Opublikowano 2 Lipca 201511 l Nie wiem tylko co zrobić z chromami wokół szyb Jak to co ?! Pomaluj na czarno.
Opublikowano 2 Lipca 201511 l Autor a konstruktorów rączek w podsufitce to powinni za jaja powiesić co urwałes ? Te plastikowe bolce do mocowania i powyginalem blaszki przy pierwszej raczce, kolejne jakos poszly, ale czy nie prosciej bylo dac jak dawniej 2 sruby i tyle. Stwierdzilem, ze pewnie te kolki nie bada duzo kosztowac w ASO i co sie okazalo, nie wystepuja jako czesci zamienne i trzeba kupic calosc z raczka szukaj na ebayu Na Allegro tez kiedys widzialem. Nie wiem tylko co zrobić z chromami wokół szyb Jak to co ?! Pomaluj na czarno. Masz pomysl jak to pomalowac ? Myslalem nad oklejeniem folia, bo ori pewnie majatek w ASO, a na Allegro nic nie ma, poza tym nie mam pojecia jak sie demontuje te listwy. widziałem w salonie A4 B8 poliftową, ramki wokół szyb miała na black piano, fajnie to wyglądało. Mam dylemat, bo mam białego sedana i kupiłem nakładki na progi od slina, grill będe malował na black piano, tylni dyfuzor też i zastanawiam się czy nakładki na progi czarne tak jak u Ciebie czy na biało polecieć, felgi też są czarne. Doradzicie coś? Rob biale, przynajmniej przez jakis czas bede mial cos oryginalnego a tak na serio to jest teraz moda na czarne akcenty i przy bialym aucie bardzo mi sie to podoba. Edytowane 2 Lipca 201511 l przez czester
Opublikowano 2 Lipca 201511 l a jak przyklejałeś te listwy to dawałeś taśme dwustronną od dołu i od góry listwy i jak dodawałeś coś kleju do szyb to w których miejscach? Bo lakiernik mi mówi że do baranka od dołu to taśma nie będzie trzymać i daje im góra rok i odpadną, więc mu powiedziałem że se sam przykleje jak tak gada
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Autor Taśmę dawałem na górze tylko tam gdzie nie ma baranka a klej do szyb nawalilem w każdym miejscu gdzie było oryginalne mocowanie. Na razie 3 miesiące i nie odpadły. Polecam użyć jakiejś taśmy do ściągania żeby docisnac listwy na czas schnięcia sylikonu. Wpadly nowe listwy s-line. Kostenlos Bilder hochladen Ścięta kiera by się przydała Andy mówisz i masz Ogólnie to za***iście leży w ręce ta kiera Bilder hochladen Edytowane 12 Lipca 201511 l przez czester
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Autor Jutro przyjdą kolejne graty Panowie szukam takich siedzeń jak w tej aukcji były, niestety ktoś mi je zwinął http://allegro.pl/fotele-komplet-alcantara-audi-a4-b8-kombi-s-line-i5513012413.html Edytowane 14 Lipca 201511 l przez czester
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Ta kiera leży naprawdę świetnie Ścięta i/albo łopatki występują tylko z Aktywna kierownica Siodła piękne by były...I prawie za darmo...Tez takie bym przygarną. Tylko bez napisów
Opublikowano 14 Lipca 201511 l Andy mówisz i masz Ogólnie to za***iście leży w ręce ta kiera wiem jeździłem A3ką z taka kierą i elegancko mi się kręciło U mnie zawita taka sama w sierpniu Manetki tez zmieniałeś? Od siemiana brałeś? Edytowane 14 Lipca 201511 l przez andynl
Opublikowano 15 Lipca 201511 l Jutro przyjdą kolejne graty Panowie szukam takich siedzeń jak w tej aukcji były, niestety ktoś mi je zwinął http://allegro.pl/fotele-komplet-alcantara-audi-a4-b8-kombi-s-line-i5513012413.html Takie fotele bardzo szybko się sprzedają ,przednie w pełnej elektryce LUX .
Opublikowano 15 Lipca 201511 l Autor Andy mówisz i masz Ogólnie to za***iście leży w ręce ta kiera wiem jeździłem A3ką z taka kierą i elegancko mi się kręciło U mnie zawita taka sama w sierpniu Manetki tez zmieniałeś? Od siemiana brałeś? Manetki juz dawno pod ACC wymienialem, a kiera z Allegro, bo akurat jak pytalem Siemiana to nie mial nic. Nareszcie przyszły, idę zaraz montować gratis bilder
Opublikowano 15 Lipca 201511 l to teraz tylko w papciach autem jeździć Jak u siebie załozyłem to tez się nad tym zastanawiałem po tygodniu mi przeszło Teraz wiaderko z gorącą woda i zakładać Edytowane 15 Lipca 201511 l przez andynl
Opublikowano 15 Lipca 201511 l Autor No to większość tych tańszych modów zrobiona, teraz każdy kolejny min 3tyś bilder uploaden A tak w ogóle to obeszło się bez wiaderka, wszystko ładnie wskoczyło, może dlatego że na dworze jest +30 stopni. P.s. Kapcie wożę w bagażniku
Opublikowano 16 Lipca 201511 l Te nakładki są chyba najładniejsze teraz aż się prosi stołki zmienić bo wszystko ładne a to w oczy kole