Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wałbrzych - ostro wali... deszczem :confused4:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Q hamuje jak kazde, ale hamowanie silnikiem jest o wiele skuteczniejsze.

Tylko że hamowanie silnikiem tylko na przedniej osi pozwala na ostrzejsze wejście w zakręt na śliskiej nawierzchni, auto staje się lekko nadsterowne i można zdziałać cuda jak się ma nieco umiejętności. To chyba jedyna trudna rzecz w opanowaniu auta przednionapędowego :tongue4:
Opublikowano

Q hamuje jak kazde, ale hamowanie silnikiem jest o wiele skuteczniejsze.

Tylko że hamowanie silnikiem tylko na przedniej osi pozwala na ostrzejsze wejście w zakręt na śliskiej nawierzchni, auto staje się lekko nadsterowne i można zdziałać cuda jak się ma nieco umiejętności. To chyba jedyna trudna rzecz w opanowaniu auta przednionapędowego :tongue4:

takk fwd najlatwiejsze... chociaz powiem wam, ze zdziwilem sie jak moja zona tuz po zdaniu prawka mercem jechala i na krzyrzowce za duzo gazu depla a zwir byl rozsypany... naprawde zdziwila mnie swoja reakcja... ze po tak krotkim czasie elegancko wyszla[br]Dopisany: 25 Grudzień 2008, 00:23_________________________________________________nigdy nie jechalem 4x4 po sniegu, lodzie... takze sie nei wypowiadam...

Opublikowano

ale tutaj nie ma czego udowadniać :decayed:

Na mega suchym asfalcie i dobrej oponie przednionapędówka ma szansę powalczyć z 4x4

ALE jak już zrobi się ciutkę mniej przyczepnie to jest przepaść :kox: :kox: :kox:

i zakończmy na tym proszę :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Na mega suchym asfalcie i dobrej oponie przednionapędówka ma szansę powalczyć z 4x4

...i ciut szerszej niz defaultowy rozmiar :naughty:

Opublikowano

...i ciut szerszej niz defaultowy rozmiar :naughty:

i z negatywem w geometrii :decayed:

Opublikowano

Bylem dzisiaj sie poslizgac obok arkadii z okazji sniegu :D

za***ista zabawa mimo FWD. Nikt nie byl przedemna wiec bylomega fajnie :)

Nie moge sie doczekac az kupie OOOO z Q :)

Opublikowano

U mnie też sypneło sniegiem i tez wyskoczyłem na miejscowy parking :kox: porobić pare oberków :polew: A mam pytanie czy taka jazdą można zaszkodzic przegubom??(nie chodzi o ewentualne zawadzenie o krawężnik)

Opublikowano

no ja w twardogorze pod biedonka sie slizgałem :kox:

u mnie sypie dosyc porzadnie :good:

Opublikowano

Witam, dzisiaj wstałem i patrze za okno i ...bialutko... banan na twarzy mega :> :dance:

Opublikowano

ale sypie :kox: :kox: :kox: :kox:beda boki :)

Opublikowano

ale jeden koles w rowie lezał :gwizdanie:

a kumpel ma wulkanizacje zamknieta :decayed: i zimowek nikt nie dostanie :evil:

Opublikowano

hehehehehe

a ja dzis na letnich kapciach ledwo z wolomina do piaseczna wrocilem :kox: :kox: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Znowu zima zaskoczyła ... kierowców.

A ja dzisiaj ręczny trenowałem i wieczorkiem biere Almerkę żony i pod Ikeę :tongue4:

Opublikowano

wczoraj pół miasta bokiem na ulicach jeździło hyhyhy , fajny widok , a parkingi na marketach zaorane w h*j :cool1:

Opublikowano

U mnie w mieścinie jest tylko jeden wielki parking nadajacy sie do oberków :wallbash: wczoraj tak go zooralismy że już nie ma co tam wjeżdzac póki śnieg nie spadnie :gwizdanie:

Opublikowano

wczoraj pół miasta bokiem na ulicach jeździło hyhyhy , fajny widok , a parkingi na marketach zaorane w h*j :cool1:

Dokładnie :wallbash: O 23.00 przy M1 w Markach nie miałem się gdzie wcisnąć, więc tylko parę oberków i doma ;(

Opublikowano

hehehehehe

a ja dzis na letnich kapciach ledwo z wolomina do piaseczna wrocilem :kox: :kox: :naughty: :naughty:

widać ze jeszcze są osoby które jeżdzą na letnich :kox: nie jesteś sam też jeszcze na letnich ganiam :wink4:

Znowu zima zaskoczyła ... kierowców.

hehe nie wszystkich bo u mnie to tylko małe opłatki sniegu spadły :disgust:
Opublikowano

wlasnie wrocilem do domu....

dzieciakom kulig robiłem :kox: nie chcielibyscie zobaczyc jak slizgi sanek wygladaja... :gwizdanie:

troche asfaltu a reszta na samym piachu.... taka mala pokrywa jest... ale autem slizgac sie idzie :decayed:

ale za to po stawie zamarznietym jezdza traktorem :kox: taka samorobka... :rolleyes:

Opublikowano

ale za to po stawie zamarznietym jezdza traktorem

ja bym sobie jakims malcem posmigał :kox: bo jak by poszedł na dno to nie było by go nawet szkoda :wink4: