Patryk1533 Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Fotki z prac będę na bierząco wrzucać jak tylko zacznę żaden kompresor, żadne turbo. Ale musi wyjść ok 400KM
PrzemoS4 Opublikowano 6 Września 2015 Opublikowano 6 Września 2015 No to w takim razie czekamy na pierwsza fotkę Coś tam sie u ciebie dzieje ciekawego??? Cisza jak makiem zasiał Halo. .. .. :)
Patryk1533 Opublikowano 9 Września 2015 Autor Opublikowano 9 Września 2015 Sprawy się nieco pokoplikowały u mnie i jak narazie brak gotówki na moją zachcianke z przerabianiem i ulepszaniem silnika... Mam nadzieje ze nie bede zmuszony jej sprzedać. To się okażę.
Patryk1533 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Na szybko filmik zrobiłem jak ona teraz mruczy
Patryk1533 Opublikowano 22 Września 2015 Autor Opublikowano 22 Września 2015 Zabrakło mi pasa zdążyłem zapiąć tylko 4
PrzemoS4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Na 100% założę sie ze check sie swieci z powodu lpg A błąd jaki ci wywala to 17536 Zbyt uboga mieszanka-! Mam racje???????
mariuszbielsko Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 hej no jezdzi super a mam pytanie przesli foto przodu z dokładka jesli to nie klopot bo niewiem jak ja zamontowac
waskivw Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Przemo S4 jak ta Eska była jeszcze moja , a ja w niej zakładałem osobiście lpg to żaden check się nie świecił , a przyznam że lekko nie miała , wiec albo ktoś coś podmienił z gratów , albo już coś się wysypało . Mam gdzieś film jak ten silnik pracował na lpg , można było na kolektorze 2 zeta postawić i stało
PrzemoS4 Opublikowano 24 Września 2015 Opublikowano 24 Września 2015 Przemo S4 jak ta Eska była jeszcze moja , a ja w niej zakładałem osobiście lpg to żaden check się nie świecił , a przyznam że lekko nie miała , wiec albo ktoś coś podmienił z gratów , albo już coś się wysypało . Mam gdzieś film jak ten silnik pracował na lpg , można było na kolektorze 2 zeta postawić i stało Nie mowię ze nie, tylko skąd mamy pewność ze ktoś nie grzebał....ja obstawiam ze to wina gazu... Najlepiej niech sie Patryk wypowie
Patryk1533 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) Check pali się od sond dzisiaj jadę do mechanika na usunięcie ich ponieważ w audi robiłem wydechy ostatnio i nic się nie wysypalo silnik chodzi idealnie równo i nic nie grzechocze w nim Wiec proszę nie wymyślać Ale z powodów bardzo osobistych niestety jestem zmuszony ją sprzedać jak wspominałem wcześniej sprawy u mnie się dosyć mocno pokomplikowaly...Jakby ktoś był zainteresowany to wiadomości prywatne proszę wysyłać Edytowane 25 Września 2015 przez Patryk1533
keiza1990 Opublikowano 25 Września 2015 Opublikowano 25 Września 2015 (edytowane) U mnie sondy też wywalały check mimo, że były wymienionea gazu nie mam. Jedynie programowe wyłączenie w ecu przyniosło skutek. P.S. z ciekawości gdzie robiłeś wydech? Edytowane 25 Września 2015 przez keiza1990
Patryk1533 Opublikowano 25 Września 2015 Autor Opublikowano 25 Września 2015 U mnie sondy też wywalały check mimo, że były wymienionea gazu nie mam. Jedynie programowe wyłączenie w ecu przyniosło skutek. P.S. z ciekawości gdzie robiłeś wydech? Wydech robiłem w poznaniu, Tak dziś na 12 jestem umówiony na te sondy i problem zniknie
Rekomendowane odpowiedzi