oca69 Opublikowano 29 Marca 2015 Opublikowano 29 Marca 2015 Witam chciałbym zaczerpnąć opini na temat gwintu FK AK-Street . Jeździł ktoś na nim , opłaca się brać nowy ? Teraz mam Ta-tesco który się właśnie skończył tył. Szuakam również używanego gwintu ale ciężki temat
icemerc Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 poszukaj czegos markowego.... Generlanie śmigałem na gwincie dosyć mocno skręconym i....lekko beton był ale przynajmniej dzieki temu opon o ranty nie tarło
misiek95 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 Szuakam również używanego gwintu ale ciężki temat cierpliwości FK nie jest taki tragiczny ale chyba lepiej troche dołożyć do AP albo szukać porządnej używki
oca69 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Szuakam również używanego gwintu ale ciężki tematcierpliwości FK nie jest taki tragiczny ale chyba lepiej troche dołożyć do AP albo szukać porządnej używki Trochę do AP ? Chybs drugie tyle
misiek95 Opublikowano 31 Marca 2015 Opublikowano 31 Marca 2015 no racja, sporo trzeba dołożyć ale nic lepszego w zbliżonej cenie nie ma ja nadal szukał bym dobrej używki btw jak wrażenia z jazdy na TA?
oca69 Opublikowano 31 Marca 2015 Autor Opublikowano 31 Marca 2015 Nie jest twardy ani miękki. Za te pieniądze myślę że się opłaca. Choć teb ak street chyba lepszy
damianw412 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jezdze na fk ,w tej cenie bardzo dobry gwint ,wkłady ma od koni.Dobrze wybiera nierównosci.Ogólnie dużo osób wybiera ten gwint bo jest "sprawdzony" i cieszy się dobrą opinią Ewentualnie tak jak misiek pisał AP albo uzywke ale radze szukać na ebay'u bo u nas to kupisz wielkie g... markowe ,które albo jest wyciągnięte z jakiegoś padła ,które zostało przywiezione z niemiec albo "prawie nówka pół sezonu przejeżdzone"
oca69 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jezdze na fk ,w tej cenie bardzo dobry gwint ,wkłady ma od koni.Dobrze wybiera nierównosci.Ogólnie dużo osób wybiera ten gwint bo jest "sprawdzony" i cieszy się dobrą opinią Ewentualnie tak jak misiek pisał AP albo uzywke ale radze szukać na ebay'u bo u nas to kupisz wielkie g... markowe ,które albo jest wyciągnięte z jakiegoś padła ,które zostało przywiezione z niemiec albo "prawie nówka pół sezonu przejeżdzone" Ale fk ak-street czochrasz ?
damianw412 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jezdze na fk ,w tej cenie bardzo dobry gwint ,wkłady ma od koni.Dobrze wybiera nierównosci.Ogólnie dużo osób wybiera ten gwint bo jest "sprawdzony" i cieszy się dobrą opinią Ewentualnie tak jak misiek pisał AP albo uzywke ale radze szukać na ebay'u bo u nas to kupisz wielkie g... markowe ,które albo jest wyciągnięte z jakiegoś padła ,które zostało przywiezione z niemiec albo "prawie nówka pół sezonu przejeżdzone" Ale fk ak-street czochrasz ? Tak FK ak - street. Jest taki pół na pół ,nie jest beton ,a zarazem da się całkiem fajnie na nim pośmigać. Mnie namówił znajomy na gwint marki FK bo ma w vectrze od 3 lat i wszystko chodzi bardzo dobrze Napewno to nie jest KW ani AP ale jedyna rozsądna opcja ,ceny do jakości to FK.
oca69 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Jezdze na fk ,w tej cenie bardzo dobry gwint ,wkłady ma od koni.Dobrze wybiera nierównosci.Ogólnie dużo osób wybiera ten gwint bo jest "sprawdzony" i cieszy się dobrą opinią Ewentualnie tak jak misiek pisał AP albo uzywke ale radze szukać na ebay'u bo u nas to kupisz wielkie g... markowe ,które albo jest wyciągnięte z jakiegoś padła ,które zostało przywiezione z niemiec albo "prawie nówka pół sezonu przejeżdzone" Ale fk ak-street czochrasz ? Tak FK ak - street.Jest taki pół na pół ,nie jest beton ,a zarazem da się całkiem fajnie na nim pośmigać. Mnie namówił znajomy na gwint marki FK bo ma w vectrze od 3 lat i wszystko chodzi bardzo dobrze Napewno to nie jest KW ani AP ale jedyna rozsądna opcja ,ceny do jakości to FK.
Dżordż Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Też jeżdżę na fk i jest dobrą opcją zamiast Ta-technics innych w tym przedziale cenowym. Nie jest zbyt twardy i dobrze wybiera nierówności więc polecam
przemoskubany Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 podajcie jakąś aukcje z tym gwintem FK bo nie moge znaleźć ;/ A co Panowie na gwint MTS ?
oca69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 podajcie jakąś aukcje z tym gwintem FK bo nie moge znaleźć ;/ A co Panowie na gwint MTS ?Za darmo możesz brać w ciemno
przemoskubany Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 słyszałem wiele pozytywnych opini o MTS:)
oca69 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Ja wręcz na odwrót Już chyba lepszy jest TA
Rekomendowane odpowiedzi