Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] A4 B5 1.9TDI AFN Avant by Rogal. S4 look. Porządne auto. Nowe foty.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie Ci to wszystko wyszło :good: jedyne co to gleba by sie przydała do tego body :good:[br]Dopisany: 01 Kwiecień 2010, 12:13_________________________________________________Takie 1BE(to tylko -20) by do twojego pasowało, jedynie w zime można by sie pokusić o przekładke na serie :good:

http://allegro.pl/zawieszenie-1be-audi-a4-b5-avant-lift-20mm-s-line-i1642795002.html

Kowi, takie coś masz na myśli, i czy do mojego przedlifta podejdzie?

Opublikowano

No cos takiego :good: tylko ciekawe jaki stan rzeczywisty

Opublikowano

Nie do konca bedzie pasowac. To zawieszenie z AJM-a, tył bedzie ok, natomiast przód w AJM ma wyzsza kategorie wagową sprężyn niż AFN/AVG i moze nie siąść jak trzeba.

Opublikowano

Nie do konca bedzie pasowac. To zawieszenie z AJM-a, tył bedzie ok, natomiast przód w AJM ma wyzsza kategorie wagową sprężyn niż AFN/AVG i moze nie siąść jak trzeba.

Mi sie wydaje że to jednym h.. podszyte, dla silników R4 :mysli:
Opublikowano

Dodałem nowe foty na pierwszej stronie. Minęło już 6 lat, jak jest z nami ta A4.

Opublikowano

dlaczego wymieniales silnik?? :mysli: pozatym zdrowe podejscie do audiczki :good:

Opublikowano

dlaczego wymieniales silnik?? :mysli: pozatym zdrowe podejscie do audiczki :good:

Silnik oryginalny, WYMIENIAŁEM OLEJ, nie silnik !

Opublikowano

:doh1: zle zrozumialem :gwizdanie:

Opublikowano

Bardzo ładna i zadbana sztuka, życze dalszej bezawaryjność. Ile już czasu jesteś po chipie? Są jakieś problemy z tym związane? pytam ponieważ przymierzam się również do chipa. Pozdrawiam

Opublikowano

Bardzo ładna i zadbana sztuka, życze dalszej bezawaryjność. Ile już czasu jesteś po chipie? Są jakieś problemy z tym związane? pytam ponieważ przymierzam się również do chipa. Pozdrawiam

Tu masz mój wątek na temat chipa.

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=6202.0

5 lat na chipie i sporo kilometrów.

A foto silnika z dołu potwierdza jego idelny stan.