Skocz do zawartości
IGNOROWANY

ZATOR 2015 - VII Urodziny Zlotów Śląskich

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ajutro piątek ... To chyba lepiej jakoś bokami na tychy czy jakośtak

Opublikowano

Jak leciałem do Krk to rozkładali słupki od Krk i korek był do bramek :facepalm:

Opublikowano

Panowie info z dziś na A4 remont od Kato do Mysłowic,w stronę KRK ma być jeden pas :facepalm:

o której wyruszamy

Opublikowano

Miszka dam ci znać co i jak :wink:

Opublikowano

Nawet w google map zaznaczyli te roboty drogowe że korki wiec ka sobie pykne na tychy i oświęcim od siebie z knurowa.

Opublikowano

Nawet w google map zaznaczyli te roboty drogowe że korki wiec ka sobie pykne na tychy i oświęcim od siebie z knurowa.

To się możemy gdzieś trafić ....ja pojadę od Pszczyny z tym kudłatym pijokiem i łysym degustatorem :D
Opublikowano

Ok zdzwonimy sie

Opublikowano

to kto jedzie z SK ?

Opublikowano

to kto jedzie z SK ?

Ja

Opublikowano

Tylko sie nie pchajcie w te korki bo dojedziecie po grillu

Opublikowano

ja w zeszłym roku jechałem zadupiami przez tychy i oświęcim i 1,5 - 2 godz trzeba liczyć

wyjeżdżałem po robocie tak samo będę jechał w tym roku bo znowu po robocie dopiero :kwasny:

Opublikowano

Lepiej tak niż stać w korku

Opublikowano

a chciałem przyspieszyć w tym roku i walić baną, ale się z remontem wysrali i lipa :kwasny:

Opublikowano

Ja też cisnę z Kato, Stasiu jest ogarnięty więc jakoś śmigniemy bokiem :decayed:

Diman, weź kabelki żeby podpiąć jakieś telefony/tablety do sprzętu, Pajda, masz jakieś kable? co tam potrzebujesz?

Opublikowano

nie raz już lecieliśmy - i teraz też możemy (leci się ok godziny) tą trasą co przed bramkami jest zjazd w prawo chyba na bielsko i potem się odbija na coś tam i leci bokami z pominięciem wszystkich zakorkowanych miast typu tychy czy oświęcim

czyli katowice , imielin, chełmek, babice , zator i powinniśmy to pyknąć w godzinkę bo od imielina już się leci

Opublikowano

Tychy już się nie korkują ale fakt na Oświęcim droga nie rozpieszcza

pytanie tylko gdzie dokładnie jest to zwężenie bo przedwczoraj jechałem koło 16 właśnie A4 w stronę krk i odbijałem na S1 i od samych Katochów ruch był powolny

czy nie będzie tak zadźgane że nie będzie się dało nawet bocznym pasem wbić na S1 ?

z resztą po co ja to piszę i tak lecę z Uchem z ST :facepalm:

Opublikowano

ostatnio też panikowaliśmy a ostatecznie sie okazało że szło lecieć A4 bo na bramkach był luz

wustarczy zapytać na CB i wszystko wiadome

Opublikowano

Ja też cisnę z Kato, Stasiu jest ogarnięty więc jakoś śmigniemy bokiem :decayed:

Diman, weź kabelki żeby podpiąć jakieś telefony/tablety do sprzętu, Pajda, masz jakieś kable? co tam potrzebujesz?

Pucol jakie kable potrzebujesz to poszukam w moich zbiorach :D

Opublikowano

Miszka roboty są od dziś

Od węzła murckowska do Mysłowic

Opublikowano

Pucol jakie kable potrzebujesz to poszukam w moich zbiorach :D

Ja nie, ale nie wiem jaki Pajda ma sprzęt, żeby się potem nie okazało że mamy granie ale nic do niego nie można podłączyć :grin: