Nosfer Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 endriuu to sypnąłeś.. No niestety takie życie, chciałoby się mieć wszystko i a co trzeba zostawić po staremu.. Ale przy takich wieczorach pozostaję przy dobrej zabawie - mieszczącej się w granicach ogólnie rozumianej moralności ze szczyptą dobrego smaku.. Co nie zmienia faktu, że chętnie by się posłuchało natury
moskal Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Wyobraź sobie dziewczynę z bufetem, tyłkiem, buźką, którą mega jara adrenalina Zamoczyłeś fifluna ???
Nosfer Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Wyobraź sobie dziewczynę z bufetem, tyłkiem, buźką, którą mega jara adrenalina Zamoczyłeś fifluna ??? Przecież pisałem, że byłem grzeczny Ale gadamy tutaj o grach.. Moskal chcesz zaliczyć drugą kropkę ? Pogadamy na spocie. KONIEC
moskal Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 to jest dział "na kazdy temat" tu kropek za OT nie zagląda ok , pogadamy na spocie , w co ja dzis wieczorem pogram , kurewa , sam nie wiem Dragon Quest .....
qoperek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 http://gry.wp.pl/id;80892;size;,0;x;ngaleria;core.html czytaliście ja sobie język połamałem na 18
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 nie grałem, ale interesowałem się tym trochę.. Obejrzyj sobie na YT "def jam icom review" da Ci to jakiś pogląd
qoperek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 ja gralem i mnie troche rozczarowała pod względem grywalnosci i po tyg wymienilem na death or alive 4
wustyle Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 dzieki chopy zaraz lukne na YT[br]Dopisany: 08 Luty 2009, 11:37_________________________________________________hmm wyglada fajnie
Reniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Tu masz filmiki z Def Jam: Icon: http://www.gametrailers.com/game/3352.html
qoperek Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no graficznie mnie tez rozbroił ale po graniu pare godz jakoś czułem sie zniesmaczony ps.reniu znalazłem burnout paradasie do zasania na chomiku
Reniu Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Moge Ci przywieźć polską wersję jak chcesz ;p
DAWIDBORI Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 no dfjam słaby to na jedynke x tak mie wzianal to jak z kumplami gralismy to nas rece aż bolały ja zassalem silenta nowe i dosc taki:D a i fajna gierka left 4 deadh czy jakos tak:D
Nosfer Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Def Jam Icon - Wu jak bedziesz ogldal to zapodaj sobie "review" opiszą Ci plusy i minusy.. A więcej jest minusów.
wustyle Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Def Jam Icon - Wu jak bedziesz ogldal to zapodaj sobie "review" opiszą Ci plusy i minusy.. A więcej jest minusów. taaa, review juz zalukalem nie lubie jak minusy przyslaniaja mi plusy, wiec DJI sobie odpuszcze:) dzieki za pomoc:)
endriuu Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 http://www.joemonster.org/filmy/7986/Najtrudniejsza-gra-na-swiecie przeszedlem po tygodniu grania ale palce odpadaja...
qoperek Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 lol na 2 mapie utknąłem ja teraz dorwalem na x360 : GRID, Prince of Persia, Fight Night 3, Left 4 death i nie mam czasu nawet żeby pojechać i auto przerejestrować
Rekomendowane odpowiedzi