Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Biało biało, czyli na co komu ... quattro :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja w tym roku testuje subaru impreze+naped STI zobaczymy jak sie ma do quattro

fajnie Ci.... :slina:

• Odpowiedzi 2 tys.
  • Wyświetleń 112,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sie zobaczy czy fajnie to jezdzi :wink4:
Opublikowano

Sie zobaczy czy fajnie to jezdzi :wink4:

a na suchym źle jedzie??? Dźwięk marzenie.... :kox:

Opublikowano

Narazie jest w fazie budowy/przerobek wiec nie wiem dokladnie jak smiga :( Dzwwiek jest git przelocik robi swoje

Opublikowano

Narazie jest w fazie budowy/przerobek wiec nie wiem dokladnie jak smiga :( Dzwwiek jest git przelocik robi swoje

gdyby utrzymanie było trochę tańsze, to może bym sobie sprawił jakąś subaryne..... albo lancera

Opublikowano

Subaru jest tanie w utrzymaniu w porównaniu do lancera.

Opublikowano

oba samochody maja dusze.... lancer mi sie bardziej podoba ale dźwięk to tylko boxera z subaru

Opublikowano

proponuje poprosić o komentarz Kolegę Cristoforo na temat Subaru ponieważ pracuje w serwisie

to Was wyleczy z tego typu auta, mnie wyleczył skutecznie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Tylko z nowych :tongue4:

Opublikowano

proponuje poprosić o komentarz Kolegę Cristoforo na temat Subaru ponieważ pracuje w serwisie

to Was wyleczy z tego typu auta, mnie wyleczył skutecznie :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

podziel się tajemnicą :naughty:
Opublikowano

:blink::shocked:

Co Ty gadasz ?

Opublikowano

moj znajomek ma EVO X troszke zdlubane i naprawde bardzo ladnie pracuje... gdyby nie to ze te samochody kosztuja w utrzymaniu 3 razy tyle co normalne auto to to tez bym sobie sprawil...ale ze wachy to jara jak smok a i czesci majatek kosztuja to lepiej kupic cos normalnego...

Opublikowano

- > i wszystko jasne .... :evil:

taaaak, porównanie a6 allroad z tylnionapedowym bmw i suvami wszystko wyjasnia :wink4: czemu nie dali imprezy i evo?

All-Wheel Drive Systems - wpisz w tlumacza google ... :wink4:

opis filmu to jedno, to czy ktos to dobrze zrobił to drugie :przebiegly: no chyba ze sa letnie gumy zalozone, bo tak sie sklada ze jezdilem e46 330xd wiec mniejwiecej wiem co i jak gdy sniegi nastana :decayed:

taaaa tak sobie tłumacz, że Q nie jest w cale takie super i dobre.... na letnich przelatałem jedną zimę z czystej ciekawości i dla poprawienia umiejętności... śniegu było tyle, że auta się zakopywały a ja na tych letnich sobie jechałem i nigdy się nie zakopałem... pod domem parking na kilka aut zamykany... jak napadało śniegu to nikt nawet nie próbował wjechać a ja parkowałem mimo, że po kolana było tak tam zawiało....

odnośnie Xdriva to nie ma nawet co porównywać... - osobiście testowane na X5 :thumbdown:

Opublikowano

- > i wszystko jasne .... :evil:

taaaak, porównanie a6 allroad z tylnionapedowym bmw i suvami wszystko wyjasnia :wink4: czemu nie dali imprezy i evo?

All-Wheel Drive Systems - wpisz w tlumacza google ... :wink4:

opis filmu to jedno, to czy ktos to dobrze zrobił to drugie :przebiegly: no chyba ze sa letnie gumy zalozone, bo tak sie sklada ze jezdilem e46 330xd wiec mniejwiecej wiem co i jak gdy sniegi nastana :decayed:

taaaa tak sobie tłumacz, że Q nie jest w cale takie super i dobre.... na letnich przelatałem jedną zimę z czystej ciekawości i dla poprawienia umiejętności... śniegu było tyle, że auta się zakopywały a ja na tych letnich sobie jechałem i nigdy się nie zakopałem... pod domem parking na kilka aut zamykany... jak napadało śniegu to nikt nawet nie próbował wjechać a ja parkowałem mimo, że po kolana było tak tam zawiało....

odnośnie Xdriva to nie ma nawet co porównywać... - osobiście testowane na X5 :thumbdown:

Mistrzem hamowania też byłeś ? :wallbash:

Czy zdradzisz nam tajemnice jak ten skromny element bezpieczeństwa przeskoczyłeś?

Bo że sie rozpędzałeś lepiej od niejednego grata na zimówkach to uwierzę,ale co dalej?

Opublikowano

kosa fele i ten allroad :kox:

Opublikowano

pavel1380 nie podniecaj się tak.... zimę przelatałem bez żadnych incydentów za to zdecydowanie lepiej wyczułem auto. I w zimie nie rozpędzam się bo nie ma na to warunków.

Opublikowano

Sorry stary to nie ja się podniecałem :decayed:

Ja mogę ubolewać co najwyżej, bo raz taki mistrz mi dawno temu na tyle zaparkował.

Ćwicz lepiej z zimówkami na felgach, bo na hamowaniu fizyki nie przeskoczysz, a o rozpędzaniu w zimie głupot nie pleć bo wszystkiego nie przewidzisz.

Na auto było to i na zimówki znaleźć się powinno.

Opublikowano

kosa fele i ten allroad :kox:

Aż sarna ucieka :D

Opublikowano

Sorry stary to nie ja się podniecałem :decayed:

Ja mogę ubolewać co najwyżej, bo raz taki mistrz mi dawno temu na tyle zaparkował.

Ćwicz lepiej z zimówkami na felgach, bo na hamowaniu fizyki nie przeskoczysz, a o rozpędzaniu w zimie głupot nie pleć bo wszystkiego nie przewidzisz.

Na auto było to i na zimówki znaleźć się powinno.

spoko spoko zimówki miałem i mam do swojego paździerza.... ale serio polatanie na letnich przy warunkach zimowych dużo daje... i nie chodzi o rozwijanie prędkości czy ćwiczenie na ilu metrach wyhamuję.... :wink4:

Opublikowano

[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 00:12_________________________________________________
[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 00:13_________________________________________________
[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 00:15_________________________________________________Piękny filmik pokazujacy jak sobie bmw radzi na sniegu