mebleusz Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Do navi zrób kabel home made i pakuj domowy tuner dvb-t i centrum filmów i tv gotowe bez adapterów za 300-400zl Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka jakieś szczegóły? przydałoby mi się więcej info na ten temat
sebidi Opublikowano 22 Listopada 2015 Opublikowano 22 Listopada 2015 Zrobiłem poradę w dziale warsztat :-)
hunter91 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Opublikowano 23 Listopada 2015 Szykuje sie na korektę softu :D . Wiosna bedzie stage 2 done. Taka sytuacja,a ja letnie i brak quattro ....Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
hunter91 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 sprzedam 15 zimowe stalowki z ori kopakami Kupie wiązkę bose a6 c5 Kupiłem lotke na klapę, powiem tak.Nie mam pojęcia czy to ori rs4 b5 lecz pasuje idealnie .... jutro fotyMALOWAĆ CZY NIE O TO JEST PYTANIE.?Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka
enczu Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Niby tylko lotka, a od razu dodaje coś do auta Ja osobiście bym na Twoim miejscu malował, nie masz na samochodzie innych wstawek w tym kolorze, więc średnio będzie pasowała taka lotka w innym kolorze zupełnie nagle na tyle samochodu
sebgra Opublikowano 5 Grudnia 2015 Opublikowano 5 Grudnia 2015 ja malowałbym lotke, zgrałaby się ładnie z nadwoziem
hunter91 Opublikowano 5 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Gdzie wyrwales?Gość rozbita sprzedawał a ja grzecznie po prosiłem o Lotke. Pasują idealnie.Nie wiem albo ori albo wysokiej jakości zamiennik. Juz dałem do malowania. Enczu mnie przekonał Edytowane 5 Grudnia 2015 przez hunter91
enczu Opublikowano 6 Grudnia 2015 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Super Dobre posunięcie, tym bardziej, że lotka chyba nawet nie jest czarna? Czy po prostu tak światło bije?
hunter91 Opublikowano 6 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2015 Czarna wiśnia Kupiłem za grosze ,prawe duże w kolorze i grzane lustro
hunter91 Opublikowano 7 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2015 Nie,bo zimy ani widu ani słychu.Aczkolwiek mogą być w każdej chwili.
wesz82 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ponoć ostatni tydz mamy taki a potem normalna zime tj błoto,mróz i śnieg raz na 2 mce Mi by szkoda było letnich butów
hunter91 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2015 bedzie trzeba to sie ogarnie na szybko jakies 16 na zimę. Lecz czy przyjda mrozy.Lubie snieg,zimę.Lecz teraz w Polsce to juz ciezko i taki klimat,no chyba ze w gorach Wpadłem na (nie)głupi pomysł.Chce opierdzielic folia carbon srebna lub czarna połysk wysoki najlepiej lusterka. Ktoś coś?
jacek00 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Opublikowano 16 Grudnia 2015 Osobiście wydaje mi się, że folia czarny połysk
hunter91 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 10 Stycznia 2016 (edytowane) Wysłane z mojego SM-T805 przy użyciu Tapatalka od jakiegos czasu pracuje na dwa etaty by w końcu zrobić pare rzeczy na raz Napinacz i łańcuch w poniedziałek będę zamawiać.Miska leci w dól i zobaczymy co tam siedzi,może resztki ślizgów...Generalnie przygotowuje auto pod stage 2. Miejmy nadzieje ze panewki w dobrym stanie Mały problemPodczas hamowania z dużej prędkości czyli 180 zacząłem mocno hamować i tak zaczęło bić ze kierownicę ciężko utrzymać . Od 100 km/h tego nie ma.tarcze i klocki pół roku temu zmieniłem. Czy mogła być było to Inna przyczyną niż krzywą tarcza? Edytowane 10 Stycznia 2016 przez hunter91
wesz82 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Opublikowano 10 Stycznia 2016 Ta,piasta krzywa albo juz pokrzywiłeś tarcze,
Rekomendowane odpowiedzi