krzys20071 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Witam . Skoro już się zarejestrowałem na forum to przedstawiam wam moją Audikę. Silnik zwykły 1.8 ADR 125KM, ile już uciekło ze stajni to nie wiem , nalatane 300tys+ ,ale się tym nie przejmuje zawszę można zmienić motorek jak się rozsypie póki co nie narzekam Wnętrze Skóra ala kubełki zdjęcia środka kiedy indziej wkleję bo takowych nie mam . Nie będę pisał co było wymieniane mechanicznie bo za długo by to zajęło na bieżąco , wszystko na nowych częściach bez druciarstwa Co do modów / planów : -Alufelgi RH ZW1 - dołożenie podłokietnika -kierownica trójramienna -lampy przód -lampy tył (może całe na czerwono , albo polift) -szyby w prądzie tylne -przyciemnić delikatnie szyby -gwint -odnowienie alusów - ... i coś jeszcze pewnie dojdzie Zimą wygląda tak: Koła na lato prawie gotowe, srebrny lakier + brokat hologram Czekam na wypowiedzi innych na temat auta rady , hejty ... też mile widziane
strzelba Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Plany dobre, rób ją na lifta i kładź, bo dobrze jej w tym kolorze. Jedynie ta felga może w Corsie B by siadła, ale nie tu
scooby888 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Opublikowano 1 Kwietnia 2015 Kolor rewelacja, co do felg to mnie osobiscie bardziej podchodza zw3
cylit Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Kolo jak mój. Wyróżnia się wśród innych A4
chudy30 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Opublikowano 3 Kwietnia 2015 aut ładne w dół z nią napewno i rób polifta
Rekomendowane odpowiedzi