Nosfer Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 męcze teraz DEAD SPACE Tej gry się nie męczy.. W nią się wsiąka :naughty:
nowal Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 ja zakupiłem DIRT'a 3, jak narazie jestem pod wrazeniem
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zrobiłem Lost and Damned, teraz trzeba pomęczyć Geja Tonego
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 męcze teraz DEAD SPACE Tej gry się nie męczy.. W nią się wsiąka :naughty: Dead Space swietny, gral ktos w 2-jke ? A ja czekam na Forze 4 :kox: ja tez :gwizdanie: szkoda, ze nie grasz online w FM3
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dead Space swietny, gral ktos w 2-jke ? Ziomek pogrywa, bardzo zachwala fizykę ruchu, no i klimat. Dla mnie ta gra jest zbyt straszna
Flyer Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 no i upolowalem na allegro... dzis jade odebrac
Janekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 ja czekam na F1 2011. Jakoś we wrześniu chyba ma być premiera
Reniu Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak, 23 września.[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 11:15_________________________________________________F1 2011 - "Season so Far" Gameplay Trailer (ESRB)
Janekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 No to trzeba pewnie spokojnie 200 zł przygotować :>
Janekx Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 mój komp raczej by nie podołał na PS3 w przedsprzedaży 179 zł, to może z allegro się wyhaczy za 150-160
moicz Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Dead Space swietny, gral ktos w 2-jke ? Ziomek pogrywa, bardzo zachwala fizykę ruchu, no i klimat. Dla mnie ta gra jest zbyt straszna mój kumpel twierdzi że jedynka lepsza, straszniejsza i bardziej mroczny klimat, mimo tego kilka dni temu wbił platyne jeden trofik-przejście gry na hardzie robiąc tylko 3 save'y w całej grze
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 jeden trofik-przejście gry na hardzie robiąc tylko 3 save'y w całej grze Zagranie rodem z pierwszych "Residentów" :naughty: :naughty:
PABLO Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zagranie rodem z pierwszych "Residentów" :naughty: :naughty: To były zacne czasy :naughty:
moskal Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Zagranie rodem z pierwszych "Residentów" :naughty: :naughty: To były zacne czasy :naughty: :naughty: :naughty:
Maciek80 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja skończyłem Demon's Souls, teraz bawię się w Soul Calibur IV i Fight Night 4 - wszystkie są świetne, mimo że kilka lat już mają
Nosfer Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja skończyłem Demon's Souls, teraz bawię się w Soul Calibur IV i Fight Night 4 - wszystkie są świetne, mimo że kilka lat już mają Przeszedłeś Demon`s Souls ? :kox: U mnie lezy na półce, chyba nie mam nerwów :polew:
Maciek80 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Ja skończyłem Demon's Souls, teraz bawię się w Soul Calibur IV i Fight Night 4 - wszystkie są świetne, mimo że kilka lat już mają Przeszedłeś Demon`s Souls ? :kox: U mnie lezy na półce, chyba nie mam nerwów :polew: Początki były masakryczne, pierwszą mapę to pół dnia robiłem Ale później, wraz z rozwojem bohatera i lepszym sprzętem było już dużo łatwiej Teraz zacząłem od nowa tym samym kolesiem (nie tracimy poziomów ani sprzętu ale gra jest ok 40% trudniejsza) bo chcę jeszcze kilka rzeczy zdobyć i pofarmić expa. Podobno do platyny trzeba jednym gościem ukończyć grę 3 razy i dobić do ok 50% czwartej rozgrywki. Dopiero wtedy powinniśmy mieć wszystkie bronie, miracle i spelle potrzebne do platynki Przy okazji polecam Demon's Souls Wiki ---> http://demonssouls.wikidot.com/ Aha i klasy walczące na odległość mają łatwiej niż typowy warrior. Ja gram Royalty, zrobiłem z niego hybrydę do walki wręcz oraz czarami. Oczywiście przez to w zwarciu jestem gorszy niż warrior czy knight a w czarach gorszy niż typowy mag. Mam za to ten komfort, że mogę sam decydować jak chcę utłuc jakiegoś przeciwnika, mieczem czy fireballem
Nosfer Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Opublikowano 24 Sierpnia 2011 Podobno na Demon Soulsa wystarczy jakieś 400-500h rozgrywki, więc trzymam kciuki
Rekomendowane odpowiedzi