tarkot Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Noszę się z zamiarem gazowania swojego auta.Do kogo najlepiej podjechać?Kto zna się na rzeczy?Waszym zdaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 Auto-GazAdam RogowskiSnopków 56A21-002 JastkówTel. 609258834[email protected]http://adamrogowski.net/ dobry fachowiec,którego można polecić tylko troszkę drogi, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azure Opublikowano 8 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2015 (edytowane) "Troszkę drogi"? IMO przesadnie. 4kPLN wołać za instalację do R4 to niezłe szaleństwo... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że jeszcze każe wcześniej kupić uszczelkę pod kolektor dolotowy... które kosztuje bagatela poniżej 50PLN Poza tym, jeśli powyższe Ci nie przeszkadza, umawiaj się i montuj. Większość ludzi, którzy tam montowali jest zadowolonych, a negatywnych opinii stosunkowo niewiele... co wg mnie i tak nie tłumaczy cen jakie życzy sobie ten pan. Zagadaj do chłopaków z Warsztatowni. Mają opanowane 1.8T, a do tego nie można przyczepić się do strony estetycznej montażu. Zrobią nie gorzej od Rogowskiego, a zapłacisz normalne pieniądze, czyli tyle ile taka instalacja powinna kosztować. Zechcesz to przy wolnej chwili wrzucę zdjęcia jak to u mnie zrobili. Edytowane 8 Czerwca 2015 przez azure Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarkot Opublikowano 9 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Jasne ze podrzuc te fotki.wtryskiwacze listwa czy raczej pojedynczo? Wysłane z mojego SM-G530FZ przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robitl Opublikowano 9 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 było już parę takich tematów..to masz najbardziej aktualny http://a4-klub.pl/index.php?/topic/301342-dobry-gazownik-lublin-i-okolice/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davcio_ukf Opublikowano 17 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2015 "Troszkę drogi"? IMO przesadnie. 4kPLN wołać za instalację do R4 to niezłe szaleństwo... a najlepsze w tym wszystkim jest to, że jeszcze każe wcześniej kupić uszczelkę pod kolektor dolotowy... które kosztuje bagatela poniżej 50PLN Poza tym, jeśli powyższe Ci nie przeszkadza, umawiaj się i montuj. Większość ludzi, którzy tam montowali jest zadowolonych, a negatywnych opinii stosunkowo niewiele... co wg mnie i tak nie tłumaczy cen jakie życzy sobie ten pan. Zakładałem u tego Pana w tym roku, nie dokupowałem żadnej uszczelki, koszt instalacji 3.5kPLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi