Matt V Opublikowano 31 Maja 2015 Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Po każdym odpaleniu auta pojawia mi sie na wyświetlaczu symbol zużytych klocków. Sprawdziłem wszystkie 4 z przodu i jest ich całkiem sporo jeszcze, kable od czujników wygladaja na całe. Nie wiem co sie dzieje. Ktos cos? Edytowane 31 Maja 2015 przez Matt V
karol24 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 (edytowane) Tak bywa, coś nie łączy w kostkach. Najlepiej sprawdzić same kostki lub lutownica w rękę i działaj Edytowane 15 Czerwca 2015 przez karol24
Krzysiek6623 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Opublikowano 15 Czerwca 2015 Dokładnie, często kostki nie stykają, wystarczy obczyścić albo podgiąć blaszki.
Koniu1979 Opublikowano 21 Czerwca 2015 Opublikowano 21 Czerwca 2015 (edytowane) Miałem to samo, walka trwała trochę, posprawdzałem wszystko miernikiem i o dziwo wszystko było w porządku. Tak jak koledzy piszą wyżej przeczyściłem dokładnie styki, dorobiłem mały pilniczek i każdy styk z osobna czyściłem. Pomogło kontrolka przestała świecić. Edytowane 21 Czerwca 2015 przez Koniu1979
Rekomendowane odpowiedzi