Opublikowano 22 Listopada 200817 l W Krakowie w ciągu 20 min napadało z 5 cm śniegu istna zamieć oczywiście nie zauważyłem żadnego pługu czy piaskarki czyli standard Jeszcze się wstrzymuję z wymianą bo 245/35/19 dają radę przy Quattro :kox: zresztą na zimówkach w zimie to każdy umie jeździć :naughty: http://img233.imageshack.us/my.php?image=20081122019av5.jpg
Opublikowano 22 Listopada 200817 l No w stolicy wlasnie zaczelo sypac jak tak dalej pojdzie to tylko patrzec a bedzie jak u Trzenia
Opublikowano 22 Listopada 200817 l pada pada... silzgo w h*j predkosc max 50km/h na letnich. Właśnie przyjechałem do domu i po drodze bawiłem się tempomatem... niby gdzieś czytałem że ma załączac od 40km/h a u mnie łapie od 30km/h i jeszcze taki bajer ze np na tempomacie podczas jazdy tak 30km/h na 3 biegu jak przyśpieszam tempomatem to przy okolo 45 juz się koła rwały a za zimówkami jeszcze poczekam... mam zamówione ale bedą dopiero we wtorek... pozdrawiam wszystkich szczesliwych kierowcow na letnich
Opublikowano 22 Listopada 200817 l pozdrawiam wszystkich szczesliwych kierowcow na letnich masakrycznie sie jeździ na letnich a w dodatku ABS mnie troszku denerwuje bo coraz stuka w pedał jak się mocniej zachamuje
Opublikowano 22 Listopada 200817 l Autor to druga stony Wawy a ja spokojny i stateczny obywatel jestem teraz to zdrowo u nas sypie, jutro muszę chyba łopatę kupić
Opublikowano 22 Listopada 200817 l W drodze z Poznania do Kalisza droga tak się pogorszyła, że kolejny drift, tym razem przy 80 mam zaliczony. Wystarczy mi na jakiś czas
Opublikowano 22 Listopada 200817 l to druga stony Wawy a ja spokojny i stateczny obywatel jestem teraz to zdrowo u nas sypie, jutro muszę chyba łopatę kupić na Woli juz sie napadalo
Opublikowano 22 Listopada 200817 l hmmm a przy arkadi cisza i spokoj. troche bialawo ale generalnie tylko na trawie
Opublikowano 22 Listopada 200817 l byłem se właśnie kupić skrobaczkę z nudów pierdyknąłem parę driftów na rondzie :decayed:
Opublikowano 22 Listopada 200817 l Jeszcze się wstrzymuję z wymianą bo 245/35/19 dają radę przy Quattro Twardziel. Byle do przodu Też nie mogę rozstać się z letnim zestawem i jeszcze nie zmieniłem w nadziei, że sypnie w weekend i da radę się pobawić. Spadło ledwo ze 3cm, za mało aby poszaleć . Jutro zestaw zimowy, o hamowaniu i prowadzeniu w zakręcie na letnich nie ma mowy.
Opublikowano 23 Listopada 200817 l a u nas na Śląsku (RYBNIK) sypało całą noc i sypie dalej i co? jest 10 cm śniegu jak nic zresztą od piątku jest białawo więc można conieco podziałać już wczoraj na parkingu z REALu drifty były i coraz bardziej mnie to kręci:) i niestety musiałem wczoraj rozstać się z moimi alu, a założyć wersje super stalówa sport czyli poczciwe 15" oby tak do piątku a na Spocie w Gliwicach będzie baaaardzo wesoło :> Pozdrawiam wytrwałych którzy nie boją się śniegu i dalej mają letnie
Opublikowano 23 Listopada 200817 l Pozdrawiam wytrwałych którzy nie boją się śniegu i dalej mają letnie dzięki wielkie i wzajemnie właśnie wróciłem z kościoła i chciałem się po drodze rozpędzić do jakiejś sensownej prędkości i osiągnąłem 50km/h wczoraj nawet na śniegu pod górkę na wstecznym wycofałem co mnie bardzo zdziwiło
Opublikowano 23 Listopada 200817 l na co komu Quattro? No to oglądajcie 245x35x19 letnie kapcie :naughty:
Opublikowano 24 Listopada 200817 l na co komu Quattro? No to oglądajcie 245x35x19 letnie kapcie :naughty: A oprócz bączków coś jeszcze kolega potrafi ??? Jakieś drifciki może ???
Opublikowano 24 Listopada 200817 l na co komu Quattro? No to oglądajcie 245x35x19 letnie kapcie :naughty: mnie sie podobalo za***iście
Opublikowano 24 Listopada 200817 l mnie tez :] kurcze tutaj u mnie nie ma takiego miejsca, żeby się zabawic
Opublikowano 24 Listopada 200817 l http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=241fa8f0bd10b247 http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=9a03d86b80d0359c Kaszuby:wink4: Jak ktoś doczyta nazwę miasteczka proszę nie kichać