guardian Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja się martwiłem czy ładnie przytniesz boczki a tu proszę jaka profeska. Kierownicę najlepiej trzeba w łapy wziąść żeby poczuć róznicę - sam dobór materiałów (design) to już kwestia gustu każdego właściciela.
edraven Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Cudów z klapą się nie spodziewaj bo Gateway do zmiany na 90% + zdjęcie CP więc juz masz stały koszt którego nie przeskoczysz a nic nie wnosi do auta.
miodzio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Cudów z klapą się nie spodziewaj bo Gateway do zmiany na 90% + zdjęcie CP więc juz masz stały koszt którego nie przeskoczysz a nic nie wnosi do auta. Nie gateway tylko odpowiedni moduł komfortu do klapy potrzeby Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez miodzio
D4NTE Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Fajne te MODY robisz Podglądam najlepszych
miodzio Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kurczę nie było większych problemów z hamulcem, u mnie gorzej zaś było z założeniem na pedał gazu Jak zakladales ten na pedal hamulca? Od gory wciskales czy od dolu? Musze go zalozyc bo na golym jezdze :| Wsadź nakładkę przed założeniem na chwilę do ciepłej wody powinno lepiej wejść
Kooga Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Kurczę nie było większych problemów z hamulcem, u mnie gorzej zaś było z założeniem na pedał gazu Jak zakladales ten na pedal hamulca? Od gory wciskales czy od dolu? Musze go zalozyc bo na golym jezdze :| Wsadź nakładkę przed założeniem na chwilę do ciepłej wody powinno lepiej wejść Za kazdym razem kiedy probowalem to to robilem Jedrekx dal pomysl jak to zrobic i tak sprobuje teraz
krystian3769 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Fajne autko i mody Co do nakładki na padał hamulca to możecie jeszcze spróbować patent z owinieciem mocną nicią tej gumki i przeciagnieciem jej przez otwór w pedale na okretke. Coś na zasadzie wkładania szyby w uszczelke.
D4NTE Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Foty środka za dnia W weekend będzie sprzątanie [emoji12] Pomimo paskudnej pogody mini spot z dobry1 nici ze sprzątania leje... [emoji20] Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez D4NTE
dobry1 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Dobrze chwile porozmawiać o wspólnej chorobie ale nakładki muszą zawitać również w mojej OOOO
D4NTE Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2016 (edytowane) Dobrze chwile porozmawiać o wspólnej chorobie ale nakładki muszą zawitać również w mojej OOOO Znając Ciebie to nakładki będą niebawem [emoji12] bardzo dziękuję Paweł za dekora w deskę [emoji2] w końcu mam komplet... [emoji3] Ale lecą mody- BRAVO.Już nic więcej nie dokładam [emoji12] Kurde lift w s-line robi robotę Chyba to jest najpiękniejszy sedan na forum [emoji2] kupę siana i serducha Paweł w niego włożył... Edytowane 9 Kwietnia 2016 przez D4NTE
LukiKRK Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Piękne furaszcze! A dobry1 ostatnio na rotorach nie stała fura czy to zimowy set? Tapniete z SGS7
Gibons Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 w sedanie jest Q czy tylko znaczek ?
D4NTE Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2016 (edytowane) Jeszcze jedno fajne ujęcie[emoji2] Mała zapowiedź [emoji12] Edytowane 11 Kwietnia 2016 przez D4NTE
D4NTE Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) o, rotor Brawo Ty Kilka fotek jak to obecnie wygląda [emoji12] Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez D4NTE
dobry1 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 Opublikowano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Piękne furaszcze! A dobry1 ostatnio na rotorach nie stała fura czy to zimowy set? Tapniete z SGS7 Teraz już wszystko jasne do kogo pojechały Rotory Tunel środkowy taki bez wyglądu ale środek Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez dobry1
Rekomendowane odpowiedzi