przeciążone.. Wymienialiście już dyski w PS3 ? - muszę u siebie zrobić ten zabieg... (możecie polecić jakiś konkretny dysk 2,5" 5400, 250GB, chache >8mb, ATA 150, )
Flyer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2011 OT - a slyszeliscie, ze z SonyPictures.com wycieklo milion hasel do kont userow ? :polew:
Nosfer Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 OT - a slyszeliscie, ze z SonyPictures.com wycieklo milion hasel do kont userow ? :polew: Jaki milion ? Dzisiaj słyszałem, że raptem kilkanaście tysięcy, bo hakerzy nie mieli sprzętu, żeby pomieścić więcej :polew:
moskal Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 OT - a slyszeliscie, ze z SonyPictures.com wycieklo milion hasel do kont userow ? :polew: Jaki milion ? Dzisiaj słyszałem, że raptem kilkanaście tysięcy, bo hakerzy nie mieli sprzętu, żeby pomieścić więcej :polew: mieli pena 1GB
Rekomendowane odpowiedzi