Diego Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 W koncu znalazlem czas i suchy dzien aby zrobic fotki mojego OOOO Jest to egzemplarz z 2004, aktualnie ma jakies 120 000 km, wyposażenie jak to w bywa do tego czarna skórzana tapicerka. Silnik TDI 1.9 130km z multitronikiem. Kolor blekitno-fioletowa perla. Mam go ~1,5 miesiaca i juz zdazylem mocno polubic, bardzo wdzieczny samochodzik. (kurcze nie podejrzewalem siebie o to, ze spodoba mi sie kombi :eek: :eek: ) Aktualnie na oponach zimowych, latem beda 17stki OZ. Kilka fotek:
Gość Keżor Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Foteczki Piękne. aż sobie wszedłem na stronke za***iste :exclaim: no a co do autka to też bym dokładnie takie samo chciał ale że sedana [ Dodano: 02-02-2007, 16:10 ] aaaa tylko ja bym chciał manualną skrzynie :biggrin:
chudineze Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Ładna furka może kiedyś i ja się dorobię takiego modelu
Gość zdeniu Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 poza tym że jest bardzo cacy nie nic do dodania piękna a i foteki robione fachową ręką może kiedyś i ja się dorobię takiego modelu za 5 latek będą sporo tańsze wtedy sobie kupimy
pre_pl Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Diego, wielgaaaachny plus za fotki, są profi ! reszta no jak to w B6 (oby multi się sprawował) Kurde no, foty miesiąca normalnie !
Diego Opublikowano 2 Lutego 2007 Autor Opublikowano 2 Lutego 2007 Dzieki :redface: za slowa uznania Multi, puki co (puk puk) gra jak gruźlikowi w plucach - zbliza sie czas wymiany oleum, wiec mysle, ze nie bedzie gorzej niz jest a jest niezle :smile:
Szewczenko7 Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 autko naprawde the best :biggrin: ...co do zdjec to naprawde zrobione profesjonalnie
rex Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Bardzo ładna niunia. Bardzo ładne foty. :smile: Zapraszmy na Spoty Krakowskie :smile:
artiii Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Dla mnie bajka może kiedyś też sobie taką sprawie
Diego Opublikowano 17 Lutego 2007 Autor Opublikowano 17 Lutego 2007 Niuńka "baj najt" czyli kilka pstryków:
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Niuńka "baj najt" czyli kilka pstryków:Obrazek Obrazek Obrazek wow! masz moze te fotki w wiekszej rozdzielczosci (tak, zeby nadawaly sie na pulpit)?? sa swietne
wojtas-audi Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 Diego napisał/a: Niuńka "baj najt" czyli kilka pstryków: Obrazek Obrazek Obrazek wow! masz moze te fotki w wiekszej rozdzielczosci (tak, zeby nadawaly sie na pulpit)?? sa swietne Auto extra, fotki jeszcze lepsze !! Niewiem czy to zasluga fotografa czy aparatu ??
pet3r Opublikowano 17 Lutego 2007 Opublikowano 17 Lutego 2007 dlugi czas otwarcia przeslony czasem daje swietne efekty tylko ciekawe czy aparat trzymala osoba czy byl jakos zamocowany??
Diego Opublikowano 18 Lutego 2007 Autor Opublikowano 18 Lutego 2007 O, nie spodziewalem sie ze bedzie taki odzew :eek: Wieczorem podam linki do fotek w pelnych wymiarach i napisze nieco o "technice" ps. jak kogos interesuje to tutaj: http://tinyurl.com/yrzj7x jest fotka mojego poprzedniego wozidla.
elkrecik Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Poprzednie wozidlo to Touran byl ?? Jakim aparatem fotki robisz ?? A furka piekna,gratuluje :biggrin:
Rekomendowane odpowiedzi