Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pany

nie ma sily, ja z garazu nie wyjade na swoich letnich nalesnikach

lekko pod gore mam, pier....ole, czekam do wiosny :decayed: :decayed: :decayed:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 113,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

pany

nie ma sily, ja z garazu nie wyjade na swoich letnich nalesnikach

lekko pod gore mam, pier....ole, czekam do wiosny :decayed: :decayed: :decayed:

przyjedziemy, zaczepimy line, wlaczymy :quattro: potem :bicz: i jazda

Opublikowano

Polecam panowie ta drozke przy arkadi co idzie w strone gdanskiego jest szeroka na poltora aura stojacego w poprzek wiec mozna jakies tam baczki pokrecic malutkie i jest U do zawracania na recznym czy z gazem w podlodze (Q) tez jest na tym U szeroko wiec frajda nieziemska i bez strachu o krawezniki :)

Dzisiaj bylem. Jakis B5 niebieski (chyba eSka) poszedl bokiem przedemna raz i sie zawinal - ktos od nas ?

Opublikowano

wustyle, teraz to już naprawdę Cię zimowanie czeka w garażu.

U mnie na Białołęce tak napierdziela śnieg, że masakra :kox: - parę boków dzisiaj poćwiczyłem, ale jutro trasa do Białki Tat., więc już tak bardzo się nie cieszę, bo nasi drogowcy ... kto ich wie, co będzie jutro :mysli:

Opublikowano

U mnie na Białołęce tak napierdziela śnieg, że masakra :kox: - parę boków dzisiaj poćwiczyłem, ale jutro trasa do Białki Tat., więc już tak bardzo się nie cieszę, bo nasi drogowcy ... kto ich wie, co będzie jutro :mysli:

droga od krakowa do zakopca sucha , zero sniegu na drodze a sypało całą noc , wróciłem jakieś 5h temu. Ubierz się ciepło bo jak wyjeżdzałem z zakopca to było -14,5 na FIS :decayed:

Opublikowano

No to dobrze, może chłopaki będą pracować całą noc, to koło południa przelecę...

Kurciocha narciarska wyciągnięta, czapa z nausznikami tyż, termosik herbatki i ... damy radę :decayed:

Opublikowano

na zakopiance uważaj na 3 Vectry i srebrnego Golfa 5tkę :wink4:

Opublikowano

jedyna rzecz jaka przychodzi mi do glowy, ze sam zmienie kola na zimowe (na szczescie mam oddzielne felgi stalowe z ziomowkami na zime i alu z letnimi na lato)

biere lewarek zaraz, klucz i jade :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

A ja wczoraj kapcia złapałem gdzies ;( a dzisiaj Niedziela to nawet wulkanizatora nie ma :wallbash: a śniegu odgroma :rolleyes: a letnich nie wkładam. O tyle dobrze że bardzo wolno powietrze ucieka wiec mozna podpompować i na parking na chwile :kox: dzisiaj bede musiał przesiaść sie na ośke :angry:

Opublikowano

ale jaja

postanowilem wyjechac z garazu zeby zmienic gumy na zimowe

w zwiazku z tym, ze wyjazd jest bardzo krotki, do tego skret w prawo 90 stopni zaraz przy wyjezdzie i jakies 30 stopni nachylenia ocenialem swoje szanse na 40%

po kilku probach (a auto zawsze buksowalo juz na szczycie podjazdu) postanowilem posypac piachem i w koncu sie udalo:)

do tego wzdluz podjazdu stoi metalowy kontener na ktory prawie wpadlem staczajac sie bokiem do tylu

hard core :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

ale jaja

postanowilem wyjechac z garazu zeby zmienic gumy na zimowe

w zwiazku z tym, ze wyjazd jest bardzo krotki, do tego skret w prawo 90 stopni zaraz przy wyjezdzie i jakies 30 stopni nachylenia ocenialem swoje szanse na 40%

po kilku probach (a auto zawsze buksowalo juz na szczycie podjazdu) postanowilem posypac piachem i w koncu sie udalo:)

do tego wzdluz podjazdu stoi metalowy kontener na ktory prawie wpadlem staczajac sie bokiem do tylu

hard core :naughty: :naughty: :naughty:

Ale gumy zmieniłes w końcu?? :naughty: :naughty:

Opublikowano

no zmienilem :)

dodam jeszcze, za nawet na czarnym (jeszcze na letnich, jadac do wulkanizatora), zrywalem przyczepnosc nawet na 3 biegu

zeszlej zimy bylo mniej konikow i niutonow to jeszcze bylo jako-tako

trzeba sie uczyc jezdzic oska od nowa, nawet przy malym przyroscie mocy :wink4:

Opublikowano

img5430oe3.jpg

img5512tl9.jpg

na co komu quattro :tongue4:

jest śnieg jest zabawa :>

Opublikowano

no ladnie to tak pod kablem ziemie orac? :naughty:

kolejny audi fan z mojej rodzinnej wioski :good:

Opublikowano

Aż żal było nie polatać, tyle tam śniegu było :decayed:

Opublikowano

na co komu quattro :tongue4:

...bo fajne logo ma :decayed:

Opublikowano

U mnie dziś bajka od 17 zaczęło padać i teraz schodzę,patrze a tu z 10 cm śniegu, w taką pogodę ręczny aż sam się prosi :kox:

Jak tak dalej pójdzie to do z rana będę musiał łopatę uruchomić :decayed:

Opublikowano

jadac przedwczoraj po marszalkowskiej o 22 nie musialem zaciagac recznego autko samo bokiem jechalo :\ Kutfa pierwszy raz widzialem zeby nic nie bylo robione w taka pogode

a przepraszam na jerozolimskich stala popsuta piaskarka zasypana sniegiem :)

bylo tak max slisko ze balem sie skrecic na rondzie z marszalkowskiej w jerozolimskie - masakra - przy 20 km/h potrzebowalem 2 pasy szerokosci :)

Opublikowano

Wczoraj w naszym wielkim mieście :naughty:

1f796fdb25e9675fmed.jpg

c415d660fc787d4dmed.jpg

633419b1961f0b2fmed.jpg