Bladyrs Opublikowano 6 Maja 2006 Opublikowano 6 Maja 2006 piekna audiczka jak mozesz to zapodaj autko jak sie prezentuje w srodeczku, bo pewnie wypasik tez jest sluszny ale musi miazdzyc kregoslup takie RS4
T-żółw Opublikowano 6 Maja 2006 Opublikowano 6 Maja 2006 Ciekawe czemu reszty chlopakow z RS4 nie ma na tym forum posiadacz z jasnego RS4 zajmuje sie sss i 1/4 mili a poprzedni właścicel zielonego S4 - ksr motosport..to i może czasu chłopaki nie mają :mrgreen:
Sql Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Opublikowano 7 Maja 2006 co ile zmieniasz fele w autku bo masz zdjecia na conajmniej 3 różnych wzorach ?? Do tej pory wyprobowalem 4 wzory... Byly jeszcze takie: [ Dodano: 2006-05-07, 03:02 ] jak mozesz to zapodaj autko jak sie prezentuje w srodeczku, bo pewnie wypasik tez jest sluszny Wlasnie przejrzalem dysk i nie mam w sumie zadnych dobrych zdjec wnetrza... zrobie i wrzuce... tymczasem znalazlem jedna ciekawa fotke... w dodatku zrobiona przez Hugo Hugo, pamietasz? :smile:
Hugo Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 Wlasnie przejrzalem dysk i nie mam w sumie zadnych dobrych zdjec wnetrza... zrobie i wrzuce... tymczasem znalazlem jedna ciekawa fotke... w dodatku zrobiona przez Hugo Obrazek Hugo, pamietasz? :smile: Jak mam nie pamiętać Obwodnica Kielc :twisted: Zdjęcie troche rozmazane , bo mi się ręce trzęsły przy tej prędkości
Gość Keżor Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 280km/h :shock: :shock: :shock: przwieź mnie PS. ciekawe jak szybko leciała w lewo wskazówka od paliwa
Sql Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Opublikowano 7 Maja 2006 Tam sie akurat nie dalo wiecej. Ale tego dnia troche wczesniej mialem licznikowe 290... tyle ze nagle ktos z naprzeciwka zaczal wyprzedzac... troszke stresujaca sytuacja... Generalnie samochod wtedy smigal na oryg pompie paliwa ktora nie domagala przy wysokich obrotach i na sofcie MTMu ktory powodowal zbyt wysokie EGT i ograniczenie mocy... teraz zamkniecie licznika jest raczej pewne. Wtedy tamtego dnia jak wracalismy, przy 280 dalo mnie jeszcze rade wyprzedzic o to to: mysle ze teraz juz by mu to nie wyszlo... Aha, znalazlem jeszcze jedna fotke wnetrza dla zainteresowanych:
Lukas Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 NIe no BMW lyknelo RSa koniec swiata bys sie chociaz nie przyznawal :razz:
Sql Opublikowano 7 Maja 2006 Autor Opublikowano 7 Maja 2006 Hehe to bylo takie troche z zaskoczenia bo kolega sie zarzekal ze wraca spokojniutko bo cos mu stuka w zawieszeniu... jedziemy sobie z Hugo... dobijamy do ok 280 a tu sru M5 poszla.... hehe.
Hugo Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 Hehe to bylo takie troche z zaskoczenia bo kolega sie zarzekal ze wraca spokojniutko bo cos mu stuka w zawieszeniu... jedziemy sobie z Hugo... dobijamy do ok 280 a tu sru M5 poszla.... hehe. Ten nasz powrót zakończył się w sumie po 500zł i 10pkt dla 3 kierowców W Radomiu na obwodnicy namierzyła nas policyna nubirka z kamerą
Lukas Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 i co skasowała wszystkich 3 :shock: czy sie moze z nia scigaliscie :?: i ile bylo max zarejestrowane :?:
Hugo Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 i co skasowała wszystkich 3 :shock: czy sie moze z nia scigaliscie :?: i ile bylo max zarejestrowane :?: Jechała za nami i nagrała po kolei A4 , TT i M5 , nam w RSie się upiekło.Chłopaki za prędkość i złamanie kilku przepisów dostali po 500zł i 10pkt , dodatkowo CTV w A4 nie zastanwaijąc się , jak mu machnęli lizakiem i pojechali zatrzymywać kolejnego , to On kierumek w prawo i lota na Lublin Po kilku minutach dzwoni kumpel z TT , żebym dzwonił do Alana , bo jak nie wróci to zabiorą wszystkim prawka.Zadzwoniłem i wrócił niezadowolony A prędkość myśle , że była dużo ponad przepisowa Nie wiem dokładnie ile , bo my czekaliśmy na nich za Radomiem , aż ich uwolnią :mrgreen:
Lukas Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 No to ładnie was przykasowali nawet CTV sie dostało mowisz to troche drogo was wyniosla ta przejazdzka :???:
pet3r Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 heh 10 pkt i 500 pln to i tak nieduzo jak na taka predkosc trafiliscie chyba na lagodnych policjantow. walne teraz off-topa: jak zachowuja sie policjantki u was? bo u mnie tragedia, jak spotka sie policjantke to mozna byc pewnym ze je*nie najwyzszy z mozliwych mandatow :/
heluś Opublikowano 7 Maja 2006 Opublikowano 7 Maja 2006 heh 10 pkt i 500 pln to i tak nieduzo jak na taka predkosc trafiliscie chyba na lagodnych policjantow. To jest najwyzszy mandat i najwieksza ilosc punktow za jedno przewinienie, ale mozliwe ze policjanci sa lagodni.
Hugo Opublikowano 8 Maja 2006 Opublikowano 8 Maja 2006 heh 10 pkt i 500 pln to i tak nieduzo jak na taka predkosc trafiliscie chyba na lagodnych policjantow. Chyba nie przeczytałeś tego co pisałem wcześniej My jechaliśmy RS4 i nie dostaliśmy żadnego mandatu P.S Nie wal off topica tylko założ nowy wątek i pogadamy
sline Opublikowano 16 Maja 2006 Opublikowano 16 Maja 2006 Jezusie :mrgreen: Felgi zupełnie zmieniają auto W planach mam zakup rs6 albo rs4 w nowej budzie :smile:
Rekomendowane odpowiedzi