oyamabdg Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) witam, mam audi 1.8t i zauważyłem, że delikatnie bardzo ale poci się w miejscu, które zaznaczyłem na zdjęciu. Czy któryś z Kolegów mógłby mi powiedzieć jak ta część się fachowo nazywa ? Pozdr Edytowane 3 Lutego 2016 przez oyamabdg
bialy986 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Foto nie działa. Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
oyamabdg Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2015 (edytowane) http://zapodaj.net/6cb9ae5b6b370.jpg.html Edytowane 7 Kwietnia 2015 przez oyamabdg
Emejcz Opublikowano 6 Listopada 2015 Opublikowano 6 Listopada 2015 Odma to raczej jest w tej dziurze po prawo wyżej.
rafal9119 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 u mnie jest podobnie . poci sie cała odma i wszystkie weże i trójniki od niej. dlaczego tak jest???na każdym łaczeniu odmy pojawia sie delikatny olej
Emejcz Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 (edytowane) Moim zdanie może być tak, że nie poci się wszędzie tylko jest gdzieś jakieś pęknięcie i zasyfiło wszystko dookoła. Obstawiam tą rurkę co wchodzi do bloku oraz gumowy trójnik który jest podłączony do niej z drugiej strony. Dostęp tragiczny - wymieniałem parę dni temu - więc trzeba się niemało nagimnastykować aby znaleźć pęknięcie. U mnie w poprzednim a4 dziura była w trójniku, a w obecnym i trójnik i cała rurka plastikowa popękana. Na szczęście trójnik w ASO tylko 22zł. Edytowane 8 Listopada 2015 przez Emejcz
rafal9119 Opublikowano 8 Listopada 2015 Opublikowano 8 Listopada 2015 Trójnik został wymieniony na nowy .
Rekomendowane odpowiedzi