Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Palce mi zlatują z niego jakoś dziwnie, nie mogę go złapać jak potrzeba :naughty: Słyszałem, że pad z X'a jest świetny w ręce, ale szczerze powiedziawszy nie miałem okazji testować.

Poza tym, nie mogę się przyzwyczaić do grania w FPS, chociaż przyznam się szczerze, że coraz lepiej mi to wychodzi :>

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 348,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Przyzwyczaić sie przyzwyczaisz.. Jak Ci bardzo zalezy to za 150-200zł możesz kupić FragFx. Taki kontroler do ps3. W jednej ręce masz pół pada a w drugiej myszkę.

Opublikowano

Eeee - nie będę doinwestowywał sprzętu szwagra :> ja sam się zastanawiam nad X360 Elite, ale jeszcze wybór nie zapadł :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Panowie - a co możecie polecić z wojennych symulatorów? Coś, żeby polatać myśliwcem i przetrzepać kilku oponentów :>

IL-2 Sturmovik: Birds of Prey

polecam:good: tylko musowo przerabiaj. mam dostęp do gier po 12 pln :wink4:

no bez jaj...

Opublikowano

no bez jaj...

:ban:

Opublikowano
  • Autor

Juz byla tu dyskusja o piraceniu, wiec nie bede sie powtarzal poprostu...

Opublikowano

juz zem usunął

Opublikowano

Konsoli raczej przerabiał nie będę, bo szkoda mi gwarancji i jak coś Live'a.

Flyer - Ty nadal stoisz za X360, czy coś się zmieniło w temacie?? Godny polecenia sprzęt?? użytkowałeś PS3 - rzeczywiście jest różnica w ergonomii pad'a??

Apropo gier - IŁ dobrze mi znany z PC - świetna gra :good:[br]Dopisany: 21 Wrzesień 2009, 11:26_________________________________________________I czy te najnowsze Elite z falconem czy Jasperem (rzadko trafić) sa ciche i bezawaryjne??

Opublikowano
  • Autor

Ja mam X'a od 3 lat, gralem nie raz na PS3 i mi bardziej odpowiada X, bo jestem "zawodowym" graczem :decayed:

Gram codziennie praktycznie :wink4:

Co do padów - jest to szczegol - ale nawet moi znajomi, ktorzy maja PS3 potwierdzaja - pady od X'a sa koks :naughty:

btw,

http://polygamia.pl/Polygamia/1,95336,7060269,Recenzja__Need_for_Speed__Shift.html

Ostatni news od fanboy'ow X360.

Wiecie, ze uszkodzenia samochodow w NFS Shift w PS3 praktycznie nie istnieja? :polew: :polew:

I czy te najnowsze Elite z falconem czy Jasperem (rzadko trafić) sa ciche i bezawaryjne??

Sluchaj... tylko poczatkowe xboxy mialy problem z "awaryjnoscia".

Swoja droga, serwis MS moge bardzo pochwalic. Po 2 latach moja konsola sie przegrzala i wyslalem do serwisu w DE. Po tygodniu dostalem kurierem zupelnie nowa konsole. Spodziewalem sie naprawionej [zupgrade'owanej], a tu przyszla zupelnie nowka sztuka!

Co do "glosnosci".

Kupujesz gre > instalujesz ja na dysku i nie masz problemu z "glosnoscia" konsoli, bo naped dvd nie dziala podczas gry... jest cichutko.

Gdy grasz "z plyty" to konsola jest glosna, bo niestety naped zasuwa... ale kto gra z plyty jak ma dysku 60, czy 120 GB?

Opublikowano

Czyli rozumiem Fly, że teraz również wziąłbyś X'a a nie PS3?? Różnica w cenie między Elite a PS3 80GB wynosi 150pln, ale nie o to chodzi. Z BR raczej nie będę korzystał i chodzi mi o zabawę i grywalność.

Opublikowano
  • Autor

Tak, ja caly czas jestem za X, ale PS3 tez jest dobra konsola.

Wszystko to gusta i gusciki. Mam znajomego, ktory ma obie konsole i caly czas psioczy na PS3 :evil:

Mi bardzo podoba sie rynek online w xboxie, co prawda rok gry online kosztuje 100PLN, ale poza tym jest swietny dostep do dodatkow, dem, gier ARCADE [poczytaj o tym], wywiadow z developerami... etc. Oczywiscie za dema nie trzeba nic placic zeby pobierac... czasem tylko wlasciciele kont "GOLD" maja pierwszenstwo w dostepie do dem najswiezszych nowosci.

Opublikowano

I teraz jeszcze jedno - czy jest różnica w Elite, czy to będzie Falcon, czy Jasper, czy już wszystkie są robione na 65um ?? Bo szczerze powiedziawszy jestem jeszcze świeżak :>

Dodam, że nie chcę przerabianek robić

Opublikowano
  • Autor

Nie wiem :)

Opublikowano

Mi bardzo podoba sie rynek online w xboxie, co prawda rok gry online kosztuje 100PLN, ale poza tym jest swietny dostep do dodatkow, dem, gier ARCADE [poczytaj o tym], wywiadow z developerami... etc. Oczywiscie za dema nie trzeba nic placic zeby pobierac... czasem tylko wlasciciele kont "GOLD" maja pierwszenstwo w dostepie do dem najswiezszych nowosci.

To samo jest w Ps3. tyko, ze za darmo. nie wiem jak to dziala w porownaniu do X (microsoft :wink4: ) Ale dla mnie bez zarzutów. No i gry sa tansze, jesli komus nie zalezy na płytach.

Opublikowano

I kolejna osoba (ja) ma dylemat co kupić :polew: A niech to cholera :wallbash:

Opublikowano

xbox :good:

Opublikowano
  • Autor

moskal, a co Ty tak nagle zmieniles front na xboxa? :cool1:

Opublikowano

xbox :good:

No właśnie coś się bardziej składniam w jego stronę.. :naughty:

Opublikowano

moskal, a co Ty tak nagle zmieniles front na xboxa? :cool1:

bo mam w tej chwili obie , kiedyś byłem fanbojem ps i chyba scinalismy sie na ten temat na forum :mysli:

sony wkurw.iało mnie od czasu ogłoszenia specyfikacji PS3 , przekładanie terminów , ściemy , pierdoły, itp...

dla mnie era Sony skończyła sie wraz z PS2 , to była najlepsza konsola i jej poświeciłem wiele godzin życia :kox:

X360 jest poprostu lepszy niz PS3 :good:

Opublikowano

moskal - a jaką wersję masz u siebie ?? jasper, czy falcon - przerabiałeś coś w niej, czy chodzi z gwarancją?