Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

W co kto gra (X360 & PS3) ?

jaka wolicie platforme do zabawy 1 608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bastard !!! Dam Ci w tym tyg, MGS-a chyba, że wcześniej jedziesz to Ci podrzucę.

-- A nie masz czegoś innego przy sobie ?

hamuj chłopcze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

w weekend sie spikniemy , a za 2 tygodnie ci przywioze RE5

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 347,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Bastard !!! Dam Ci w tym tyg, MGS-a chyba, że wcześniej jedziesz to Ci podrzucę.

-- A nie masz czegoś innego przy sobie ?

hamuj chłopcze :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

w weekend sie spikniemy , a za 2 tygodnie ci przywioze RE5

Bastard ;(

Opublikowano

Bastard ;(

:ssij:

Opublikowano

Bastard ;(

:ssij:

Bezczel. Nie chce już od Ciebie Re5. :foch:

Opublikowano

Bezczel. Nie chce już od Ciebie Re5. :foch:

przestań sie mazać , moge ci go sprzedać w promocyjnej cenie 99 pln

Opublikowano
  • Autor

moskal, halo 3... moze ja :)

cos tam mam, ale same stare tytuly, bo nowe raczej wymieniam.

Opublikowano

moskal, halo 3... moze ja :)

cos tam mam, ale same stare tytuly, bo nowe raczej wymieniam.

to daj Pw co masz i na co ewentualnie bys sie wymienił. no chyba ze chcesz kupić to wtedy cene :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Na PS3:

Shift - jak dla mnie bez rewelacji. Fajnie się w to gra, szczególnie z widoku z kamery FPP, ale moim skromnym zdaniem jednak po zaliczeniu 40-50 eventów, zaczyna powoli wiać nudą. Najfajniejszy wydał mi się drift, z racji bycia dość trudnym do "wymasterowania" ;)

NHL 10 - czekałem na niego cały rok i się nie zawiodłem. Duuużo bardziej realistyczny niż poprzednie wersje, baaardzo fajny "boardplay", pełna kontrola na kijem (prawa gałka) + moim zdaniem bez porównania lepsza grafika niż Fify i NBA'e.

Opublikowano

Na PS3:

NHL 10 - czekałem na niego cały rok i się nie zawiodłem. Duuużo bardziej realistyczny niż poprzednie wersje, baaardzo fajny "boardplay", pełna kontrola na kijem (prawa gałka) + moim zdaniem bez porównania lepsza grafika niż Fify i NBA'e.

Zagrałem w DEMO, zaintrygowało mnie.. naprawde fajny..

rex - dopisz nicka do listy PS3network..

Opublikowano
  • Autor

moim skromnym zdaniem jednak po zaliczeniu 40-50 eventów, zaczyna powoli wiać nudą.

To fuckt. Tez mi powoli sie troche nudzi, a mam dopiero 18lvl kierowcy [lacznie jest 50]. Nie mniej jednak dokoncze... :polew:

GRID tak szybko mi sie nie znudzil...

Opublikowano

Ja mam już 50 lvl a nie mam skończonego 3 tiera :naughty:

Gierka jeszcze nie zdążyła mi się nudzić raczej cierpię na chroniczny brak czasu na zabawę. Rzeźbię poszczególne traski, staram się cyknąć zakręty na "ptaszki" a potem pewnie zajmę się grą online :kox:

Opublikowano

Reniu - jak Ty masz 50lvl i nie masz czasu, to Fly jest najbardziej zapracowanym człowiekiem na ziemi :notworthy::polew:

Opublikowano

Może po prostu dobrze mi idzie? :naughty: Codziennie śmigam do tyry, w normalny dzień dopiero po 20-21 mogę zasiąść do kompa jak corcia zaśnie no i pod warunkiem, że żona nie zakomunikuje mi o niecierpiących zwłoki pracach domowych ;) Jedyne to w weekendy mogę przysiedzieć dłużej bo w normalny dzień w pracy wyglądałbym jak zombie :decayed:

Wystarczy przejechać się kilka razy Nurburringiem a zobaczysz jak levele skaczą do góry :naughty:

[edit]

Z tym chronicznym brakiem czasu to oczywiście przesada :decayed: raczej chodziło mi o to, że nie siedzę tyle ile bym chciał, co miało z kolei pokazać, że w żadnym razie nie jestem tą grą znudzony :gwizdanie:

Opublikowano

Flyer, dopisz mnie jak możesz, proszę ;)

Nick: pwrzz

Dzięki :)

Opublikowano
  • Autor

rex, prosz :)

moskal, bedziesz mial live'a? bysmy polatali ktoregos wieczoru w shifta :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Właśnie odszedłem od G25 i Shifta.

za***ista frajda, ale mój styl gry wyglądał mniej więcej tak, jak przesiadałem się z myszki, na pada w Fps-ach :naughty:

Trzeba kilka godzin pograć, żęby był efekt :gwizdanie: Ale kozacko :)

Pierwszy raz grałem na kierownicy.. :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

G25... burzuj :decayed:

Opublikowano

Nosfer gratuluje :) Nie ma to jak kiera, teraz już nigdy nie zagrasz w wyścigi na klawiaturze :)

Opublikowano
  • Autor

Nosfer, jesli bedziesz potrzebowal stojaka do kiery, to ja przetestowalem WheelStandPro. Mam i jest gites.

Powoli tworzy nam sie dobra ekipa do grania :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nosfer gratuluje :) Nie ma to jak kiera, teraz już nigdy nie zagrasz w wyścigi na klawiaturze :)

Jestem Fanboyem Ps3 :decayed::polew:

Nosfer, jesli bedziesz potrzebowal stojaka do kiery, to ja przetestowalem WheelStandPro. Mam i jest gites.

Powoli tworzy nam sie dobra ekipa do grania :decayed: :decayed: :decayed:

Jeszcze nie kupiłem.. Wziąłem na testy :naughty:

Kur.. powiem Wam, że tą kierę to czuć w ręce.. Pedały to samo ! Ciężka jak skurczybyk, sprzęgło (działa !!) biegi w ""H", feedback.. No kox ! Nie wiem czy to jest normą w kierownicach.. Ale bardzo fajnie uczucie, jak stoi się w miejscu np. na starcie. i kiera kręci się w kółko, nie odbija.. dodajesz gazu i zaczyna się prostować, czym szybciej jedziesz, tym trudniej się kręci kółkiem.. No ku***a kox !! :> :kox: :>

OCZYWIŚCIE: Jak jadę autem z ręczną skrzynią, to sobie ustawiam na ręczną w kierownicy, jak jadę autem z tiptronikiem to tiptronikiem, paletki to paletki ... Nie ma lipy :kox: Ale mam frajdę.. heheheh

Ekipa się nam zbiera.. Bardzo dobrze ;)

Jeszcze jedna fajna rzecz, tym razem dot. NFS Shift - zgraliśmy się z Infinity na PSNetwork.

I od kąd mamy siebie w znajomych, w grze przy każdym torze pokazane jest kto zdominował trasę. Tzn. Jeśłi ja wykręciłem lepszy czas, to mój nick wyświetla się przy trasie jako wiecie - - mistrz :P, jeśli Infinity to jest jego logo + czas jaki jest do pobicia ;).. Dodaje trochę elementu rywalizacji :naughty::good: