Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Czytałem teraz historię PS2 w psx extreme i uwierzylibyście że dopiero w tym roku po ponad 13 latach zaprzestali produkować tą konsolę:question::shock3:

Opublikowano

Tez to mam i czytalem. Ogolnie fajne to podsumowanie.

Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 4

Opublikowano

Miło wspominam tą konsolę, los chciał że udało mi się ją wygrać w turnieju F1 jak pracowałem w multikinie w 2004r i zgarnąłem tą dużą jeszcze w srebrnej wersji z 5ma grami :grin: Później przerobiłem a wszystkie gry sobie skopiowałem i zamieniłem w 2005r na oczekiwane Gran Turismo 4, tą grę musiałem mieć ori :decayed::grin:

Po PS1/2/3 pora teraz na PS4, Xbox 360 z pokaźną sumą gier będzie na sprzedaż, kminie czy kupić jeszcze GTAV na X360 czy już poczekać na PS4 i kupić wówczas z tą grą bo myślę że będzie next gen ta część :eusathink:

Opublikowano

Ja juz zdecydowalem ze gta v nie odpalam ani na pc/ps3/x360 tylko od razu jak dostane ps4 ;D

Opublikowano

Kamil ale pytanie czy będzie w dniu premiery czy będzie trzeba czekać nie wiem ile? Pewnie nie zrobią na nowym silniku tylko będzie ten engine co na PS3/X360?

Opublikowano

Ciekawe ile PS4 bedzie kosztowac... dzis ogladalem w empiku jakies smieszne preordery za 100 zl

Opublikowano

Ok 1799zł :naughty:

ps4-release-date-478x640.jpg

Opublikowano
Kamil ale pytanie czy będzie w dniu premiery czy będzie trzeba czekać nie wiem ile? Pewnie nie zrobią na nowym silniku tylko będzie ten engine co na PS3/X360?

No w sumie masz racje... ale jesli juz mialbym wybierac ps3 a pc to wole na pc. Tylko problem czy moja maszynka udzwignie. Ostatnio przy crysis3 miala co robic ;) ale jesli bedzie dobrze zoptymalizowana to powinno byc git.

Wysyłane z mojego GT-I9505 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

Chopy... przecież to proste jak szczanie... w dniu premiery tylko i wyłacznie zadeklarowane (stare=obowiązujące) platformy.

PC oraz next geny dobre pół roku później :decayed:

PD. tak było z GTA4 i będzie z nowym....

Opublikowano

Ja sie zastanawiam czy nie kupic PS2 , ciągnie mnie do "San Andreas" :naughty:

Opublikowano

Na PS 2 bylo wiele fajnych tytulow do ktorych warto wracac ... chocby seria burnout.... i wiele wiele innych.

Opublikowano
Ja sie zastanawiam czy nie kupic PS2 , ciągnie mnie do "San Andreas" :naughty:

San Adreas tylko mi się kojarzy jak pożyczyłem kumplowi ps2 i mówię nie waż się do uja wafla nawet kasować save do gta, oddał po 2 tygodniach lookam i ch%j skasował, tłumaczył się że myślał ze mu mówiłem o GT4 a nie GTA, wszystko spoko ale dostał z liścia bo mnie poniosło jak straciłem ok 160-180h i 98% gry ukończonej :facepalm::decayed:

Opublikowano

hahahahahaha, mnie ciagnie do wojny gangów :D

Opublikowano

W koncu sie ogarnalem i zrobilem preorder na GTA V :jerk:

Opublikowano

:oklasky::oklasky::oklasky::oklasky:

Opublikowano

witam witam nie bawem zacznę nabywać gierki na xbox 360 czy coś wiadomo kiedy wychodzi ten nowy model xboxa czy dalej będą produkowane gry na moją wersje czy mogę śmiało próbować się go pozbyć

Opublikowano

Jaką Edycję ?? taką jak Pablo I Ja ? :wink: