Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Ciezko idzie na Pb przerywa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem auto na pb przerywa trzeba mocno depnac żeby przejdc moment 2 tysięcy potem jest dobrze przy zmianie biegu to samo dlawi się tak jakby zwalnia i depne mu i idzie .Odpaalanie ciężko ale chyci. Na luzie faluje przerywa strzela lekko . Dodam ze mam inst lpg na lpg wszystko okeej.

Pompa paliwa ? Fitr ? Wtryski ? Czy może paliwo do fupy . Tankowalem na lukoil .

Opublikowano

Sprawdź jak będzie na pewnym , dobrym paliwie?

Podepnij vaga może coś wyjdzie.

Opublikowano

Nic nei wyszlo , takze nie wiem moze zapowitrzeony bak malo tankauje , moze to , ?

Dodam jeszcze ze na zimnym jest okej , na cieplym wgl nie jedzie , dodam ze na lpg jest okej ,

Dodatkowo zauwazylem ze na luzie jest okej wkreca sie super, pod obciazeniem biegfami muli szarpie dlawi

Opublikowano

czujnik temperatury za glowica

Opublikowano

Ale tylko na pb sie tak dziej na LPG nie,. I take cos ?

Opublikowano

Może pompka paliwa nie wydala ?

Opublikowano

Wlasnie myslalem ale dziwne ze na zimnym by prqcowala okej ;) a na cieplym juz nie . Moze faktyczngie ten czujnik .

Opublikowano

Miałem to samo lpg rozjechalo mapy Pb. ..

Opublikowano

i co zrobiles ? odlaczyles aku ? reset czyu moze cos wiecej

Opublikowano

Regulacja u gaziarza i jak ręką odjąl

Opublikowano

Hmnmm jutro koniecznie pojade ppowiem mu o co chodzi , faktycznie moze masz racje z dnia na dzien takie cuda sie dzieja , a gaziarz wie co co kaman w sprawach pb :D , tylko dziwni mnie ze np na luzie jest okej , tylko pod obciazeniem na biegu

Opublikowano

To samo miałem dawka głupieje

Opublikowano

tez miales ze na zimym bylo okej na cieplym juz nie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...