malik Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Tylko czarne.. Audi musi być czarne! Jedyny słuszny kolor! :gwizdanie:
Elberoth Opublikowano 29 Października 2008 Autor Opublikowano 29 Października 2008 niekoniecznie, w Niemczech jest sporo 1.8tfsi z body kitem od S5 swoja drogą to przykładów nie należy szukać daleko i w klubie jest też sporo A4 1.9-2.5 TDI "stylizowanych" na S4 Nie musisz mi mówić - byłem najprawdopodobniej pierwszą osobą w Polsce, która w 2003 roku, zaraz po debiucie S4, przerobiła swoje A4 na S4-look :>[br]Dopisany: 29 Październik 2008, 21:56_________________________________________________ OK, dałem się złamać i wybrałem czarny :-))) Srebrny, czerwony i szary mi nie leżą. Bardzo podoba mi się biały, jednak przerażają mnie względy praktyczne. Choćby te małe cząstki asfaltu które zawsze przyczepiają się do karoserii w okolicach kół - na czarnym nie będzie widać, a biały musiał bym czyścić benzyną raz w tygodniu. No i nie wiem czy za trzy lata moda na biały nie minie i wtedy będzie ciężko sprzedać białe auto. A czarny zawsze będzie modny. No i - tak jak napisał Krystian - czarny będzie najbardziej elegancki. Teraz pozostaje jeszcze wybór środka :-) Zamówiłem cały czarny środek - tapicerka, deska, podsufitka - będzie więc czarny jak smoła. I dlatego zacząłem się zastanawiać, czy nie zmienić jednak koloru siedzeń na czerwony lub kremowy. Do tej pory czerwone siedzenia mnie zupełnie nie rajcowały, ale po obejrzeniu tych zdjęć zaczynam się zastanawiać. Fajnie taka czerwień przełamuje czerń.
Gość dzikun Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 bierz srebrny i za kilka lat go odkupie od Ciebie , biały niedługo przestanie być modny, a srebrny kolor wymyśliło audi i jak widać zawsze jest ładny :>
rafalekx Opublikowano 29 Października 2008 Opublikowano 29 Października 2008 Jeśli czarne autko to skóra tylko i wyłącznie biała/kremowa/ruda - jasna... Może i ta czerwień nie jest brzydka, ale jakoś mnie nie przekonuje
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Czarny ..beżowa/biała skórka
soolek Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Nie wiem, czy jest taka opcja (zawsze można zrobić po zakupie), ale ja bym zrobił coś mieszanego. Jakaś szarość, brąż, kawa + czerń. Czerwone fajne, ale tylko jak się widzi u kogoś - tak mi się zdaje.
Piechol Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 no to jak już będzie czarne cacko to koniecznie beż lub jasny popiel w środku
Reggi Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Czerwone fajne Ja siedzi w nich blondynka ..długonoga
Michas Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 mam nadzieje że będziesz miał opcję chłodzenia foteli....bo dość że skóra to jeszcze czerwona... ... jasna skóra jest mało praktyczna i ciężka w utrzymaniu ,ale za to wygląda super... w sumie nie tyle cieżko jasną skóre utrzymać co jasne materiałowe dodatki jej towarzyszczące. Ja bym tam wolał skórę ale tylko i wyłącznie po bokach ... a i nad czerwoną bym sie jednak zastanowił jesli masz zamiar jeździć autem dłużej
Elberoth Opublikowano 30 Października 2008 Autor Opublikowano 30 Października 2008 Kremowy jest piękny, ale ciężki w utrzymaniu. Mój znajomy ma coś takiego w Q7 i ma całe siedzenie niebieskie od spodni. Jest jeszcze srebrny (czyli po naszemu biały), ale ten IMO ani ładny ani praktyczny.: Blado ceglasty: Jest też opcja z Alcantarą: Nieźle wygląda, a do tego nie nagrzewa się tak bardzo latem i nie chłodzi dupska zimą (choć i tak zamówiłem grzane zydle, więc jajec mrozić nie będę).
garmin Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Kolego!! Najpraktyczniejsza i najfajniesza tylko czarna w środku i na zewnątrz. Pozdrawiam.
Piechol Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Kremowy jest piękny, ale ciężki w utrzymaniu. Mój znajomy ma coś takiego w Q7 i ma całe siedzenie niebieskie od spodni. to co on za spodnie nosi ja miałem w B6 skórę popielatą, teraz mam jasny środek materiałowy i daje radę a już na pewno nie ma żadnych niebieskich śladów Najpraktyczniejsza i najfajniesza tylko czarna w środku i na zewnątrz. Praktyczny czarny z zewnątrz? oj nie bałdzo, nie bałdzo...
T-żółw Opublikowano 30 Października 2008 Opublikowano 30 Października 2008 Mój znajomy ma coś takiego w Q7 i ma całe siedzenie niebieskie od spodni. może Q7 z USA skoro bedzie kolejne czarne, niczym się nie wyróżniajace audi to ja bym wziął alcantarę
soolek Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Boczki skóra, środek alcantara - oczywiście w czerni
Flyer Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Bierz czarna alkantare. Biala skora moze byc tak jak mowisz ciezka w utrzymaniu - choc jest swietna. Wystarczy, ze zalozysz ciemne farbujace spodnie i po zabawie...
fahrenheit Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 spytaj sie zony bo i tak wezmiesz taki srodek jaki jej sie bedzie podobal....
bero Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 według mnie obowiązkowo biały kolor, jest mega kox!
malik Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 jasna skóra jest mało praktyczna i ciężka w utrzymaniu W czym Wy się pakujecie na tą jasną skórę? W ubraniach roboczych wypaskudzonych smarami? Elb zamawiaj białą skórę. Pięknie się komponuje z czarnym wnętrzem. Dobrym pomysłem będą też listwy węglowe
PABLO Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Jak dla mnie tylko jasny środek z alkantarą
Rekomendowane odpowiedzi