Opublikowano 17 Stycznia 201412 l haha rzeczywiscie trace poczucie rzeczywistosci przez zajoba w robocie
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l kupiłem quattro 06.12.13 (na mikołaja ) ale jeszcze okazji do latania bokiem nie miałem zimówki jak przyjechały zapakowane tak leżą do tej pory ale za to sezon na moto trwa
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l U mnie juz powoli koleiny sie robia od mrozu i wcześneijszych opadów deszczu/sniegu i nie odśnieżania:whistling:
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l dziś przez noc leciał marznący deszcz w końcu można było po świrować
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l Pozatym ze jezdzisz w miare normalnie, to drifty koncza sie waleniem po kraweznikach, na lód nie ma bohaterów. Bez celu lepiej nie wyjeżdżać
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l No na lodzie już nie jest tak kolorowo...........chyba ,że na łańcuchach
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l Ja mam Q od maja i jezdzi mi sie o wiele lepiej niz z ośka a podczas ostatniej gołoledzi ja sobie spokojnie jechałem gdy niektórzy nie mogli nawet ruszyć
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l Jaka jest jazda z Q po szklance? Daje to coś że macie napęd 4x4? Daje tyle, że jak się połapiesz, że jest tak ślisko to już jest za późno na hamowanie:wink:
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l Sęk w tym, że FWD, pokaże mi zdecydowanie wcześniej gdzie moje miejsce (na krawężniku?)
Opublikowano 21 Stycznia 201412 l wszystko w granicach rozsadku fizyki nie oszuka, ale z Q lepiej sie jezdzi hamowanie na lodzie to juz inna bajka