Mario22 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? [emoji14]Bo nie chce ... Mi to jakoś nie przeszkadza ... Była raz czy dwa i jej styka a ja mam spokój ..[emoji12]
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 ...z "mojej" strony Ewka chyba w życiu z takiego alkoparty nie zrezygnuje
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu Majkel a pomyśl sobie jak się będzie Twoja czuła jak większość osób na zlocie będzie bardziej podniecała się Twoją furą niż laską napisałem większość bo w czasie jak będziesz pokazywał co wyrezałeś w swojej B6 to wtedy Miron.......... będzie w domku....................... z .... lepiej nie będę kończył
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu ...a ja jakie sobie mam zadać?!... to będzie Jej trzeci Zator i nie daje za wygraną
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu ...a ja jakie sobie mam zadać?!... to będzie Jej trzeci Zator i nie daje za wygraną Wy to inny przypadek - jesteście małżeństwem itp - to inna gadka, Majkel wciąż poszukuje, no by chyba nie wierzysz, że po Zatorze dalej będą razem
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 twarda jest nawet argumenty "przeciw" potrafi obrócić jako "za"
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 twarda jest nawet argumenty "przeciw" potrafi obrócić jako "za" czyli powiedziałeś jej, że jadę
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu ...a ja jakie sobie mam zadać?!... to będzie Jej trzeci Zator i nie daje za wygraną Wy to inny przypadek - jesteście małżeństwem itp - to inna gadka, Majkel wciąż poszukuje, no by chyba nie wierzysz, że po Zatorze dalej będą razem no fakt...Miszka, ale Ty jesteś "doświadczony życiem" , masz taką wszech-ogromną wiedzę twarda jest nawet argumenty "przeciw" potrafi obrócić jako "za" czyli powiedziałeś jej, że jadę ...powiedziała: "Zator bez Miszki jest jak gwiazdka bez choinki...niby by można było, ale to by nie było to samo"
miron78 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu ...a ja jakie sobie mam zadać?!... to będzie Jej trzeci Zator i nie daje za wygraną Wy to inny przypadek - jesteście małżeństwem itp - to inna gadka, Majkel wciąż poszukuje, no by chyba nie wierzysz, że po Zatorze dalej będą razem no fakt...Miszka, ale Ty jesteś "doświadczony życiem" , masz taką wszech-ogromną wiedzę twarda jest nawet argumenty "przeciw" potrafi obrócić jako "za" czyli powiedziałeś jej, że jadę ...powiedziała: "Zator bez Miszki jest jak gwiazdka bez choinki...niby by można było, ale to by nie było to samo" Tak powoli to zaczynam mieć wyrzuty że taki Miszka ma płacić za zlot
Miszka82 Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu ...a ja jakie sobie mam zadać?!... to będzie Jej trzeci Zator i nie daje za wygraną Wy to inny przypadek - jesteście małżeństwem itp - to inna gadka, Majkel wciąż poszukuje, no by chyba nie wierzysz, że po Zatorze dalej będą razem no fakt...Miszka, ale Ty jesteś "doświadczony życiem" , masz taką wszech-ogromną wiedzę twarda jest nawet argumenty "przeciw" potrafi obrócić jako "za" czyli powiedziałeś jej, że jadę ...powiedziała: "Zator bez Miszki jest jak gwiazdka bez choinki...niby by można było, ale to by nie było to samo" Tak powoli to zaczynam mieć wyrzuty że taki Miszka ma płacić za zlot zrób ankietę !
miron78 Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Opublikowano 17 Maja 2015 Egon laciu ty nie kombinuj bo sam zrezygnowałeś z romantycznego weekendu ze swoją w zatorze... Chyba nie łykła że to wyjazd romantyczny... Z kolacją przy ogniskuTe... a Twoja czemu nie jedzie? po pierwszym Zatorze z kobietą zrozumiesz, że jest Ci ona tam zupełnie nie potrzebna i więcej nie zadasz tego pytania ani sobie ani nikomu Majkel a pomyśl sobie jak się będzie Twoja czuła jak większość osób na zlocie będzie bardziej podniecała się Twoją furą niż laską napisałem większość bo w czasie jak będziesz pokazywał co wyrezałeś w swojej B6 to wtedy Miron.......... będzie w domku....................... z .... lepiej nie będę kończył No i co z tego Miszka - myślisz że Majkej by się przejął ? To że coś do niej czuje nie znaczy że jest ważniejsze od tego że kolodzy nowe mody zauważą
Polko_V Opublikowano 17 Maja 2015 Opublikowano 17 Maja 2015 Tak powoli to zaczynam mieć wyrzuty że taki Miszka ma płacić za zlot :grin:
Mario22 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Wezmę Banga od Cubra z A6...Wyrwij razem z kablami po sam akumulator ... [emoji12]
miron78 Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Opublikowano 19 Maja 2015 Poziek i nie zapomnij o butach do piłki nożnej Bo w soboty już tradycją jest mecz - a kto nie gra musi siedzieć z dziewczynami i pić wino
Miszka82 Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Poziek i nie zapomnij o butach do piłki nożnej Bo w soboty już tradycją jest mecz - a kto nie gra musi siedzieć z dziewczynami i pić wino co nie jest dobrym rozwiązaniem jak już wcześniej od rana się wytrąbiło 0.7 wódy na ryj
Kędzior Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) proponuje zeby w tym roku zabrac butle z tlenem hehe zeby jakos dotrwac do konca meczu Edytowane 19 Maja 2015 przez Kędzior
Arturoo Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 proponuje zeby w tym roku zabrac butle z tlenem hehe zeby jakos dotrwac do konca meczuBiorę to na siebie
Rekomendowane odpowiedzi