marcino153 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 Opublikowano 25 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Aktualnie mieszkam w UK Rok temu po sprzedaży VW Vento Pilnie się poszukiwało auta a w planach był Golf IV. W jednym z portali aukcyjnych natrafiłem na właśnie ta audiczke. Opis był bardzo krótki (Jedno zdjęcie dodane) PRZEGLĄD JEST, PELNA HISTORIA SERWISOWA, I ROZRZĄD WYMIENIONY. I zapewne niewiele osob by się zaiteresowalo a mnie tknęło by go zobaczyć. Po oględzinach zdecydowałem się go kupić i do tej pory nie żałuje ) i dowiedziałem się ze jestem 3cim właścicielem Jakis tydzień pozniej po zakupie padla pompa ABS dobrze to ze szrot niedaleko i bez problemu moza bylo z tej samej a4 wyciągnąć P taki maly psikus na dzień dobry:P Audi A4 B5 2000r. Silnik: 1.9TDi PD AJM 115KM z przebiegiem 230tys. przy kupnie na tą chwile ma jakies 310tys.a jeździ jak nowka:)) Bez zadnych problemów Wyposażenie miało standardowe jak po II lifcie - 4x el. szyby - 4x Airbag - Pełen FIS - El. luterka + podgrzewane - Klimatronik - Alarm - Ori radio + zmieniarka cd - Domykanie szyb z pilota - Serwisowanie od samego początku tak wynika z książki W Planach: - Przyciemnić tylną szybę (potrzebny fachowiec) - Pomalować dokładki zderzaków w kolor - Zmiana grillu od RS4 - Dokladka od Cupry - Końcowy wydech na dwu-rurke dwu-rurke - Dokończyć klejenie dekorów w Carbon zostało tylko w desce rozdzielczej rozdzielczej - Lewe duże lusterko EU - No i może inne kolo jeśli fundusze pozwola Zrobione - Gwint założony:) - Koło RS4 17" oponka 225/45/17 - Siedzenia kubełkowe skórzane od S4 - Kierownica od S4 - Boczki drzwi skórzane z głośnikami Bose - Mały spoiler od M3 na tylnią klape - Przyciemione tylne boczne szyby - Podłokietnik - Oklejone dekory w drzwiach i na konsoli w Carbon - Radio 2 Din - Czarne plastiki - Tylne oparcie znalazłem całe więc nietrzeba przerabiać) - Maskownice Bose w drzwiach - Zaciski w czerwień Aktualne Zdjecia: Komentarze Mile Widziane:) A na Czasie będe dodawał jak coś mi się przypomni więcej A tu taki środek dla mnie kosa:)) Fotki w dzień Lędźwie podłączone przy pomocy oryginalnej wiązki tak jak powinno być ) zajelo mi to jakieś 2 godz ale zaciesz jest ) Edytowane 8 Czerwca 2015 przez marcino153
sk8rudex Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Ciut w dół i będzie super czysty i zadbany samochodzik. Gratuluję
Prezes870 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Czemu wy tam po nie tej stronie jezdzicie heheh furka super rob programik nie bedziesz zalowal.
marcino153 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2015 (edytowane) Dziś pożegnałem 1Din a Przywitałem 2Din ))) Edytowane 27 Kwietnia 2015 przez marcino153
matteusz Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ładna, zadbana b5, miło się ogląda fotki
łukasz14bn Opublikowano 27 Kwietnia 2015 Opublikowano 27 Kwietnia 2015 ładna audi gdzie dokładnie jesteś kolego w uk?
marcino153 Opublikowano 4 Maja 2015 Autor Opublikowano 4 Maja 2015 Mieszkam w Dorset pomiędzy Bristolem a Bournemouth Dokładka w kolor niby ten sam kod ale jakoś się rożni ;/ A tak przy okazji posiada ktos zaślepki spryskiwaczy w zderzak?
Adrian-A4 Opublikowano 24 Maja 2015 Opublikowano 24 Maja 2015 na plastiku zawsze się troche kolor różni
Boosman Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ladna;) mam podobna nie myslisz felg w czarny mat?
PiterA4 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 nierob w mat to glupota w polysk lub pol polysk to rozumiem
Boosman Opublikowano 1 Czerwca 2015 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja sie właśnie zastanawiam jakie felgi do mojej srebrnej
marcino153 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 1 Czerwca 2015 Myślę by malować w jakiś grafitowy kolor
Boosman Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 tez nad grafitem myśle i niewielki rant polerowany
marcino153 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kozacko by wtedy wyglądało :>
sebidi Opublikowano 2 Czerwca 2015 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Jakieś tam poglądowe może pomoże ci ocenic jak wygląda grafit w pakiecie ze srebrnym
Boosman Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 no jest okey , tylko inny wzór i wiekszy rant i malina : )
Boski92 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Opublikowano 3 Czerwca 2015 Audi ładne zazdroszczę ci tych lamp z przodu bo sam poszukuję takich. Środek zadbany. Nie myślałeś, aby dokładki w zderzakach przód i tył pomalować na czarny połysk zamiast w kolor nadwozia? Ja w swojej tak będę robił i będzie dużo lepiej samochód wyglądał.
marcino153 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Mnie się widzi srebrny kolor na Dokladkach tylko tył muszę zespawac No dziś gwinta zakupiłem jutro się będzie zakładał
Boski92 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Opublikowano 5 Czerwca 2015 A jakiej firmy zakupiłeś gwint kolego?
marcino153 Opublikowano 5 Czerwca 2015 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2015 Jakiś Prosport może nie z najwyższej półki ale miałem go w Vento i nienazekalem Jutro wstawię fotkę. A teraz myślę jak dużo niżej go dać by było cacy.
Rekomendowane odpowiedzi