TOM3K Opublikowano 15 Września 2016 Autor Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) liczę na to że słońce będzie ładnie świecić Lampa będzie albo dwie i Led lenser p7.2 powinno być ok ? Auto dzisiaj odebrane od mechanika i zrobione rzeczy ekspoatacyjne Kompletny rozrząd ( H4mm3R) Olej Filtry płyn hamulcowy i od wspomagania ( Dzik) Teraz czekam na pakę z ostatnimi brakującymi kosmetykami min powłoką i we wtorek planuje korektę Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez TOM3K
kaju Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 w poniedziałek się mijaliśmy w Przygodzicach, ale dodzwonić się do Ciebie nie mogłem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
TOM3K Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 Tel miałem wyłączony, widziałem ze dzwoniles teraz na weekend Cię nie ma nie?
kaju Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 nie ma mnie teraz. w Hamburgu weekend mam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
TOM3K Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 uuu ale na następny będziesz może jakieś graty uda mi się kupić to trzeba będzie zamontować
kaju Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 pisz co, bo w sobotę jest priorytet i nie biorę nic poza B7 gabalo - potem się tulę i nawet nie myślę o niczym innym... w niedziele na chwilę obecną mam dwa auta, więc wal konkrety co i jak Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
TOM3K Opublikowano 16 Września 2016 Autor Opublikowano 16 Września 2016 to Ci gitary nie będę zawracać co dam rade to zrobię sam najwyżej poprawisz
kaju Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 mów co i jak, bo trochę mi się pozmieniało w życiu i nie wszystko teraz mogę pamiętać... info znajdziesz za parę minut tu i tam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
moglaj80 Opublikowano 16 Września 2016 Opublikowano 16 Września 2016 pisz co, bo w sobotę jest priorytet i nie biorę nic poza B7 gabalo - potem się tulę i nawet nie myślę o niczym innym... ciekawe co tam mu będziesz robił? sorki ze nie w temacie
TOM3K Opublikowano 19 Września 2016 Autor Opublikowano 19 Września 2016 Ostatnia paczuszka się pojawiła:Decayed:
_małyTM_ Opublikowano 19 Września 2016 Opublikowano 19 Września 2016 ...a mi żona mówi że dużo wydaje na kosmetyki do furki
TOM3K Opublikowano 23 Września 2016 Autor Opublikowano 23 Września 2016 (edytowane) Moja też marudzi dzisiaj mały modzik popularny ostatnio czyli automatyczne otwieranie klapy bagażnika. https://youtu.be/YfOYp6H1m6s wymienilem też ledy w podświetleniu tablicy rejestracyjnej bo te od bidzia zaczęły walić błędem i zaczęły mrugać a olał to jak się do niego odezwałem w tej sprawie. auto również po korekcie ale nie odważyłem się na aplikacje powłoki ze względu na zbyt dużą wilgotność w czasie prac położyłem FUSSO w dwóch warstwach lepsze zdj jak juz wrócę do Niemiec Edytowane 23 Września 2016 przez TOM3K
Paczek07 Opublikowano 23 Września 2016 Opublikowano 23 Września 2016 czemu zdecydowałeś się akurat na Si3D nanolexowe ?
TOM3K Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 (edytowane) czemu? trochę poczytałem i chwalili. rozmawiałem chwile z kolega w Niemczech który nakłada cały czas te powłoki i mówił że są wytrzymałe i dość proste w aplikacji a jako ze to będzie pierwsza aplikacja powłoki chodziło właśnie o to. Po kolejnej rozmowie doszedłem do wniosku ze odpuszczę narazie i zrobię to po finiszu w czasie gdy będę w stanie odstawić auto na dłuższy czas żeby powłoka dobrze związała. zastanawiałem sie tez nad maxprotec o niej też chwilkę gadałem ale niby trudniejsza aplikacja. Tak naprawdę jeszcze mogę zmienić powłokę na coś innego ale czy warto? Pieniądze nie duże wiec na naukę w sam raz a jaki będzie efekt dowiem się niedługo. także tego dzisiejsza niespodzianka Edytowane 22 Października 2016 przez TOM3K
marcinch001 Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 Radio zajeb.... masakra , ręce poucinać .
Damianq Opublikowano 22 Października 2016 Opublikowano 22 Października 2016 I co mu z takiego radia jak kodowania nie będzie miał...
TOM3K Opublikowano 22 Października 2016 Autor Opublikowano 22 Października 2016 kod to raczej dla niego nie problem
Rekomendowane odpowiedzi