Norbas Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 2 godziny temu, krystian3769 napisał: Pracochłonna robota. Ale efekt koncowy WoW. Nówka sztuka ? Taa i prawie nikt tam oprócz uzytkownika nie zaglądnie ? ale jakoś lepiej się czuje ?
Animal Opublikowano 21 Czerwca 2018 Opublikowano 21 Czerwca 2018 Ty się tu pierdołami chwalisz a tam u Ciebie takie zbrojenie trwa
Norbas Opublikowano 21 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2018 1 godzinę temu, Animal napisał: Ty się tu pierdołami chwalisz a tam u Ciebie takie zbrojenie trwa Zrobie zdjecie grupowe gratow jak bede w PL Niestety brakuje mi zapalniczki, której już nie produkują i nie ma nigdzie na magazynach
Norbas Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Kiera po obszyciu skóra taka sama jak idzie na pierwszy montaż. Do tego gałka mieszek oraz nakładka ręcznego Wleciał również mały mod z którego synek powinien być zadowolony czyli roletki
HOLMATRO Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Rolety kleiłeś czy kupiłeś całe boczki ? Kiera wygląda jak salon teraz, bardzo dobra skóra..
Norbas Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Ktoś wie czemu nie mozna wkleić więcej fot jak 1,95MB 2
Norbas Opublikowano 30 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2018 Teraz, HOLMATRO napisał: Rolety kleiłeś czy kupiłeś całe boczki ? Kiera wygląda jak salon teraz, bardzo dobra skóra.. Chciałem przekładać same góry u plastikarza ale odpuściłem w efekcie trochę poczyściłem to co trzeba było przełożyłem i jest git
HOLMATRO Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 1 minutę temu, Norbas napisał: Ktoś wie czemu nie mozna wkleić więcej fot jak 1,95MB Jakaś nowa polityka zarządzania pojemnością.. Ja zacząłem wrzucać na postimage, szybko to idzie i jest stworzone typowo pod wrzucanie zdjęć na fora.
kamil-vag Opublikowano 30 Czerwca 2018 Opublikowano 30 Czerwca 2018 Super się teraz wnętrze prezentuje 1
Adam87 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Synek zadowolony ale tata chyba bardziej Super mody
Krzysztof.95 Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 Zakochałem się w tym wnętrzu i chyba będę musiał podgapić pomysł z mieszkiem oraz nakładką ręcznego. Wygląda rewelacyjnie! 1
HOLMATRO Opublikowano 1 Lipca 2018 Opublikowano 1 Lipca 2018 @Norbas powiedz kiera 8,5 podchodzi P&P ?
Norbas Opublikowano 1 Lipca 2018 Autor Opublikowano 1 Lipca 2018 12 godzin temu, Adam87 napisał: Synek zadowolony ale tata chyba bardziej Super mody każdy mod na wagę złota ? J 1 godzinę temu, HOLMATRO napisał: @Norbas powiedz kiera 8,5 podchodzi P&P ? Wystarczy przyciąć dwie szyny/ wypustki czy jakoś tak w kostce i tyle. Jak porownasz sobie kostkę z b7 i b8,5 to będziesz widział co musisz zrobić. Reszta p&p
Animal Opublikowano 2 Lipca 2018 Opublikowano 2 Lipca 2018 No nareszcie! Kiera ro***erdala system i świetnie dopełnia całości we wnętrzu 1
Norbas Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 W końcu przyszedł tunel us i reszta gratów pod niego Podziękowania dla kolegi @stanley za ogarnięcie tematu Oprócz tego dokupiona mata piankowa dedykowana do b6 i b7. Jakby ktoś potrzebował to mam na sprzedaż cup holder na dwa kubki do tunelu usa nówka sztuka
Norbas Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) 6 minut temu, kamil-vag napisał: Mata fajna sprawa, ile taka ? 220 zł wyszła ale jak ktoś patrzy na dopasowanie przedmiotu to warto. Do tego jest z pianki. Można kupić już matę gumowo/plastkiową za 50 zł ale nie pasowała mi... tu masz porównanie, góra pianka a dół plastkiko/guma Edytowane 13 Lipca 2018 przez Norbas
Rekomendowane odpowiedzi