Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zagralem dzis w demo FM3... slabooo :thumbdown:

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

grał ktoś w Star Wars Unleashed?

widziałem filmiki na jutube ale jakie wrażenia z samej gry?

jest teraz w platinium za 99,90 :wink4:

Opublikowano

grał ktoś w Star Wars Unleashed?

widziałem filmiki na jutube ale jakie wrażenia z samej gry?

jest teraz w platinium za 99,90 :wink4:

Nie zachwyca.. Pograłem trochę, ale jest monotonny.. :thumbdown:

Spodziewałem się dużo fajniejszej gry.. Moge Ci Ją pożyczyć. Pograsz, zobaczysz sam :good:

Masz Ps3 ? :mysli:

Opublikowano

Nie zachwyca..

dokładnie :thumbdown:

Moge Ci Ją pożyczyć. Pograsz, zobaczysz sam :good:

doprawdy ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

doprawdy ??? :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Tak. :)

Jedziesz w ten weekend na wieś ? - dam CI Mgs-a.

Opublikowano

Jedziesz w ten weekend na wieś ? - dam CI Mgs-a.

za tydzień jade , zrobimy tak : weż połówke/krówke i MGS-a , podjedz do mnie w sobote wieczorem z Katrin , upieczemy dwie pieczenie na jednym ogniu :kox::naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No niestety... do GRID'a to nawet nie ma startu, nawet Shift jest o klase lepszy... takie moje odczucia.

Jak zobaczylem R8 w slabym sztucznym renderze 3D podczas wyboru samochodu, to zbladlem...

No i kwestia prowadzenia aut - niby sporo rzuca, mieli kolami, ale zeby wejsc w zakret i rzucic dupka R8 to mam wrazenie, ze jade FWD... :thumbdown:

Moze full wersja bedzie lepsza, ale na razie slabo, zero klimatu. Widoczki i grafika fajne, ale nic poza tym, nawet wnetrza 100x fajniej wygladaja w Shift'cie.

Opublikowano

Popraw link :gwizdanie:

Opublikowano

ten jest prawidlowy sciagniety z forum xbox

widocznie nie ma juz tam tego pliku

:polew:

Spojrz na ten link, a raczej w niego kliknij... od kiedy sa 3 kropeczki w linkach? :D

btw, wczoraj wygrtalem NFS Live Tournament w szifcie, niezle sie napocilem... jeden tor jest mega za***isty i przy okazji trudny, ponad 7 min walki z zakretami, łukami, przeciwnikami, gorkami w Pagani Zondzie... :kox:

Opublikowano

Spodziewałem się dużo fajniejszej gry.. Moge Ci Ją pożyczyć. Pograsz, zobaczysz sam :good:

Masz Ps3 ?

uuu a wygląda fajnie, to ewentualnie pożyczę :wink4:

a kaskę zainwestuję np w Uncharted 2 :decayed:

hmm z waszych opisów ten cały NFS Shift to nic specjalnego, zapowiadali cos extra a tu gorzej od Grid :thumbdown:

mam preordera na GT 5, to nie powinno zawieść :wink4:

tak mam PS3 ponad rok czasu :tongue4:

Opublikowano

Shift i Grid to nic innego jak miłe i przyjemne zręcznościóweczki napisane z myślą o dzieciach i starszych graczach, więc nie ma co wybrzydzać że realizm jest taki czy owaki :) Z Forzą i GT jest podobnie, chociaż zawarto w nich nieco większą dawkę realizmu ale to nadal zręcznościówki z elementami symulacji :) A hasła typu "Real Driving Simulator" to tylko zabiegi marketingowe. Jak ktoś chce realizmu niech zagra w prawdziwą symulację - jest ich trochę na rynku - GTRy, GT Legends, LFS, czy mistrzowski rFactor:

Opublikowano

Masz Ps3 ?

uuu a wygląda fajnie, to ewentualnie pożyczę :wink4:

a kaskę zainwestuję np w Uncharted 2 :decayed:

hmm z waszych opisów ten cały NFS Shift to nic specjalnego, zapowiadali cos extra a tu gorzej od Grid :thumbdown:

mam preordera na GT 5, to nie powinno zawieść :wink4:

tak mam PS3 ponad rok czasu :tongue4:

Shift nie jest zły :)

po prostu jestesmy bardzo wymagający. :cool1:

- Trzeba się powymieniać :kox::naughty:

Dawaj nicka do PSNetwork !!! - podwieszony jest w tym dziale.

Opublikowano

SHIFT ma jeden błąd moze tylko u mnie :kox:

W serii światowej tam gdzie jest 5 wyścigów po 4/5 kółek do pierwszego i drugiego miejsca (oczywiście jesli my go nie zajmiemy) przypisane sa z góry dwa nazwiska.np.

wyścig w którym zajmujemy pierwsze miejsce to w tabeli na drugim jest xxx a na trzecim yyy (chociaż po przekroczeniu linii mety byli gdzieś daleko)

wyścig w którym zajmujemy drugie miejsce to w tabeli na pierwszym jest xxx (chociaż bezpośrednio po wyścigu było tam inne nazwisko) a na trzecim jest yyy (chociaż bezpośrednio po wyścigu było tam inne nazwisko)

Podsumowując to troche lipa bo żeby zaliczyć całą serie na pierwszym miejscu musze odjechać co najmniej trzy wyścigi na pierwszej pozycji i dwa na minimalnie drugiej pozycji ponieważ panowiue xxx i yyy są z góry przypisani do pierwszych dwóch miejsc :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Zauważyłem że jesli wyscig , a zwłaszcza jego początek przebiegał bez zadnych kolizji na początku to Ci panowie zawsze tak dojeżdzali , a jesli był wypadek i zostali gdzieś zepchnięci na dalsze pozycje to i tak meldowali sie na podium

Opublikowano

Dobra.

To ja troche z innej beczki.

Pozyczylem na weekend Logitech G25 i caly czas upalalem na PC Richard Burns Rally i troche LFS.

Jestem w totalnym szoku. Chyba sprzedam mojego xbox-a z grami i kierownica a kupie sobie G25.

Myslalem, ze Forza+xbox+kierownica M$ to jest to. Bardzo sie mylilem :wink4:

Opublikowano

Dobra.

To ja troche z innej beczki.

Pozyczylem na weekend Logitech G25 i caly czas upalalem na PC Richard Burns Rally i troche LFS.

Jestem w totalnym szoku. Chyba sprzedam mojego xbox-a z grami i kierownica a kupie sobie G25.

Myslalem, ze Forza+xbox+kierownica M$ to jest to. Bardzo sie mylilem :wink4:

:naughty: :naughty: :naughty:

Ja też spędziłem weekend przy G25 :cool1:

Aż mnie dzisiaj nadgarstek boli od tego drgania kierownicy i siłowania się z przeciążeniami na zakrętach :cool1: