Norbas Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Nie za dobrze masz tam BT przydatny mod
akjam Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jeden mod z głowy Przydatna sprawa nic tylko korzystać! Dokładnie jeden mod z głowy, szkoda tylko, że przed sprawdzeniem kupiłem wszystko do tego moda trzeba będzie się pozbyć paru fantów Heh... Fanty szybko Znajdą swojego nabywcę. Dziwne te fury macie. Instalacje Wam dokładają w fabryce. Farciarze. Juz nie raz było tak u Nas na forum, że próba wyszukiwania urządzeń BT zakończyła się powodzeniem i właściciele ku zdumieniu mieli blutka na pokładzie.
shakal Opublikowano 11 Lipca 2016 Autor Opublikowano 11 Lipca 2016 (edytowane) Dzisiaj wpadły moduły LED w miejsce zwykłych lampek które oświetlają przestrzeń nóg. Przy otwartych drzwiach swieci barwa 4500K a po zamknięciu cos a'la Ambiente https://vimeo.com/174248145 Wysłane z iPhone Edytowane 6 Sierpnia 2016 przez shakal
cinkers Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Też to mam Daje dużo do odświeżenia wnętrza Od Tomnika brałeś? U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka?
shakal Opublikowano 13 Lipca 2016 Autor Opublikowano 13 Lipca 2016 Też to mam Daje dużo do odświeżenia wnętrza Od Tomnika brałeś? U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka? Tak od Tomnika U mnie nie ma przejścia właśnie. PS. Masz moduły z jednym czy dwoma dodatkowymi przewodami? Wysłane z iPhone
mateusztbg Opublikowano 13 Lipca 2016 Opublikowano 13 Lipca 2016 Wrzucam fotkę o która prosiliscie Barwy światła sa prawie nie do odróżnienia. Jak cos to moge pstryknąć lustrzanka ale mysle ze takie wystarczy Wysłane z iPhone Zmieniałeś tylko żarówki w postojówkach? Czy DRL też? Jakie dokładnie kupowałeś?
cinkers Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Też to mam Daje dużo do odświeżenia wnętrza Od Tomnika brałeś? U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka? Tak od Tomnika U mnie nie ma przejścia właśnie. PS. Masz moduły z jednym czy dwoma dodatkowymi przewodami? Wysłane z iPhone Z dwoma. Z jednym mi nie dzialalo czerwona dioda. Dzwonilem do niego i wspólnie ustalilismy że musi być u mnie z dwoma. To przejscie jest o tyle fajne ze naprawdę wyglada jak ori rozwiązanie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
shakal Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 Też to mam Daje dużo do odświeżenia wnętrza Od Tomnika brałeś? U mnie wydaje mi się że mam przejście między kolorami po zamknięciu drzwi - tutaj się od razu zapala druga żarówka? Tak od Tomnika U mnie nie ma przejścia właśnie. PS. Masz moduły z jednym czy dwoma dodatkowymi przewodami? Wysłane z iPhone Z dwoma. Z jednym mi nie dzialalo czerwona dioda. Dzwonilem do niego i wspólnie ustalilismy że musi być u mnie z dwoma. To przejscie jest o tyle fajne ze naprawdę wyglada jak ori rozwiązanie Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Ja tez teraz mam z dwoma [emoji6] dziwne ze u Ciebie jest przejście a u mnie tego nie ma :myśli: Wysłane z iPhone Wrzucam fotkę o która prosiliscie Barwy światła sa prawie nie do odróżnienia. Jak cos to moge pstryknąć lustrzanka ale mysle ze takie wystarczy Wysłane z iPhone Zmieniałeś tylko żarówki w postojówkach? Czy DRL też? Jakie dokładnie kupowałeś? Zmienione mam tylko w postojówkach, na zdjęciu świecą postojowki razem z Bixem. A żarówki mam od Tomnik'a z forum [emoji6] Wysłane z iPhone
mateusztbg Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Napisz jeszcze jakie to żarówki Bo zamówił bym sobie takie same, żeby było światło podobne bardzo do bixa
patrykwasyl84 Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Napisz jeszcze jakie to żarówki Bo zamówił bym sobie takie same, żeby było światło podobne bardzo do bixa Napisz do Tomnika o co Ci chodzi i co potrzebujesz, to się dowiesz jakie żarówki masz zamówić wszystko ma ładnie opisane. Edytowane 14 Lipca 2016 przez patrykwasyl84
mateusztbg Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Ok czyli napiszę do niego w prostych słowach, że chcę jak najbardziej podobną barwę do bixenonu i powinien zrozumieć o co mi chodzi @ shakal Czemu do drl nic nie zamówiłeś?
akjam Opublikowano 14 Lipca 2016 Opublikowano 14 Lipca 2016 Tomnik nie ma nic do DRLi shakal fajny modzik!
shakal Opublikowano 14 Lipca 2016 Autor Opublikowano 14 Lipca 2016 (edytowane) Ok czyli napiszę do niego w prostych słowach, że chcę jak najbardziej podobną barwę do bixenonu i powinien zrozumieć o co mi chodzi @ shakal Czemu do drl nic nie zamówiłeś? Żarówki do postojowych świateł w B7 o barwie 4500K [emoji6] POS-2 - takie będziesz potrzebował tylko zaznacz ze barwa 4500K Tak jak akjam napisał, Tomnik nie robi modułów do DRL. Wysłane z iPhone Tomnik nie ma nic do DRLi shakal fajny modzik! Nie tak fajny jak Twój ostatni , ale zawsze to jakaś zmiana [emoji6]Wysłane z iPhone Edytowane 14 Lipca 2016 przez shakal
Norbas Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 Żarówki o barwie ksenonowej są dobra alternatywą dla tych co nie chcą się bawić w rezystorki i żarówki diodowe. Dla niektórych minus to barwa niebieska żarówki
cinkers Opublikowano 16 Lipca 2016 Opublikowano 16 Lipca 2016 U mnie kolego tak wygladaja te zarowki od tomnika. A z tego co piszesz mamy te same. Moze gdzie indziej sie wpiales? https://vimeo.com/174970901 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
shakal Opublikowano 17 Lipca 2016 Autor Opublikowano 17 Lipca 2016 U mnie kolego tak wygladaja te zarowki od tomnika. A z tego co piszesz mamy te same. Moze gdzie indziej sie wpiales? https://vimeo.com/174970901 Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk Ja jestem wpięty z przodu od strony kierowcy pod włącznik CLH a pasażer pod podświetlenie kratki nawiewu. Z tylu lewa i prawa strona idzie do tylnej popielniczki. A Ty jak masz podłączone? Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kawal dobrej roboty Duzo roboty ze zdjeciem zderzaka, zeby wymienic drl na biale? Sam sie nad tym zastanawiam ale boje sie, ze jak zdejme to juz nie zaloze zderzaka No i modul blutacz. Ile Cie wyniosl? Kozacko utrzymana furmana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
shakal Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kawal dobrej roboty Duzo roboty ze zdjeciem zderzaka, zeby wymienic drl na biale? Sam sie nad tym zastanawiam ale boje sie, ze jak zdejme to juz nie zaloze zderzaka No i modul blutacz. Ile Cie wyniosl? Kozacko utrzymana furmana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk DRL mam normalne wymienione mam postojowki na barwę 4300k. Zdjęcie zderzaka jak i założenie to w sumie nic trudnego, pierwszy raz robiłem to sam jak w poprzedniej zmieniałem na S-line i nie miałem z tym większych problemów. A co do Bluetooth to fabryka dała dobry prezent wszystko miałem w aucie, wystarczyło włączyć komputerem Wysłane z iPhone A ostatnio sprzedałem właśnie cały zestaw pod BT za 450zl tylko bez mikrofonu Wysłane z iPhone
muunv Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Opublikowano 5 Sierpnia 2016 Kawal dobrej roboty Duzo roboty ze zdjeciem zderzaka, zeby wymienic drl na biale? Sam sie nad tym zastanawiam ale boje sie, ze jak zdejme to juz nie zaloze zderzaka No i modul blutacz. Ile Cie wyniosl? Kozacko utrzymana furmana Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk DRL mam normalne wymienione mam postojowki na barwę 4300k.Zdjęcie zderzaka jak i założenie to w sumie nic trudnego, pierwszy raz robiłem to sam jak w poprzedniej zmieniałem na S-line i nie miałem z tym większych problemów. A co do Bluetooth to fabryka dała dobry prezent wszystko miałem w aucie, wystarczyło włączyć komputerem Wysłane z iPhone A ostatnio sprzedałem właśnie cały zestaw pod BT za 450zl tylko bez mikrofonu Wysłane z iPhone No ja walsnie bede powoli szukal czegos takiego
Rekomendowane odpowiedzi