Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Pany chętnie poczytam wszelkie wskazówki z tego co pamiętam od Emila łowcy, trzeba tam bardzo uważać nie mam CB, więc kto co może napisać, to zanotuję jadę na parę dni nad morze i nie chciałbym by ta podróż nagle się zrobiła przesadnie kosztowna ktoś coś pomoże, z tamtych okolic? Edytowane 15 Maja 2015 przez Kamyk
Fido Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Jazda zgodna z przepisami i o mandaty się nie martwisz.
DARIO88 Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 albo kupic cb i wtedy bedziesz spokojny no tam musisz uważać ... W Koszalinie mam rodzine i zawsze jak jadę od strony gdanska to jest tam pełno fotoradarów wiec uważaj
jedrekx Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 najprościej to zainstaluj sobie yanosika na telefon
sebul Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Dokladnie, yanosik i jest git, ale i tak zachowaj ostroznosc, nie zawsze wszystko bedzie w yanosiku Ja sie juz raz nacialem
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Jazda zgodna z przepisami i o mandaty się nie martwisz. toś mi podpowiedział nigdy Cię nie zatrzymali jak na 50 jechałeś 70 z okładem? takie bzdury masz pisać to lepiej milcz
marekg Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 a co, metoda podana przez Fido jest nieskuteczna?
griga-st Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 @marekg, pewnie mądry człowiek jesteś bo i mądre rzeczy tu pisujesz, ale ci co stawiają te znaki niestety już inteligencja nie grzeszą... Jadąc z Bieszczadów do Krakowa musiał bym cały dzień poświecić jadać zgodnie z przepisami, gdzie ta podroż trwa max. 4,5 godziny. Drogi mamy już całkiem niezłe. A bezsensowne ograniczenia powodują tylko irytacje i brak respektu przed ograniczeniami tam gdzie rzeczywistsze są one potrzebne.
Fido Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Kamyk, bzdurą jest twój temat. Jak będziesz miał pecha to żadne CB,Yanosiki i inne wynalazki ci nie pomogą. Życzę powodzenia w podróży.
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Kamyk, bzdurą jest twój temat. Jak będziesz miał pecha to żadne CB,Yanosiki i inne wynalazki ci nie pomogą. Życzę powodzenia w podróży. Fido tematy to ja tu widziałem różne, te które uważałem za bzdurne po prostu omijałem uważam że lepiej mądrze milczeć niż głupio coś palnąć Ty widocznie uważasz inaczej - masz rzecz jasna prawo, wszystko jest kwestią wyboru a te Twoje życzenia to wiesz, se schowaj evil wyraźnie oznacza czego mi życzysz, za co Ci jestem serdecznie wdzięczny i zobowiązany oby Cię sieknął radar straży miejskiej przy najbliższym przelocie gdziekolwiek może wtedy Ci rura zmięknie i się zastanowisz nad bzdurami które tu napisałeś jak mogę prosić, to już nie komentuj, bo jest to absolutnie zbędne skoro nie masz z drogą nr 20 (wnioskuję po LTM) nic wspólnego
alex3p Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 To odpusc sobie jezdzenie po dziurach. wal autostradą do samego Gdanska, potem obwodnicą do Gdyni a na koniec 6-tką do Karwic za Sławnem, potem w prawo na Darłowo. To jest najszybsza trasa. Gdzie kotwiczysz w Darłowie ?
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 Dziękuję. To jest fachowa podpowiedź. Plaza Resort Spa & Restaurant na Słowiańskiej
alex3p Opublikowano 15 Maja 2015 Opublikowano 15 Maja 2015 Wschodnie Darłøwko, plaża 10metrow od hotelu. Ujdzie.
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) Yeblem z krzesła Edytowane 15 Maja 2015 przez Kamyk
Kamyk Opublikowano 15 Maja 2015 Autor Opublikowano 15 Maja 2015 (edytowane) no chyba bliżej być nie może to nasze morze Edytowane 15 Maja 2015 przez Kamyk
Bieniek Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 To odpusc sobie jezdzenie po dziurach. wal autostradą do samego Gdanska, potem obwodnicą do Gdyni a na koniec 6-tką do Karwic za Sławnem, potem w prawo na Darłowo. To jest najszybsza trasa. Gdzie kotwiczysz w Darłowie ? Potwierdzam. Szybko i sprawnie. Od Gdańska do Słupska uważaj na nieoznakowane.
Fido Opublikowano 16 Maja 2015 Opublikowano 16 Maja 2015 uważam że lepiej mądrze milczeć niż głupio coś palnąć Uważasz że głupio palnąłem proponując ci rozwagę na drodze ??? Jak tak to powodzenia. Panychętnie poczytam wszelkie wskazówki Chyba nie wszystkie. A jak ci się jazda zgodnie z przepisami nie podoba to nie do mnie pretensje. może wtedy Ci rura zmięknie i się zastanowisz nad bzdurami które tu napisałeś Zapytam, gdzie tu widzisz bzdury ??? Podsumowując. Jak się boisz o mandaty to zwolnij. Może nie tylko zaoszczędzisz parę minut do celu ale i nikomu krzywdy nie zrobisz. Yanosiki i inne piz*ryki nie zastąpią myślenia. Czy nadal uważasz że piszę bzdury ??? Jeśli tak to dyskusja z tobą nie ma najmniejszego sensu. oby Cię sieknął radar straży miejskiej przy najbliższym przelocie gdziekolwiek Cykną już 2 razy. Za gapowe się płaci a nie jęczy.
Rekomendowane odpowiedzi