pajda Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja też cisnę z Kato, Stasiu jest ogarnięty więc jakoś śmigniemy bokiem Diman, weź kabelki żeby podpiąć jakieś telefony/tablety do sprzętu, Pajda, masz jakieś kable? co tam potrzebujesz? Pucol jakie kable potrzebujesz to poszukam w moich zbiorach Ja nie, ale nie wiem jaki Pajda ma sprzęt, żeby się potem nie okazało że mamy granie ale nic do niego nie można podłączyć Nic się nie bój. Będzie granie jak ta lala [emoji41]
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Ja też cisnę z Kato, Stasiu jest ogarnięty więc jakoś śmigniemy bokiem Diman, weź kabelki żeby podpiąć jakieś telefony/tablety do sprzętu, Pajda, masz jakieś kable? co tam potrzebujesz? Pucol jakie kable potrzebujesz to poszukam w moich zbiorach Ja nie, ale nie wiem jaki Pajda ma sprzęt, żeby się potem nie okazało że mamy granie ale nic do niego nie można podłączyć Nic się nie bój. Będzie granie jak ta lala [emoji41]Jest szansa na jakieś przytupajki ?? http://youtu.be/xdbPdGqjZGM'> http://youtu.be/xdbPdGqjZGM Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Arturoo
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto ma jakieś miejsce w aucie? Na 3stawy mnie dowioza
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wnormalny piatek do bramek jest kolejka jak ciul a co dopiero jak jeszcze bedzie jeden pas wyłączony ... Mam wolne wiec se wyjade o 16 z knurowa ipykne na tychy osświęcim i bede na was czekal byle nie za długo ... Haha
Arturoo Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Wnormalny piatek do bramek jest kolejka jak ciul a co dopiero jak jeszcze bedzie jeden pas wyłączony ... Mam wolne wiec se wyjade o 16 z knurowa ipykne na tychy osświęcim i bede na was czekal byle nie za długo ... HahaOd Oświęcimia pojedziemy razem .Ja przy tej temperaturze zewnętrznej......nie chwaląc się ..........jestem w stanie pobić rekord pajdy przy czekaniu na resztę
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ok ja se na lajcie wyjade o 16 i gdzies sie zdzwonimy
pajda Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ok ja se na lajcie wyjade o 16 i gdzies sie zdzwonimyTo tak wcześnie? Chcesz jechac przez łódź?
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 (edytowane) Mam wolne to co mi zależy ... Dojade poszwędam sie tam troche i dojedziecie Edytowane 11 Czerwca 2015 przez Mario22
stanley Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto ma jakieś miejsce w aucie? Na 3stawy mnie dowioza ja mam wsio zajęte
diman Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 zakupy poczynione jeszcze jutro ostatnia szychta i można się napic co nie co ja mam pusto ale jadę dopiero po szychcie czyli gdzieś po 18 jak pasuje możemy się dogadać
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto ma jakieś miejsce w aucie? Na 3stawy mnie dowioza ja mam wsio zajęte Bulczas I'm sorry nie jedziesz ja nawet jeszcze gorzoły nie kupiłem ale to dobrze bo bym ożłopał ze trzy razy - alkoholik
Bulczas Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Kto ma jakieś miejsce w aucie? Na 3stawy mnie dowiozaja mam wsio zajęte Bulczas I'm sorry nie jedziesz ja nawet jeszcze gorzoły nie kupiłem ale to dobrze bo bym ożłopał ze trzy razy - alkoholik Ktoś tam na pewno ma jakieś miejsce. Jak nie to pojadę dostawczakiem [emoji12]
Pucek Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja jak na razie nikogo nie wiozę więc mogę Cię zabrać
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Panowie info z a4 teraz rozkładali pachołki na Krk,ale wygląda na to ze będą dwa pasy Pajda za sprzęt mi auto myjesz To kto którędy jedzie????
stanley Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ja jutro przed południem będę jechał A4ką do Mysło więc sprawdzę co i jak
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ucho Ty mnie lepi powiedz o kery mom być redi tu goł ? tak pi razy drzwi ?
ucho.77 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Ty mi powiedz kto gdzie i o której się spotyka bo nie chce mi się tyle spamu nadrabiać AAAA i mała torbę pakuj bo już bagaznika nie mam
Miszka82 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 o keryj godzinie mam być gotowy ? bo mam jeszcze spotkanie o 15:30 jakieś 30min więc 16:15 jestem gotów a torbę z ciuchami(w przeciwieństwie do torby od lagi mam mała) wejdzie na kolanka
Mario22 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Opublikowano 11 Czerwca 2015 Jako iż mój weekend już trwa to .... Pyrsk...
Rekomendowane odpowiedzi