Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 AWX] RS4 diesel edition

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maliku jak my z Adasiem zaczynaliśmy mody to... ciebie jeszcze w klubie nie było :tongue4: :tongue4: :wink4:

A prawda też jest taka, że gdyby nie Adaś to ja bym w swoim nic nie zmienił :decayed:

• Odpowiedzi 2,1 tys.
  • Wyświetleń 126,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

hehe nie chciało mi sie pisać..to było copy wklej :)[br]Dopisany: 27 Październik 2008, 17:56_________________________________________________

Maliku jak my z Adasiem zaczynaliśmy mody to... ciebie jeszcze w klubie nie było :tongue4: :tongue4: :wink4:

A prawda też jest taka, że gdyby nie Adaś to ja bym w swoim nic nie zmienił :decayed:

chciałeś napisać.."jak my już skończyliśmy wszystkie mody to malik zapisał się na prawko..potem długo długo nic..potem znowu długo długo nic..i dopiero sobie kupił audi.."

Opublikowano

Możliwe, ale to nic nie znaczy. Ja swoje mody zacząłem na długo przed wstąpieniem do klubu :)

Opublikowano
  • Autor

Możliwe, ale to nic nie znaczy. Ja swoje mody zacząłem na długo przed wstąpieniem do klubu :)

no tak zbierałeś "śrubka do śrubki" :)

Opublikowano

Witam, mógłbyś napisać cos więcej na temat modów silnika? Co zmieniłeś, że osiągnąłeś te 210KM ??

Opublikowano
  • Autor

wszystko jest napisane w opisie..

Opublikowano

widac ze adamowi sie dlugo z opisem nie zeszlo :tongue4:

Opublikowano

Okej, znalazłem;] A mam pytanie z innej beczki, jak jest z prowadzeniem takiego autka? Dobrze trzyma sie na zakrętach? Jak to sie przedstawia w porównaniu do innych samochodów?

Opublikowano

Założę się, że z trakcją to jak Kubica co drugi wyścig tj,. brak trakcji - ja przy 166 KM i 375 Nm z FWD do 3ki mam problemy czasami, szczególnie na mokrym (225/50/16) no, chyba, że się zapomniałem i ta B6 ma Q, wtedy to inaczej wygląda :)

Pozdro

Opublikowano

co do trakcji to koleszka ma 19" :naughty: wiec i oponki naciagniete pewnie 255/40/19 he he he :cool1: a wlasnie jakie oponki masz naciągniete na te 19" ??

Opublikowano

Yhym to na pewno hehe:) Ale chodzi mi raczej o prowadzenie, szybkość wchodzenia w zakręty itp, na pewno Q lepiej się prowadzi, ale jak to się przedstawia przy napędzie na jedną oś? Jakie może być np porównanie do takiego Leona sport 2000r...? Czy dobrze się prowadzi czy rzeczywiście trochę z niej "locha" ?? Wygląd audicy autora tematu jest naprawdę powalający z nóg...

Opublikowano

Wiem, że autor powinien odpowiedzieć na pytanie ale z porównania z A6 3.0 TDI Q to co do lekkości i precyzji prowadzenia to A4 bije na głowę A6 nawet z AWD, przy A6 niestety czuć masę auta szczególnie w zakrętach - no chyba, że ktoś jest mistrzem prostej :):) a w zakrętach jak dziadek z babcią w Tico hihih, A4 3.0 TDI w Q to jest kozak, B6 w Q z mocnym motorem też :)

Opublikowano

adamooo moglbys napisac co ma za zadanie ten oddzielny pojemniczek do odmy ?

460 Nm w 1.9 tdi? seria ma 310 a 400 to podobno malo kiedy osiagana wartosc do tego odradzana wiec skad te 460? bi turbo ? :polew:

te rurki tzn rureczki z tylu psuja wrazenie a kukukloki na srodku deski- :rant::OMG:

pozatym naprawde super wyglada :)

Opublikowano
skad te 460? bi turbo ?

tam siedzi gt 22

Opublikowano
  • Autor

żeby zegary sie spodobały trzeba usiąść w środku :)

Opublikowano

skad te 460? bi turbo

Sprzeglo radzik+gt22+pompki AL+FMIC i masz 460
Opublikowano

skad te 460? bi turbo

Sprzeglo radzik+gt22+pompki AL+FMIC i masz 460

pominmy sprzeglo bo ono nie produkuje niutonow

ok a do czego ten zbiorniczek odmy czy co to bylo :tongue4:

Opublikowano

Piękna sztuka. Jeszcze troszkę i tez mam zamiar przesiąść się na B6. One są po prostu piękne, a to tego jeszcze z tymi modami co zrobiłes do dopiero d*** urywa :hi:

Opublikowano

ok a do czego ten zbiorniczek odmy czy co to bylo :tongue4

szukaj w googlach: oil catch tank :cool1:

Opublikowano

Nie wiem czego checie od tych zegarow... w srodku sa git.

Rurki tez wygladaja OK, na zdjeciach zawsze auto wyglada inaczej niz live.