Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aaa , ty na premiere czekasz AC:R :kox: :kox: :kox:

zawsze byłes do tyłu z tytułami wiec wiesz..... :naughty: :naughty: :naughty:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 349,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Do tyłu z tytułami owszem, ale nie w AC :cool1:

Opublikowano

grałem w demo PESa 2012 i niestety jest lipa. Te niby zmiany widać tylko na filmikach promocyjnych. Grafika w ogóle się prawie nie poprawiła :thumbdown: nadal są te same bugi (przenikanie przez siebie zawodników np) :thumbdown: i do tego bramkarze odwalają lipę niespotykaną od kilku edycji w fifie :thumbdown: Także chyba też nie kupię w tym roku żadnej piłki nożnej na ps3 :thumbdown:

Opublikowano

Wpadła 9 platynka :naughty:

do tego bardzo przyjemna - bo w AC2. Super gierka.

Chyba kupie AC:B bo nie grałem a w AC2 naprawde fajnie sie w to grało.

W Colinie Dirt2 brakuje mi 1 trofea ale strasznie mi sie juz nie chce w to grać online...

Opublikowano

Chyba kupie AC:B bo nie grałem a w AC2 naprawde fajnie sie w to grało.

Jeżeli chodzi o platynę to AC:2 jest rewelacyjna do tego. W AC:B trofea już trzeba on-line zdobywać...

Sama jednak gra jest świetna, lepsza jak AC:2. Cała seria AC jest super, a każda jej nowa odsłona to potężny krok do przodu w zadowoleniu gracza :kox:

Aż sie boję co będzie już w listopadzie :slina:

Opublikowano

Jeżeli chodzi o platynę to AC:2 jest rewelacyjna do tego. W AC:B trofea już trzeba on-line zdobywać...

Sama jednak gra jest świetna, lepsza jak AC:2. Cała seria AC jest super, a każda jej nowa odsłona to potężny krok do przodu w zadowoleniu gracza :kox:

Aż sie boję co będzie już w listopadzie :slina:

czesc pierwsza jest całkowicie z dópy, schematyczna i liniowa , w listopadzie mozesz czuc sie zawiedziony - oby nie

Opublikowano

Jak zaczynasz zabawę od jedynki to jest jak najbardziej O.K. Ale wiadomo że dzisiaj to już nie ten poziom... To tak jakbyś narzekał że w Dirt 1 jest słaba grafika... Niektórzy jednak wolą mimo wszystko zaczynać zabawę z serią od pierwszej części...

Co do premiery listopadowej to jestem PEWNY że nie będę zawiedziony. Do tej pory żadna z części mnie nie zawiodła, gameplay'e wyglądają bardzo dobrze... Wystarczy że utrzyma wysoki poziom AC:B. więcej nie trzeba do sukcesu :)

Opublikowano
  • Autor

czesc pierwsza jest całkowicie z dópy, schematyczna i liniowa , w listopadzie mozesz czuc sie zawiedziony - oby nie

Eee... ? Czym ma sie czuc zawiedziony w listopadzie? AC2 urywalo dupe, AC:B tez, wiec najnowszy AC bedzie na 100% jeszcze lepszy niz poprzednie.

mi sie bardzo podobalo AC1, ale w te gry trzeba grac w momencie ich wyjscia na rynek, a nie 3 lata pozniej gdy sa juz mocno zakurzone.

liniowa fakt, ale oprawa, muzyka i klimat rewelacyjne.

Opublikowano

AC

pierwsza częśc ???? jakos do mnie nie przemawia , podchodziłem ze 3 razy :thumbdown:

Podobnie. Liniowa do bólu.

Szybkie 2 godziny i można odłożyć na półkę - wg mnie.

Opublikowano

AC

pierwsza częśc ???? jakos do mnie nie przemawia , podchodziłem ze 3 razy :thumbdown:

Podobnie. Liniowa do bólu.

Szybkie 2 godziny i można odłożyć na półkę - wg mnie.

ja odłożyłem po około 2h :decayed:

Opublikowano

Właśnie kolega mi mówił że w AC:B są trofea zbugowane dlatego nie gra bo nie chce sobie psuć nerów :kox:

Ja mimo wszystko sięgne po tą pozycję, bo AC2 dla mnie rewelacja.

Opublikowano

Posiadacze X-Pudła ...Macie już DEAD ISLAND :kox::naughty: jest na necie już ..grałem u kumpla fajna rozwałka :good:

Opublikowano

Posiadacze X-Pudła ...Macie już DEAD ISLAND :kox::naughty: jest na necie już

dziekuje , ide kupić :hi:

Opublikowano

A proszę ostatnio mają Tam Promocję :polew:

Opublikowano

maja mają :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

JA tylko COD MW2, battlefield bad company 2 oraz nfs hot pursuit 2011

jesli ktos z was w to gra to PW prosze moze sie zgadamy

a tu 2 filmiki zrobione z battlefield

Opublikowano

maja mają :polew: :polew: :polew: :polew:

Nie wiem czy to takie śmieszne tym bardziej na ogólnodostępny forum się o tym przechwalać.

Akurat u mnie w pracy ostatnio taki właśnie przepadek mienia przynieśli - Xklocka i całą kolekcje gierek niby z "promocji" :wink4: Niestety właściciel już sie nie nacieszy tymi gierkami bo ma inne zmartwienia.

Opublikowano

JA tylko COD MW2, battlefield bad company 2 oraz nfs hot pursuit 2011

jesli ktos z was w to gra to PW prosze moze sie zgadamy

a tu 2 filmiki zrobione z battlefield

Super to wejdz na Jakiś serwer G4G.pl i tak zrób (tzn baserape) i dostaniesz banika na 5 Dni :D BTW już kiedyś miałeś tam Bana :D na 36h :D

Opublikowano

!

Oglądać całe :polew:

Opublikowano

Właśnie kolega mi mówił że w AC:B są trofea zbugowane dlatego nie gra bo nie chce sobie psuć nerów :kox:

Ja mimo wszystko sięgne po tą pozycję, bo AC2 dla mnie rewelacja.

W AC:2 też jest jedno, akurat mi nie wskoczyło, a nie chce mi się do niego wracać.

Nie wpadło mi jedno związane z questem - chodziło o któryś z grobowców, po przejściu nie wpadło trofeum, a wiadomo nie da się go zrobić jeszcze raz :thumbdown: Musiałbym teraz pół gry przechodzić, żeby znowu dojść do tego grobowca.

Aleeee... nie napinam się na te trofea więc w sumie to mi tam lata czy mam 50% czy 99% z gry.

Raczej staram się grę opykać "tak jak" na platynę, ale nie chce mi się czasami ślęczeć nad niektórymi - typu właśnie zabugowane czy zupełnie idiotyczne.

Poza tym nie mam już tyle czasu, żeby siedzieć nad grą - wolę polatać na moto :kox: