Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] S5 - jaki kolor wybrać ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Srebrny :)

Opublikowano

niebieski :decayed:

Opublikowano

bierz biały :good:,każdemu się podoba,ale mało kto ma jaja żeby taki kupić :gwizdanie:

ktoś napisał,że biały jest oklepany i że sporo ich jezdzi :shocked:,chyba 206-tek,clio i fabi,

bo aut z wyższej półki w białym kolorze widać bardzo mało,a jeżeli już,to "japończyków"z rynku amerykańskiego :cool1:

Opublikowano

jakies mies. temu podziwialem czarna A5 po ABT, no :kox: maszyna, wlascicielka tez :good:, ale dzis to stalem jak wryty przed bialym RS6 :kox:. Tarcze hamulcowe wielkosci moich kolek, a go sc na to : "... no jak sie hamuje z 340 to...". 750 Horse Power, chociaz mial jeszcze opcje na 790 koni. Mowil, ze evo IX to chyba stalo jak sie spieli, a do tego to kombi, taki rodzinny samochod, a i wygodny. sie rozgadalem...

jak ktos tam napisal:

masz jaja, bierz bialy...

Opublikowano

biały na fotkach wygląda średnio...zdecydowanie lepiej wypada czarny, srebrny zdecydowanie na samym koncu... niebieskie niezły (W koncu to kolor rs6) a czerwony zdecydowanie na plus..ładnie to wygląda... mimo tego ze biały jest teraz modny...ja bym brał czerwony bądź czarny :gwizdanie:

Opublikowano

A ja myslę że nie kupujesz S5 jesli poniosła Cię wyobraźnia to czarny jedyny własciwy kolor :)

Opublikowano
  • Autor

Biały faktycznie jest kozacki. Dzisiaj pojechałem do Wajdemajera zobaczyć jak w praktyce spisuje się system audio Bang & Olufsen i czy warto do niego dopłacić (ani w AutoVivie ani u Szewczyka nie mieli na placu nic z B&O) i stoi u nich białe A5 3.0TDI na felgach od S5 - wygląda obłędnie.

Martwi mnie tylko to jak taki kolor spisuje się w praktyce, szczególnie w naszym klimacie. Obawiam się, że musiałbym go myć przynajmniej 2x w tygodniu :-(

Srebrny jest moim zdaniem trochę bezpłciowy. Tak jak szary.

Czarny to dla S5 kolor maskujący. A niebieski i czerwony wręcz przeciwnie - oba są oczojebne.

Opublikowano

na tych fotkach niebieski wygląda za***iście :kox:

na mieście jeżdzi panna takim z rejestracją TO SLOW :wink4:

czerwony i biały też b.fajne :good:

czarny i srebny ładne ale faktycznie oklepane kolory :)

sam mam czarne auto :tongue4:

Opublikowano
  • Autor

Mi nie chodzi nawet o to, że czarny jest oklepany. Niektóre auta - jak choćby E-klasa mojej żony - w czarnym wyglądają genialnie.

Mój problem z czarnym polega na tym, że maskuje on wszystkie wyróżniki S5, odróżniające auto od zwykłego A5. Czarne auto nie wygląda po prostu bojowo - ot kolejne A5 z dużymi kołami.

Opublikowano

rozumiem i dlatego wybierając niebieski, czewony lub biały auto będzie się zdecydowanie wyróżniało jako S5 pośród innych A5

dodatki, które ma S5 a A5 nie mają będą w tych kolorach , IMO, lepiej widoczne dodając S5 charakteru :wink4:

Opublikowano

1-czerwony

2-biały

3-czarny

4-niegra roli

Opublikowano

Jesli jezdzisz pod krawatem, to bierz czarny... Ja wybralbym RS BLAU lub IBIS WHITE (jesli to jest ten).

Opublikowano

1.niebieski (taki inny- kolor RS-a)

2.czerwony (od tyłu musi wyglądać fajnie bo ma te czerwone lampy)

byle nie szary! :no:

Opublikowano

Niebieski lub biały :) ale lepiej niebieski :decayed:

Opublikowano

biały + czerwona skóra :naughty:

ewentualnie coś z palety audi exclusive :)

Opublikowano

Czerowna skóra?! :sick3:

Opublikowano

dla C

Czerowna skóra?! :sick3:

dla Ciebie blee a mi się podoba często widuje taką S5 i jest dla mnie szałowa :dance:

ps. na zdjęciach przestawionych żadna z S5 nie ma felg 18", i ta szara to mi na AVUS'a wyglada

Opublikowano
  • Autor

Masz rację - wszyskie są na 19". To jest standardowa felga w US. U nas standardem są 18" i większych nie zamierzam zamawiać, ze względu na nasze drogi.

Z opcji będę miał m.in. Magnetic Ride (regulowane amortyzatory), alcantara, parkronic plus, Bang & Olufsen audio i jeszcze kilka innych "pierdół". W serii są już m.in. 18", bi-xenony i elektryczne siedznia.

Opublikowano

bierz niebieski kolorek - RS Blau: dla mnie prezentuje sie kozacko :decayed::good: a biały to z Tego co mi wiadomo to jest od dluzszego czasu bardzo modny w Niemczech...