PsychoTata Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Jak stickery bez problemu mogę przełknąć tak te przednie lampy są śmiesznie jakoś pomalowane Nie myślałeś o lusterku z angola? Felg zazdroszczę Dlaczego śmiesznie? Ramki są pomalowane w czarny półmat i tyle Nie zalatuje chińczykiem, ori jest zbyt 'błyszczący'. Teraz wg mnie lepiej pasuje do całej mordy Lusterka z Angola nie będzie, ale szkło wleci z UŁESA
enczu Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Nie mówię, że zalatuje chińczyki, w żadnym wypadku Po prostu te jasne kierunki dają taki dziwny efekt
sebidi Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 (edytowane) Nie mówię, że zalatuje chińczyki, w żadnym wypadku Po prostu te jasne kierunki dają taki dziwny efekt Tak dziwnie wyglada bo kierunki widać że przedliftowe zostały i trochę psują efekt powinny być również z gladkim kloszem Edytowane 9 Marca 2016 przez sebidi
PsychoTata Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 Nie mówię, że zalatuje chińczyki, w żadnym wypadku Po prostu te jasne kierunki dają taki dziwny efekt Tak dziwnie wyglada bo kierunki widać że przedliftowe zostały i trochę psują efekt powinny być również z gladkim kloszem Audi jest przedliftem, więc kierunki z przedlifta i tak zostanie
sebidi Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 S4 też było przed liftem ale reflektory soczewkowe dzielone byly w zestawie z gladkim kierunkiem
PsychoTata Opublikowano 9 Marca 2016 Autor Opublikowano 9 Marca 2016 S4 też było przed liftem ale reflektory soczewkowe dzielone byly w zestawie z gladkim kierunkiem gładki kierunek USA? Kurcze, nie spotkałem się...
Delta Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 przydał by mi się taki grill nie oddajesz przypadkiem? łapanie klamotów z US to git produkcja fajnie będzie wyglądał
Kowi87 Opublikowano 9 Marca 2016 Opublikowano 9 Marca 2016 Jak stickery bez problemu mogę przełknąć tak te przednie lampy są śmiesznie jakoś pomalowane Nie myślałeś o lusterku z angola? Felg zazdroszczę Dlaczego śmiesznie? Ramki są pomalowane w czarny półmat i tyle Nie zalatuje chińczykiem, ori jest zbyt 'błyszczący'. Teraz wg mnie lepiej pasuje do całej mordy Lusterka z Angola nie będzie, ale szkło wleci z UŁESA w UŁESA są dwa duze lusterka symetryczne tak wiec niewiem jak chcesz je tam zmieścic do małej obudowy, ja polecam angola i fabryczne asferyczne szkiełko, wiecej w nim widać
hunter91 Opublikowano 11 Marca 2016 Opublikowano 11 Marca 2016 (edytowane) Jak stickery bez problemu mogę przełknąć tak te przednie lampy są śmiesznie jakoś pomalowane Nie myślałeś o lusterku z angola? Felg zazdroszczę Dlaczego śmiesznie? Ramki są pomalowane w czarny półmat i tyle Nie zalatuje chińczykiem, ori jest zbyt 'błyszczący'. Teraz wg mnie lepiej pasuje do całej mordy Lusterka z Angola nie będzie, ale szkło wleci z UŁESA w UŁESA są dwa duze lusterka symetryczne tak wiec niewiem jak chcesz je tam zmieścic do małej obudowy, ja polecam angola i fabryczne asferyczne szkiełko, wiecej w nim widaćGdzie takowe ori szkło dostane kowi? Edytowane 11 Marca 2016 przez hunter91
PsychoTata Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Dwie fotki po założeniu listew. Nie czepiać się jakości i bałaganu, wielkie sprzątanie jeszcze przede mną W końcu odebrałem i poskładałem klapę w jedną całość i tak to się ma w całości Kilka fotek z wyjazdu na Rothengurg Saisonauftakt Coś się dzieje, Alphardy zostały sprzedane i wleciały rolki z w221 w 18 calach, w pełnej polerce . Audi spoważniała i jest bardziej dostojna
Marek24 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Kwestia gustu mi dawne kółka bardziej leżały takie mniej powszednie były
karol24 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje
PsychoTata Opublikowano 15 Lipca 2016 Autor Opublikowano 15 Lipca 2016 Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje a wg Ciebie gdzie leżała by odpowiednio? za każdym razem gdy poruszam się bez niej kończy się to tak samo w prawym boku też wygląda słabo...
sebidi Opublikowano 15 Lipca 2016 Opublikowano 15 Lipca 2016 Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje a wg Ciebie gdzie leżała by odpowiednio? za każdym razem gdy poruszam się bez niej kończy się to tak samo w prawym boku też wygląda słabo... Wywal ją w cholere [emoji23] [emoji23] albo wrzuc za szybe
PsychoTata Opublikowano 16 Lipca 2016 Autor Opublikowano 16 Lipca 2016 Fajne te mercedesowe koła. Rejestracja w tym miejscu ciągle mi jakoś nie pasuje a wg Ciebie gdzie leżała by odpowiednio? za każdym razem gdy poruszam się bez niej kończy się to tak samo w prawym boku też wygląda słabo... Wywal ją w cholere [emoji23] [emoji23] albo wrzuc za szybe haha, chciałbym, niestety na moich rejonach jest to niemożliwe, generałów to za bardzo denerwuje próbowałem róznych sposobów, tłumaczeń... Nic do nich nie dociera
Rekomendowane odpowiedzi