Dziurawy Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 w wyposażeniu posiada: -klimatronik -cztery szybki elektyki -4 airbag -drewnianie wykonczenie i to co najlepsze dla mnie silniczek 1.8T:D edit by: zdeniu
miron78 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 noooo ładniusi , kilka zmian i dopiero będzie co podziwiać - gartulacje za wybór tej wersji silnikowej - daje niemało radości z jazdy - o możliwościach mocowych tej jednostki wolę nie wspominać
michua4 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 gratulacje wyboru wlasnie pozdrawiam. p.s szerokich dróg!!!!! edit by Keżor :eek:
Gość zdeniu Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 piękna prawie jak moja a poważnie no to bardzo cacy szkoda tylko że nie klekot
T-żółw Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 fajny avancik i słuszny motorek miłej jazdy :exclaim: hmm...takiego pojazdu avant z 1.8T szukałem 3 lata temu
Dziurawy Opublikowano 4 Lutego 2007 Autor Opublikowano 4 Lutego 2007 Ciesze sie,ze sie podoba bo ja jestem zakochany w tym aucie a mam go 3 dni:] szukalem tego auta 2 miesiace ale tak ciezko dostac w dobrym stanie:/ az w koncu we Włoszech znalazlem:]. Szerokosći wszystkim.
Gość rob Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 ładny avancik, jeszcze tylko Q by się zdało
Boberro Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 ładny i kolor chyba taki jak mój kristall silber
pre_pl Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 bardzo przyjemna seria, ewentualnie zmiana lampek (albo chociaż kierunków). Zapraszamy na spoty
3M03 Opublikowano 4 Lutego 2007 Opublikowano 4 Lutego 2007 Gratuluje zakupu i oby Twoja radość i optymizm z zakupu trwał jak najdłużej
Rekomendowane odpowiedzi