Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 A4 1.9 TDi 110 KM + Chip 1997 rok Zmiany zewnętrzne: Lammpy xenonowe z modelu po 99 (lifting) Zawieszenie H&R -35 -50 Felgi RH Technic z oponami 235/45/17 Dystans H&R 20mm Gril RS4 Zmiany wewnętrzne: Kierownica z S4 trójramienna Resztę zmian stanowi zabudowa CA -> która obecnie jest w modyfikacji. Kilka fotek: http://bartass1.fotosik.pl/ Wszelkie opinie mile widziane .. Zaznaczam, że jestem nowym posiadaczem A4 i to nie są ostateczne zmiany
Lukas Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Moja opinia : kapcie ladne, lampki piekne reszta tez jest OK.
heluś Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Dla mnie wypas i wiecej nic nie trzeba moze poza jakimistam szczegolikami, ktorych teraz nie wymienie. Ja jestem za tym aby trzymac sie raczej serii
Peter Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Bardzo ladnie autko :mrgreen: Tylko czemu nie pomalowales progow jak malowales zderzaki :?:
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Opublikowano 4 Maja 2006 Zderzaki byly jak ja kupilem.. Progi bedą... obecnie auto mam u lakiernika (pekł wahacz i narobił szkód) bede chcial je prysnać .. zamierzam w przyszlosci zmienic koncówke lub ostatni tłumik.. Moze lampy tyle na led'y i zderzak przod rs4.. a reszta zostanie.. Nie chce przesadzic..
Peter Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Tylko zderzak od rs4 nie pasuje pod twoje blotniki, musilabys je poszerzyc. Od s4 bedzie dobrze pasowal :razz:
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Opublikowano 4 Maja 2006 wiem wiem...Rs 4 ma poszerzane... ale da sie to zrobic.. trzeba pogrzebac z tym zderzakiem.. lekko trzeba go dociac i naciagnac.. widzialem juz taki zabieg i wygladała miodziio... osobiscie rs4 podoba mi sie lepiej
dark79 Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 wszystko ładnie ale ta dwururka z tyłu wymaga najmniej polerki i bedzie gicioch
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Opublikowano 4 Maja 2006 hehe.. tez spedza mi sen z powiek.. Bedzie zmiana.. Tylko narazie musze odebrac furke od lakiernika i dokonczyc audio.. pozniej bedzie koncówa lub cały tłumik..
Hugo Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Tylko zderzak od rs4 nie pasuje pod twoje blotniki, musilabys je poszerzyc. Od s4 bedzie dobrze pasowal :razz: Dla dobrego lakiernika to pestka.Poszerzać nie trzeba :arrow: http://audizine.com/forum/showthread.php?s=699da45ccb14b2e2ae48a4f6dd94c173&threadid=32106
Peter Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Kurcze faktycznie... Bardzo fajnie to wyglada Tylko gdzie w PL mozna dostac zderzak od rs4 i w miare tanio :roll:
Hugo Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 Kurcze faktycznie... Bardzo fajnie to wyglada Tylko gdzie w PL mozna dostac zderzak od rs4 i w miare tanio :roll: Na allegro często się pojawiają
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Opublikowano 4 Maja 2006 tylko na allegro ceny sa kosmiczne jesli chodzi o rs4 na giełdzie w lubinie czesto widzialem tak np. gril kosztowal mnie 200 zł zderzak+spryskiwacze 600 zł tylko nie bylo chyba halogenów. takze mozna cos trafic
T-żółw Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 gril fajny, swiatełka też, zawias też :!: nie wygląda przynajmniej na allroad'a :razz: delikatnie i fajnie nie wiem tylko jak te czarne elementy pod zderzakimi, które teraz są czerwone na żywo sie prezentują :?:
Bartass_1 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Opublikowano 4 Maja 2006 nie ma tragedii .. praktycznie nie roznia sie.. nie sa matowe ani nic z tych rzeczy.. Stanowią jedną całość z resztą zderzaka..
wojtas-audi Opublikowano 4 Maja 2006 Opublikowano 4 Maja 2006 No autko bardzo ladne, najbardziej podoba mi sie grill i lampy, jak bedziesz tylnie zmienial to daj znac, chetnie odkupie te liftingowe :mrgreen:
boom_mike Opublikowano 5 Maja 2006 Opublikowano 5 Maja 2006 Ja zawsze mialem slabosc do czerwonych aut, ze zdjec naprawde ladny, zadbany samochod.
Rekomendowane odpowiedzi