Opublikowano 5 Września 201114 l to jest ori czarna alcantara..dlatego chyba zostanę przy szarym kolorze..fotele mam szare lusterko z kompasem też szare..[br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:43_________________________________________________dzisiaj przyjechały gadżety do auta [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2011, 21:48_________________________________________________będzie tak jak na 1,49minucie na zdjeciu to czarne nie jest trabki bede rwac sufit jak je zamontujesz dalej nie napisales gdzie je upchasz
Opublikowano 5 Września 201114 l Autor butle to już pokazywałem..: a gdzie upchne się jeszcze zobaczy..najwyżej walne mniej niż 4 szt :gwizdanie:
Opublikowano 5 Września 201114 l jak bedzie mniej niz 4 to juz takiego efektu nie bedzie tylko nie montuj z tylu pod autem bo bedziesz trabil sam na siebie
Opublikowano 5 Września 201114 l Autor tylko nie wiem czy nie będę musiał nałożyć siatki na trąbki żeby syf się w nie, nie zbierał Masz jakieś fotki jak u siebie zamontowałeś ?
Opublikowano 5 Września 201114 l tylko nie wiem czy nie będę musiał nałożyć siatki na trąbki żeby syf się w nie, nie zbierał Masz jakieś fotki jak u siebie zamontowałeś ? ja mam tylko jedną dużą ori z lokomotywy bo nic wiecej sie nie zmiescilo Zamontowana jest po stronie pasazera prawie pionowo w dol.Membrama jest u gory pod reflektorem a trabka na dole zaraz za halogenem.Jutro bede wyciagal elektrozawor to zrobie fotke. Jesli bedziesz mial trabki poziomo to syf moze leciec ale zalezy gdzie je zalozysz i w ktora strone bede skierowane.Najlepiej montowac pod skosem tak zeby membrama byla wyzej niz trabka.
Opublikowano 5 Września 201114 l Autor a to jaką długość masz trąbki i jaką szerokość tuby ? większa niż te moje ?
Opublikowano 5 Września 201114 l a to jaką długość masz trąbki i jaką szerokość tuby ? większa niż te moje ? Wiesz co nie mierzylem nigdy dlugosci ale raczej nie bedzie dluzsza niz ta ze zdjecia-pierwsza od gory.Napewno ma wieksza srednice tuby i o wiele wieksza obudowe membramy- to jest ten problem.Trabka jest do lokomotywy a nie do auta.Twoje sa w miare pomniejszone i przystosowane do mniejszej ilosci miejsca.Jedna trabka ktora zamontowalem wazy jakies 3 kg
Opublikowano 5 Września 201114 l można zamontować poziomo tyłem do jazdy i nie będzie problemu z syfem, warto zerknąć na stronę horna i zerknąć kto gdzie i jak upchać, 8 trąbek to lakier popęka nie mówiąć o spawach
Opublikowano 6 Września 201114 l butle to już pokazywałem..: a gdzie upchne się jeszcze zobaczy..najwyżej walne mniej niż 4 szt :gwizdanie: Pamiętaj, że jeszcze psiuna musisz gdzieś upchać Czeka już skubaniec.
Opublikowano 6 Września 201114 l a to jaką długość masz trąbki i jaką szerokość tuby ? większa niż te moje ? w zwodzie
Opublikowano 6 Września 201114 l Autor na niedzielnych kierowców też..tuby to też bezpieczeństwo Twoje na drodze
Opublikowano 6 Września 201114 l na niedzielnych kierowców też..tuby to też bezpieczeństwo Twoje na drodze no jak takiemu "dmuchniesz" to już w ogóle zgłupieje i wtedy kompletnie nie będzie wiadomo co mu do łba strzeli jak sie zachowa
Opublikowano 6 Września 201114 l Autor hm..zobaczymy..jak coś to przecież zawsze można sprzedać [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 16:32_________________________________________________a jak będę jechał na spota to w garażu trąbne to będziecie wiedzieć że jade
Opublikowano 6 Września 201114 l hm..zobaczymy..jak coś to przecież zawsze można sprzedać [br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 16:32_________________________________________________a jak będę jechał na spota to w garażu trąbne to będziecie wiedzieć że jade to byś musiał w yarisie zamontować
Opublikowano 6 Września 201114 l butle to już pokazywałem..: a gdzie upchne się jeszcze zobaczy..najwyżej walne mniej niż 4 szt :gwizdanie: Ile dałeś za taką butlę ? koksior