Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu robią kombajny do wszystkiego, tak by hamburgery mogły sobie również pizzę zamówić :wink:

Dla mnie konsola powinna być sprzętem głownie do grania, no ale taka już jest teraz tendencja "all-in-one".

Skąd wytrzasnąłeś info z tym koniecznym podpięciem konsoli raz na dobę :naughty:

Q: Does Xbox One require an “always on” Internet connection?

A: No, it does not have to be always connected, but Xbox One does require a connection to the Internet. We’re designing Xbox One to be your all-in-one entertainment system that is connected to the cloud and always ready. We are also designing it so you can play games and watch Blu-ray movies and live TV if you lose your connection.

U mnie dosyć często zdarza się, że net potrafi zrywać, więc nie przyjmowałem do wiadomości plotek "always-on" :whistling:

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Po prostu robią kombajny do wszystkiego, tak by hamburgery mogły sobie również pizzę zamówić :wink:

Dla mnie konsola powinna być sprzętem głownie do grania, no ale taka już jest teraz tendencja "all-in-one".

Skąd wytrzasnąłeś info z tym koniecznym podpięciem konsoli raz na dobę :naughty:

Dla mnie równiż konsola to tylko do grania i odstresowania po ciężkim dniu:whistling: Wiem że nie będe na tym oglądać filmów ani serfować po necie bo od tego mam pc-ta, laptopa, itp. O tym podłączeniu przeczytałem na polygami, ile w tym prawdy się okaże:eusathink:W każdym razie nie pasuje mi kierunek w którym podąża ms, nie lubie czuć się podglądanym, a takie bym miał napewno odczucie mając kinecta podłączonego do konsoli z netem:thumbdown: Już nie wspominam o tym że większość usług u Nas na rynku będzie nie dostępna:doh:

Opublikowano

Coś w tym jest, często wyłączam Kinecta bo mnie wqrwia jak to mnie patrzy jak gram w majtach :polew:

Opublikowano
Coś w tym jest, często wyłączam Kinecta bo mnie wqrwia jak to mnie patrzy jak gram w majtach :polew:

:grin::grin::grin:

a ja od siebie zapytam gdzie sa gry ktore wymagaly myslenia i trwaly wiecej niz 8h...

Opublikowano
a ja od siebie zapytam gdzie sa gry ktore wymagaly myslenia i trwaly wiecej niz 8h...

Seria LEGO :naughty: aby poznajdować wszystko trzeba trochę pogłówkować i nie da się ich skończyć w 8h :decayed::wink:

Za dobry tydzień premiera GRID 2 :whistling: już się grzeję :kox:

Opublikowano

:grin::grin::grin:

podalem wyzej STALKER

Jedna z najlepszych klimatycznych i dajacych do myslenia :whistling:gier typu " tratatata " w jaka gralem :wink:

wszystkie Call of itp gry to zupelnie co innego :wink:

Opublikowano

Pamiętam pierwszą część Stalkera chyba w 2005r grałem, była meeegaaa:kox: Klimat w ciul dobry i wiele ale to wiele godzin się grało, ogrom mapy i zwiedzania robił niesamowite wrażenie:kox:

Chętnie bym zagrał w tą część.

Remik a tego Stalkera co wrzuciłeś wyżej to jakaś nowa pełnowartościowa część?

Opublikowano

paaanie, STALKER to jest jedna z tych starych i lepszych :) poza tym jak bys zrobil jeeeszcze wieksza czcionke i grubszy bold to moze bym zauwazyl a tak to wiesz... ;) lewo sie doszukalem :)

a co do samej gry to bardzo mi sie podobala, klimat super, dlugosc odpowiednia, przeszedlem pare razy, szkoda ze to juz nie wyglada...

Opublikowano
paaanie, STALKER to jest jedna z tych starych i lepszych :) poza tym jak bys zrobil jeeeszcze wieksza czcionke i grubszy bold to moze bym zauwazyl a tak to wiesz... ;) lewo sie doszukalem :)

a co do samej gry to bardzo mi sie podobala, klimat super, dlugosc odpowiednia, przeszedlem pare razy, szkoda ze to juz nie wyglada...

:decayed:Bardzo ale to bardzo POLECAM dlatego tak sie ... :grin: pamietam jak pierwszy raz wlaczylem :kwasny: mysle sobie grafika :decayed: ale po paru godzinach

wszytkie inne zostawilem i nie bylo mnie ponad miesiac :grin:to nie sa gry, ktore koncza sie nawet po kilku dniach ciaglego grania :decayed: teraz sa mody do wgrania, nowe laty i DX11 :decayed:

http://www.youtube.com/watch?v=uviI1Vg6d7o

Forum Stalker.pl • Strona główna

Pawel sa tylko 3 czesci Stalkera

Shadow of Chernobyl

Clear Sky

Call of Pripyat

reszta to mody do nich pod rozna nazwa :wink:

Wszytkie sa dobre ale szczegolnie 1 i 3 czesc :kox:

Nowy Stalker kiedy wyjdzie $$$ :wink: czas pokaze.

Opublikowano

no wlasnie mnie druga czesc zawiodla i w call of prypyat nie gralem, mowisz ze warto?

w sumie jak by te mody daly rade to moze i w jedynke bym i zagral ;)

a jak zaczalem grac w jedynke to tez zniklem ze swiata realnego na wiele dni :D:D naprade jedna z lepszych gier FPP

Opublikowano

cholera jak Reniu pisal nowy Stalker nie wyjdzie :facepalm: pier..... komercja :exclamation:

---------- Post dopisany at 14:05 ---------- Poprzedni post napisany at 14:00 ----------

no wlasnie mnie druga czesc zawiodla i w call of prypyat nie gralem, mowisz ze warto?

oooo YES !!! :decayed: oczywiscie werja PL z lektorem :kox: chyba znowu zaczne ta niesamowita przygode :kox::kox::kox:

ps. kiera odpocznie :grin:

tu sa mody...

np. do ostatniej czesci S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat: Mods, Download Mods for S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat

i nie tylko :wink: UDANEJ ZABAWY !!!

Opublikowano

No wiem że były 3 części ale to już dawno temu wyszły, myślałem że jakaś nowa z teraźniejszą grafą wychodzi.

Też grałem w 2 pierwsze części a w prypeć dałem sobie spokój ale jak mówicie że ok to trzeba peceta przegrzać :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Powiem szczerze, że byłem mocno napalony na nowego x-a ale po tej prezentacji chyba wybiore ps4, najbardziej frustruje mnie zdanie:

"nie robimy maszyny do grania"

przede wszystkim to poczekaj na E3, tam dowiesz się konkretów. To typowo teaserowa konferencja, której w sumie mogłoby nie być...

Ja czekam na konkretne info na temat exclusive'ów, chcę zobaczyć gameplay'e, wtedy zacznę oceniać nowego X'a.

Poza tym kaman... poczekajmy aż ta konsola zostanie w 100% odkryta, niech pokaże pełnię możliwości, komplet usług.

Nowej PS nawet nie widzieliśmy, tylko kilka gameplaye'ów, które też nie powaliły na kolana. OT fajna grafika i tyle.

Jak ktoś teraz podejmuje decyzję co kupi... to przepraszam, ale nie skomentuję tego :grin:

---------- Post dopisany at 16:30 ---------- Poprzedni post napisany at 15:29 ----------

Xbox One na spokojnie Ť Playing Daily

Opublikowano
Powiem szczerze, że byłem mocno napalony na nowego x-a ale po tej prezentacji chyba wybiore ps4, najbardziej frustruje mnie zdanie:

"nie robimy maszyny do grania"

przede wszystkim to poczekaj na E3, tam dowiesz się konkretów. To typowo teaserowa konferencja, której w sumie mogłoby nie być...

Ja czekam na konkretne info na temat exclusive'ów, chcę zobaczyć gameplay'e, wtedy zacznę oceniać nowego X'a.

Poza tym kaman... poczekajmy aż ta konsola zostanie w 100% odkryta, niech pokaże pełnię możliwości, komplet usług.

Nowej PS nawet nie widzieliśmy, tylko kilka gameplaye'ów, które też nie powaliły na kolana. OT fajna grafika i tyle.

Jak ktoś teraz podejmuje decyzję co kupi... to przepraszam, ale nie skomentuję tego :grin:

Nie no w zupełności się z Tobą zgodzę ale na tą chwilę X można powiedzieć że mnie odrzucił, oczywiście wszystko się wyprostuje jak konsole wejdą na rynek i dopiero wtedy będzie można wydać jakiś sensowny werdykt:wink: Jeszcze po cichu liczę, że się miło rozczaruje:wink:

Opublikowano

... postanowilem jeszcze raz rozpoczac TOTALNY odjazd S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci :banan:

Jak ktos rowniez ma ochote to proponuje wgrajcie tego moda :wink: Swartz 1.3 full - waga 1.3 GB :kox:S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Mods: 100 Mbps Fast File Download Servers

poprawka do moda - S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Mods: 100 Mbps Fast File Download Servers

+ bron HD :decayed:S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat Mods: 100 Mbps Fast File Download Servers

ciekawe czy wejdzie mix... pewne mody mozna z soba miksowac :wink: dziala ponoc rowniez pod Clear Sky i Shadow of Chernobyl

---------- Post dopisany at 23:19 ---------- Poprzedni post napisany at 19:51 ----------

Najlepiej zrobic sobie kopie folderu z gra :wink: a nastepnie testowac mody :kox: jak by cielo itp. zawsze mozna podmienic i cos innego testowac na szybko :wink:

wlasnie robie testy MISERY :kox: - : MISERY mod for S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - Mod DB

1z3qj9y.jpg

S.T.A.L.K.E.R. - MISERY Blowout - YouTube

Opublikowano

Ooo chętnie sobie pogram znowu w stalkera :-D najlepsza seria w jaką grałem... Cud miód i malina :kox:

Opublikowano

Ciekawe czy by na lapku ten stalker poszedł...